VEĽMI JEMNÉ VZÁCNYCH PRÍRODNÝCH BLACK JADEIT JADEIT NÁRAMOK NÁRAMOK a

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€27.70

€38.47

č box

Vitajte na maloobchodný a veľkoobchodný predaj! Obrázok je len orientačný. A jednotka môže byť podobné nie je isté. Ale to je krásna ako obrázok. Sú úplne prirodzené.

Najnižšia cena! Top kvalita!

Môžete Miešať rôzne položky spolu;

Doprava

1.Zadarmo doprava: posielame produkty Čína Príspevok Air Mail alebo Hong Kong Post Air Mail. dodacia lehota je 10-25 pracovných dní, väčšina krajiny(USA / Kanada / Austrália / Veľká Británia).15-35 dní do väčšiny krajín v Európe.

2.poskytujeme tiež express pomocou EMS(5-10 dní),DHL(4-7days) alebo UPS(4-7 dní). Cena je vyššia ako štandardný poštovné, asi $20 alebo viac.Poštovné spôsobom bude závisieť od objemu objednávky.

3. Budeme používať svoj doručovaciu adresu podaná na www.projekt-psa.sk adresa ako adresa príjemcu pre tovaru. Ak by ste chceli zmeniť adresu, prosím, kontaktujte nás okamžite po vašu platbu.

4.Ak ste si objednali menej ako 200 usd bude doprava tovaru čína príspevok air mail alebo HK post air mail,viac ako 200 usd bude DHL,EMS alebo iných prepravných spoločností ,vďaka!

Spätná väzba

1. Ak ste spokojní s položkami a našich služieb,venujte Prosím chvíľu nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu s 5 hviezd,radi vám urobiť to isté pre teba.

2. Prosím, kontaktujte nás pred odchodom neutrálne(3 hviezdičky) alebo negatívne(1-2 hviezdy) spätná väzba.Budeme sa snažiť vyriešiť problém a nechajte si šťastný nakupovanie náladu tu. Ďakujeme!

Návrat Politiky

Máte 0 riziku pre vaše transakcie: Ak NIE ste spokojný s položkami budete mať, pošleme na výmenu alebo vrátenie peňazí všetky platby, a to len vtedy, ak sú položky vyslaný naspäť do 3 dní od vás dostať.

Upozornenie: nie Sme pokrytie všetkých položiek za škodu po použití alebo v dôsledku poškodenia vodou.

Štítky: nephrit jade náramok, levanduľa jade náramok, dragin jade náramok, ji jade náramok, jade náramok koniec, barel jade náramok, grren jade náramok, hamsa jade náramok, jade rock náramok, veľké jade náramok
Funkcia Fitness Tracker
Náramky Typ Bangles
Pohlavie ŽENY
Štýl Klasické
Jemné alebo Módne Móda
a dobrý,
Číslo Modelu 57-63mm
Nastavenie Typu ŽIADNE
Tvar\vzor KOLO
Materiál Kameň
Kovy Typ ŽIADNE

Napísať recenziu

VEĽMI JEMNÉ VZÁCNYCH PRÍRODNÝCH BLACK JADEIT JADEIT NÁRAMOK NÁRAMOK a

VEĽMI JEMNÉ VZÁCNYCH PRÍRODNÝCH BLACK JADEIT JADEIT NÁRAMOK NÁRAMOK a

1 Recenzie
€10.18

Informácie O Produkte Putá Náramok Typ: Nerezová Oceľ Náramok. Materiál: Nehrdzavejúca Oceľ+PU Kože. Pohlavie: Všetky Ženy. Suttle: O 25 mm/22.5 g. Dizajn: DIY Reverzibilné PU Kožené Putá Náramok Náramok Šperky. Príležitosti: Svadby, Zasnúbenie, Výročia, Párty,

0 Recenzie
€10.82

Uplatňovať darček príležitostiach:: Narodeniny, valentín, valentín darčeky, darčeky, darčeky, cestovanie, pamätník, svadobný obrad, zamestnanec benefi ts, otváracie ceremónie, obchodné dary, propagačné reklamy, oslavy výročia Špecifikácie produktu: 56

Súvisiace produkty