Bevigac Prenosné Shockproof prepravný Vak Prípade Puzdro Úložný Box pre Sony PlayStation DualShock 4 PS4 Bezdrôtový ovládač Gamepad

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€5.44

€7.77

Bevigac Prenosné Shockproof prepravný Vak Prípade Puzdro Úložný Box pre Sony PlayStation DualShock 4 PS4 Radič

Podrobnosti:

Špeciálne určený pre Sony PlayStation DualShock 4 PS4 Bezdrôtový ovládač a drobné príslušenstvo

Tvrdé púzdro s mäkké interiér vrstvu, chráni pred prachom, škrabancami, scuffs, šok, nedrvte, a vlhkosti

Vnútorné oka vrecku dizajn perfektne pre príslušenstvo, ako je napríklad pre nabíjanie káble, slúchadlá a tak ďalej

Ľahký a kompaktný, na nosenie v ruke tašku, batoh a batožiny

Remienok na ruku udržuje vaše zariadenie šikovný, ľahký a pohodlný ísť von, alebo cestovanie

Špecifikácia:

Materiál: EVA

Veľkosť: 20 x 13 x 7 cm/7.87 x 5.12 x 2.76 palec

Hmotnosť: 178g

Package:

1 x Radič Prípade

Poznámka:

Účtovná prípade len, regulátor nie je súčasťou dodávky.

Platba >>

1. Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT a všetky hlavné Kreditné Karty cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2. Platba musí byť uskutočnená do 5 dní od objednávky.

3. Ak nemôžete platby okamžite po objednávke, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova.

Zásielka >>

1. Objednávka bude odoslaný do 4 pracovných dní po úplnom zaplatení je vysporiadaný.

2. My len loď na potvrdenej objednávky adresu, prosím, uistite sa, že vaša objednávka adresa je rovnaká ako dodaciu adresu.

3. Služby tranzitný čas je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

4. Ak nechcete dostávať vašu zásielku v čase, prosím, Kontaktujte Nás pred otvorením spor , sme wil skontrolujte problém a dá vám riešenie do 24 hodín.

Záruka >>

1. 6 mesiacov Výrobca je obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí).

2. Chybný tovar musí byť vrátení v rámci záručnej doby, musíte nám povedať, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky.

Návrat & Vrátenie >>

1. Ak položka je vadné, kupujúci by mal kontaktujte nás pred vrátením výrobku.

2. Ak kupujúci nemal ako vrátiť položku, vynaložíme plné alebo čiastočné vrátenie peňazí, založené na podrobných situácie.

Spätná väzba >>

Snažíme poskytnúť našim zákazníkom šťastný zážitok z nakupovania. Prosím, Kontaktujte Nás vyriešiť akýkoľvek problém skôr, ako ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme vám riešenie v čo najkratšom čase.

Štítky: ps 3 playstation sony, ps4 4 gamepad, gamepad ps4, stanica sony playstation 4, ovládanie ps5, gamepad prepínač, ovládanie ps4, hra ps4, compelit ps4 konzoly playstation 4, ovládač
SONY Model PLAYSTATION4
Číslo Modelu pre dualshock 4 Radič puzdro
Názov Značky Bevigac
S USB no
Kompatibilné Značka/Model Sony

Napísať recenziu

Bevigac Prenosné Shockproof prepravný Vak Prípade Puzdro Úložný Box pre Sony PlayStation DualShock 4 PS4 Bezdrôtový ovládač Gamepad

Bevigac Prenosné Shockproof prepravný Vak Prípade Puzdro Úložný Box pre Sony PlayStation DualShock 4 PS4 Bezdrôtový ovládač Gamepad

1 Recenzie
€8.34

PS5 Hra Rukoväť Skladovanie Taška PS5 Rukoväť EVA Ochranu Taška odolná voči vode A Tlaku Odolné Hard Package Ps5 Rukoväť Prenosná Taška 1. Pomocou čiernej a bielej farby zhodné s PS5 radič, je možné uložiť ps5 ovládač, kábel, silikónový kryt a iné príslušenstvo. 2.

0 Recenzie
€8.49

Nový Radič Nabíjačku Stanice Dual USB Nabíjacej Stanice pre PS5 Radič Gamepad - Rýchle Nabíjanie Dock & LED Indikátor Úvod: PS5 radič dual nabíjací stojan, nabíjací 2 Ps5 radič zároveň červeným svetlom, keď sa nabíja, keď je plne nabitá zase modré svetlo, VSTUP:

2 Recenzie
€32.62

Vlastnosti a Výhody: Modul Model: GY-906 Pomocou Čipu: MLX90614 Napájanie: 3-5v (interné nízke výpadku regulátor) Komunikácia: štandardné IIC komunikačný protokol na predaj je MELEXIS MLX90614ESF-BAA-000-TU-ND non-kontakt infračervený teplomer pre použitie s Pc alebo akéhokoľvek

0 Recenzie
€13.33

EAN 8431305027089 Produkt pre Nintendo Prepínač Transparentné a modulárne pevné Chránič (3 kusy) Nevzťahuje sa na prednej dotykovej obrazovky Umožňuje prístup na všetky konzoly funkcie a tlačidlá Jednoduchá inštalácia a demontáž

Súvisiace produkty