462p. 88 Tortex III mediátorov 12 Ks, hrúbka 0,88 mm, Dunlop

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€4.52

462p. 88 Tortex III mediátorov 12 Ks, hrúbka 0,88 mm, Dunlop

Zvuk a pocit Tortex.

Rýchlosť a presnosť tvar jazzu III.

Štandardné hrúbky.

Tortex III je výsledkom prirodzeného vývoja, riadi požiadavkami hudobníkov. V snahe vytvoriť čo najviac efektívne mediátorov, Dunlop hrdo prezentuje zliatiny dvoch slávnych modelov: sprostredkovateľov z Tortex a Tvar Jazzu III.

Hrúbka: 0,88 mm.

12 kusov v jednom balení.

Farba: zelená.

Priatelia, ak potrebujete jedinečnú špecifikácia, môžete použiť vyhľadávanie v obchode pošlite nám otázku. Určite sa prijať a nájsť ten správny produkt!

Dodanie tovaru je uskutočnené spoločnosťou sdek alebo mail ruskej Federácie.

Ako pravidlo, malé-veľké tovaru (príslušenstvo) sa doručujú poštou, veľké veľkosti (nástroje a vybavenie) sú dodávané SDEC.

S cieľom znížiť náklady na dopravu, používať kupóny o našom obchode =)))

Pozor!!! Ak vaša lokalita nemá miesto vydania SDEC, sme sa ponúknuť dodanie do najbližšieho bodu, alebo si môžete objednať v komentári objednávky dodanie "dverí". V tomto prípade, že dodávka bude platiť vám navyše po prijatí zásielky.

O obchode "muzsale"

Ponúkame na predaj tovaru z oficiálnych zástupcov svetových značiek na území ruskej Federácie. Pracovali sme na trhu pre hudobné nástroje a hudobné vybavenie od roku 2009. Trvalé sponzorov všetkých-ruský a medzinárodných súťažiach, kultúrnych a vzdelávacích projektov.

Naše skúsenosti vám umožňuje poskytnúť vám najzaujímavejšie tovaru z obrovskej škály. Na všetok tovar sa záruka z oficiálnych dodávateľov.

Všetok tovar je poistený. To je obrovské plus v spolupráci s nami. Vyžiadať na našej stránke. Naučíte sa najprv o nový tovar a dobré zľavy prvý.

Šťastný nakupovanie!!!

S Pozdravom, tím MuzSale

Štítky: gitara držiak na stenu, dunlop plectrum, dieťa berco, balenie vybrať, vybrať z nehrdzavejúcej, dunlop vybrať, dunlop gitara, japonsko vybrať, jazz vybrať, dunlop gitara vybrať
Názov Značky dunlop
Druh Vybrať

Napísať recenziu

462p. 88 Tortex III mediátorov 12 Ks, hrúbka 0,88 mm, Dunlop

462p. 88 Tortex III mediátorov 12 Ks, hrúbka 0,88 mm, Dunlop

2 Recenzie
€10.01

10 ks Prázdne Kosti Orechy Pre Gitaru Drumbľa balenie obsahuje: 10 ks Materiál: Bufallo Kosti Length: 55mm Hrúbka: 6 mm Výška: 10 mm Poštovné a balné Medzinárodnej Kupujúci Poznámka: Budeme loď všetky položky doporučene, môžete sledovať kedykoľvek. Doprava v rámci 24 hodín

3 Recenzie
€8.32

10 NOVÝCH Otvorov Gitara Pickguard Anti-scratch Doska pre Jaguar Štýl Gitara,13 farieb pre Voliteľné Vlastnosti: 100% nové,vysoko kvalitné a testovanie je v poriadku. Vyhovuje väčšine Jaguar štýl gitár,pre nahradenie alebo DIY projekt. Farba: podľa fotografie zobraziť,prosím

0 Recenzie
€19.54

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Otvoriť Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height:

1 Recenzie
€3.96

2 KS PCB Očko Mini Čierna Farba, DPDT Latching NA/NA Gitaru Efekt Push Button Stomp Pedál Nožného Spínača Na(O) Zatlačte Tlačidlo Prepnúť --- To je skvelé pre DIY pedál builder, že je to len začiatok v budove pedále. Názov Značky: Daier Číslo modelu:

Súvisiace produkty