Hnedé Quartz Drevené Hodinky pre Mužov Gramofónu Ciferník s Kompasom, Drevené Hodiny Praktické Drevené Kapela Náramkové hodinky reloj para hombre

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€19.51

€32.52

Vlastnosti Produktu:

100% Prírodné Drevo Prípade.

Ručne vyrábané zo Skutočného Dreva.

Pohyb Typ: Quartz

Prípad Materiál: Drevo

Kapela Materiál: Drevo

Pracky Typ: Skladacia Spona

Prípade, Priemer: Cca. 4.4 cm

Prípade, Hrúbka: Cca. 1.8 cm

Kapela Šírka: Cca.2cm

Dĺžka Hodiniek: Cca. 25 cm

(2.54 cm=1.00 inch)

Upozornenie: pozor je vyrobený z prírodného dreva a je zabalený v ruke, tak to môže mať niektoré prírodné ostré línie a niekoľko kazov.

Obsah Balenia:

1 x Drevené Hodinky

FAQ

Otázka: Prečo tieto hodinky drahšie ako iné hodinky?

Odpoveď: tieto hodinky sú zadarmo poslať www.projekt-psa.sk Štandardná Doprava spôsobom. To by mohla sledovať, kým sa dovolať. Mohli by ste získať lepšie doprava skúsenosti.

Otázka: Ako nastaviť správny čas?

A: Prosím vytiahnite tlačidlo a potom otočiť to, že by ste mohli zmeniť čas. Po tom, prosím, prosím stlačte tlačidlo, že to bude fungovať normálne.

Otázka: Mohol by to hodiniek výmena batérie?

Odpoveď: Áno, tieto hodinky by mohli zmeniť batérie. Mohli by ste otvoriť zadný prípade, tenká čepeľ a vziať na kruh, ktorý môžete zmeniť na batérie.

PLATBY

1. Sme accepet Visa, Mastercard, Úschovy a tak ďalej.

2. Ruský kupujúci ATTENETION: Prosím, zanechajte nám vaše celé meno pre Rusko politiky.

DOPRAVA

1. Budeme posielať položky do 2-3days (pracovné dni, nie na dovolenku sezónny) po zaplatení byť potvrdené www.projekt-psa.sk.

2. Doprava Pravidelnú prepravu v 35-45 pracovných dní (Brazília zvyčajne potrebné 50 až 70 dní). Ak potrebujete položku naliehavo, prosím zaplatiť dodatočné náklady pre rýchlejší spôsob dopravy.

3.Niekedy by byť dlhšie, pretože zlé počasie, strata času v colné odbavenie.

4. Po prijatí vašej objednávky do 24 hodín, prečítajte si prosím starostlivo. Prosím, obráťte sa priamo na nás, ak máte akékoľvek problémy.

5. Ak nie ste ho získali v rámci dodacia lehota, kontaktujte nás prosím bez váhania. Budeme kontrolovať, že pre vás s prepravnou spoločnosťou a zvyky.

NÁVRAT & VRÁTENIE PEŇAZÍ

Ak máte akékoľvek otázky, alebo tam je nejaký problém položky, pošlite nám, prosím, e-mail, hneď ako je to možné. Budeme sa snažiť vyriešiť tento problém čo najskôr, ako sa dá. Sme presvedčení, že dobrá komunikácia bude dosiahnuť dobrý výsledok. Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležité!

Spätná VÄZBA

1. Pozitívna spätná Väzba (5 Hviezdičiek) je pre nás veľmi dôležité, ak ste spokojní s našimi položky a služby láskavo nechajte 5 hviezdičiek spätnú väzbu. Prosím neotvárajte spor, alebo nechať negatívnej spätnej väzby pred a kontaktujte nás, budeme brať zodpovednosť vyriešiť akýkoľvek problém.

2. Prosím, kontaktujte nás E-mailom alebo Listom pred odchodom neutrálne (3 hviezdičky) alebo negatívne (1-2 hviezdy) spätná väzba. Budeme sa snažiť v našich silách, aby riešili problémy. Negatívnu spätnú väzbu nevyriešite nič. S Pozdravom.

Štítky: jeep compass dreva, tabuľka gramofónu, gramofónu krúžok mužov, kožené dreva kompas, Kompas, kompas muži hodinky, muži sledovať gramofónu, kompas skmei, xelor sledovať mužov, drevo scriber kompas
Dial Materiál Okna Zadajte Akryl
Feature6 animovať
Feature5 erkek kol saatleri
Dial Priemer 44 mm
Šírka Pásma 20 mm
Funkcia Kompas
Feature10 Drevené Kapela Náramkové Hodinky
Kapela Dĺžka 25 cm
Štýl Jednoduché
Feature4 herren uhren
Spona Typ Skladacia Spona s bezpečnostnou
Názov Značky YISUYA
Číslo Modelu W516503
Feature8 Hodiny
Prípade Tvar KOLO
Prípad Materiál Drevené
Feature1 reloj para hombre
Feature2 Gramofónu Dial
Kapela Druh Materiálu Drevené
Pohyb QUARTZ
Boxy & Prípadoch Materiál Žiadny balík
Feature3 drevené hodinky
Položka Druh Quartz Náramkové Hodinky
Prípade Hrúbka 18 mm
Feature7 Hodinky pre mužov
Odolnosť Proti Vode Hĺbka Č nepremokavé
Feature9 Hnedé Quartz Drevené Hodinky

Napísať recenziu

Hnedé Quartz Drevené Hodinky pre Mužov Gramofónu Ciferník s Kompasom, Drevené Hodiny Praktické Drevené Kapela Náramkové hodinky reloj para hombre

Hnedé Quartz Drevené Hodinky pre Mužov Gramofónu Ciferník s Kompasom, Drevené Hodiny Praktické Drevené Kapela Náramkové hodinky reloj para hombre

1 Recenzie
€15.01

Model: NAVIFORCE NF9171 Pohyb:Quartz, Pohlavia:Muži & Mužský Štýl: Módne & Bežné & Šport Dial Okno Druh Materiálu: Tvrdené Minerálne Sklo Kapela Druh Materiálu: Nerezová Oceľ Remienok Spona Typ:Skladacia Spona S Bezpečnostným Dial Priemer: 45mm Prípade, Hrúbka: 17.5 mm Kapela

0 Recenzie
€13.54

Funkcie: 100% Prírodné Drevo Pohyb: Quartz Kapela Materiál: Koža Zrkadlo Materiál: Sklo Prípad Materiál: Drevo Kapela Spona: Pin Pracka Dial Priemer: Cca. 4.4 cm Prípade, Hrúbka: Cca. 1.3 cm Kapela Šírka: Cca. 2.3

0 Recenzie
€19.00

[xlmodel]-[custom]-[47617] Hodinky Luxusné Značky pánske Automatické Mechanické Náramkové Hodinky Reloj Hombre Tourbillon Muži Hodinky Montre Muž Hodiny erkek kol saati Značka: CAROTIF Štýl: Šport,Vojenské,Bežné,Biznis,Módne,Luxusné Zobrazenie: Analógové Pohyb:

Súvisiace produkty