Kávovar Hrniec 3/6 Šálky Espresso Hrniec Hliníkové Moka Hrniec Kávovar Moka Espresso, Latte Percolator Sporák Top

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€7.38

€10.85

20608 HOT Predaj

Funkcie:

Tento Moka Hrniec je najjednoduchší a rýchlejší spôsob, ako chutné, silná káva. Stačí vyplniť dno komory s vodou, pridajte mletú kávu v strede koša a dal ju na sporák, rýchlovarná.

Tento kávovar je vyrobený s vysokou kvalitou leštený hliník, takže na rozdiel od reťazec, to je tiež ľahký a ľahko ovládateľný.

Hliníkové umožňuje dobré rozloženie tepla. To nebude hrdze, taveniny, netesnosti alebo sa rozpadne. Vždy to bude tak dobré, ako nové

Kávovar je tak malý, že sa dá ľahko skladovať, alebo dokonca prenášať! Trvať to v práci a piť kávu kedykoľvek chcete.

Popis:

Tento Moka hrniec má pobyt-v pohode zvládnuť a veko gombík, ktorý chráni prebudení prsty. Náš poistný ventil reguluje vnútornú teplotu v hrnci, aby odolali veľkému tlaku, ktorý sa vyvíja počas varenia procesu.

Ak chcete použiť túto skvelú kuchyňu príslušenstvo, všetko, čo potrebujete, je voda, mletá káva, niektoré poháre a sporák top. Za 5 minút, budete popíjať na chutné hot espresso. Ľahko sa čistí a udržuje.

Ako používať:

Naplniť vodou dolnej časti zabrániť tomu, aby sa vody prevyšuje poistný ventil.

Miesto mletú kávu vo vnútri lievik s miernym tlakom. Nepoužívajte slad alebo kávy s inými látkami, ktoré môžu obturate filter telesných otvorov.

Čisté skrutku kruhu, gumový krúžok a zúženia stranách. Akékoľvek ľavej kávy častíc môže pripraviť hermetical uzávierky a produkciu kmeňových kostrnky pier.

Udržať coffeemaker vo vzpriamenej polohe, keď skrutkovacie dve telá. Takto sa môžete vyhnúť kávy navlhčiť.

Vzlet coffeemaker z ohňa hneď, ako môžete zistiť, že káva čaj je úplne preč do hornej časti.

V hornej časti tela a trubice pre ktoré kávu, čaj, ide hore, musí byť pravidelne čistené. Pre tento účel sa z gumový krúžok a filter. Nikdy nepoužívajte žiadne mydlom alebo saponátom.

Špecifikácia:

Materiál: hliník

Farba: strieborný

Typ: 3 pohár, 6 pohár

Veľkosť: 8*15.5 cm, 9.2* 19.5 cm

Package zahrnuté:

1 x Hliníkový Hrniec Moka

Štítky: sifón čaj maker, kávovar bosch, saeco gaggia, aeropress india, c1000, kávovar, ventil moka hrniec, káva espresso maker, kávu nespresso, káva machin
Druh Varnou Doskou Kávovar
Výkon (W) 0W
Type2 Hliníkový Hrniec Moka
Funkcia ESPRESSO
Názov Značky ICOCO
type1 3 pohár, 6 pohár kávovar Moka Espresso
Číslo Modelu Kávovar Moka Espresso
Kapacita (Šálky) 5-10 poháre
Napätie (V) 0W
Materiál Hliník
Bývanie Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele
Certifikácia LFGB
Pôvod CN(Pôvodu)
Veľkosť 8*15.5cm, 9.2* 19.5cm

Napísať recenziu

Kávovar Hrniec 3/6 Šálky Espresso Hrniec Hliníkové Moka Hrniec Kávovar Moka Espresso, Latte Percolator Sporák Top

Kávovar Hrniec 3/6 Šálky Espresso Hrniec Hliníkové Moka Hrniec Kávovar Moka Espresso, Latte Percolator Sporák Top

0 Recenzie
€3.16

Prípad Pre Airpords Pro silikónové Kawaii PVC All-inclusive ochranný kryt airpod pro Príslušenstvo Pre Airpods pro 2/1 prípadoch roztomilý Prispôsobené pre Apple bezdrôtové slúchadlá airpods (Iba podpora airpods veľkosť one-to-one použitie) nepodporuje iné slúchadlá

2 Recenzie
€7.64

Kliknite, Ak Chcete Vidieť Viac Čokolády Plesní Certifikácia Výrobkov Teší Čokoláda/Candy s Rodinami a Priateľmi # PREMIUM BON BON FORMA: potravinársky 100% pure vysokej kvality, chuti, netoxický, BPA free, FDA a SGS schválené. # NON-STICK & EASY VYDANIA:

1 Recenzie
€20.01

Zálohovanie Externé Batérie, Nabíjačky, puzdra Pre Samsung S8 S8 plus s8+ Záložné Napájanie Banka Nabíjačku, puzdro Funkcie: 1. Externá nabíjačka batérií prípade s funkciou zadného krytu prípade mobile a power banky,prenosné a pohodlné. 2. 5000mAh/6500mAh veľká kapacita batérie

Súvisiace produkty