JEDNOTKA UT622 Dual Channel AC Digitálny Voltmeter / Millivolt Meter AC Millivoltmeter UT-622

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€132.58

€155.98

JEDNOTKA UT622 Dual Channel AC Digitálny Voltmeter / Millivolt Meter AC Millivoltmeter UT-622

Funkcie

UT622 dual-channel stereo STRIEDAVÝ voltmeter je nevyhnutné, merací prístroj, ktorý používa dva-kanálový vstup z koaxiálny dvojité ukazovateľ meter označenie môže naznačovať, že hodnota každého kanála sa zobrazí, môže byť tiež svedčí o rozdiel medzi dva kanály , elektrické testovanie výkonu a porovnanie najvýhodnejšie stereo zariadenia, široko používaný v stereo magnetofóny sa za viacej predávajú, stereo záznam prehrávače a iné stereo test, ale má aj samostatný rozsah spínač, môže byť vykonaná v mene dvoch vysoká citlivosť, stabilitu a spoľahlivé tranzistor centov volt na meter. Tento nástroj je široko používané v továrňach, školy, výskumné ústavy a iné použitie vo výrobe a vedecký výskum. Špecifikácie

1. Akceptujeme Alipay, Západ Únie, a T/T. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2. Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

3. Poznamenal: kupujúci v Brazílii / Argentína , Musia byť poskytnuté CNPJ (CPF) /DPH Nie je. ak objednávku k nám, Na ruských kupcov, by mali byť ponúkajú Úplný Názov príjemcu, inak, ak názov spoločnosti nie je k dispozícii, a len pre vlastné podnikanie, pozemok sa mali dodať do EMS LEN do Ruska.

4. Vezmite prosím na vedomie, že: Zásielky z Číny, z iných krajín, ktoré nie sú zahrnuté miestne colné odbavenie a dane. Náklady na colné odbavenie schvaľuje vaše miestne zvyky. Sme dodávaný, vyhlásená hodnota môže byť vyplňte nízke ceny s cieľom znížiť colné daň za poplatok.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. Vo všeobecnosti, zašleme vám tovar do 2 - 5 pracovných dní

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

5. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1. Kupujúci je skoro potvrdenie bude vysoko ocenil po prijatí položky.

2. Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. To bude mať len 1 minútu, ale to 1 minúta má veľmi zásadný význam pre nás.

3. Prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy. Ďakujeme za pochopenie!

1. 6 mesiacov Výrobca je obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

3. Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.projekt-psa.sk!

Štítky: lcr meter, meranie napätia, digitálny osciloskop uni t, ad620 zosilňovač, millivolt, uni t ut203, multimeter ut, cnc riadenie, voltammeter, voltmet
Prevádzková Teplota 0C ~ 40 C
Rozsah Merania 100uV~300V
Číslo Modelu UT622
Zdroj Napájania AC
Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky JEDNOTKA
DIY Dodávky ELEKTRICKÉ
Rozmery 125*185*270 mm
Typ Displeja Analógový Len
Trieda Presnosti /

Napísať recenziu

JEDNOTKA UT622 Dual Channel AC Digitálny Voltmeter / Millivolt Meter AC Millivoltmeter UT-622

JEDNOTKA UT622 Dual Channel AC Digitálny Voltmeter / Millivolt Meter AC Millivoltmeter UT-622

1 Recenzie
€2.92

Digitálny Voltmeter DC 12V AC 0-500V Modré Podsvietenie LCD Displeja Volt na Meter DC 9-12V Napätie Meter Tester Monitor Meter 4 Drôtu LCD podsvietenie clolor : modrá Napájanie : 9V-12V DC alebo AC Rozsah merania : AC 0-500V Presnosť : +/-0.5% Veľkosť

0 Recenzie
€10.11

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Otvoriť Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height:

1 Recenzie
€11.58

Špecifikácie: Rozmery: 79 * 43 * 48 mm / 3.1 * 1.7 * 1.9 v Inštalácii veľkosť: 76 * 39 mm /3 * 1,5 v Napätie merací rozsah: AC 80.0~300.0 V/200-450V Prúd merací rozsah: AC 0A~NA 99,99 A, aktuálne rozlíšenie displeja je 0.01, keď viac ako 100A, sa bude zobrazovať na 100.0 A efektívny

Súvisiace produkty