IP65 Vonkajšie Solárne Napájané svietidlo Led Trávnik Lampa Duté Vzor Senzor Dekoratívne Krajiny Svetlo na Dvore, Záhrada, Terasa, Nádvorie

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€12.54

€18.99

Tento druh solárne kosačky lampa je napájaný slnečné svetlo, žiadne káble a zástrčka potrebné, je šetrné k životnému prostrediu a úspore energie. Jeho duté-out vzor návrhu sa chytiť vaše oči naraz ako dekoratívne osvetlenie záhrady.

Funkcie:

【Energeticky úsporné a Bezpečné] vyzýva: Účtované slnečného svetla na deň s vysokou elektronické konverzným kurzom, žiadne káble alebo zástrčka potrebné.

【Jednoduchá Inštalácia] vyzýva: Stačí zapnúť spínač a vložiť na zemi, bude automaticky rozsvieti na noc/súmraku.

【Dlhú životnosť Čas] vyzýva: životnosť Led diód je až 3,600 hodín, čo naozaj znamená, že je úspora nákladov a iba pre nahradenie.

【Krajiny Osvetlenia] vyzýva: Jemné a nádherný odraz vzor & mäkké teplé biele osvetlenie, dáva vám nečakané vizuálny efekt ako dekoratívne osvetlenie záhrady.

【Široko využiteľné] vyzýva: IP65 vody a prachu odolný, môžu byť použité v záhradách, dvoroch, balkóny, chodníky, vjazdy a iné vonkajšie dekorácie.

Špecifikácie:

Materiál: plasty

Farba: čierna

Napätie: DC2V

Qty: 6pcs

Svetelný Zdroj: 1pcs za svetlo Led

Farbu svetla: teplá biela (3200k)

Qty: 6pcs

Batterys: 1 * 1.2 V/600mAh NI-MH

Čas nabíjania: 8h

Pracovný Čas: 10h

Dôkaz Rate: IP65

Životnosť: 3,600 h

Položka Hmotnosť: 105g / 3.7 uncu (1pcs)

Položka Veľkosť: 290 * 58mm / 11.42 * 2.28 v

Package Hmotnosť: 700g / 1.54 lb

Veľkosť balenia: 185 * 185 * 125 mm / 7.28 * 7.28 * 4.92 v

Poznámky:

1. Hlavne na ozdobné účely, nie pre osvetlenie.

2. Nastavte prepínač NA a nabité pod priamym slnečným žiarením, pre plne 8hours pre prvé použitie.

3. Nie je vodotesný, nie neponárajte do vody.

Zoznam Balíkov:

6 * Svetlá

6 * Hrotmi

1 * Inštrukcie

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.projekt-psa.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.projekt-psa.sk!

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Štítky: lampa vonkajšie slnečné, pir solárne, záhradné lampy, 450LM, nožnicový, jednoduché pohybové čidlo led svetlo, sola záhradné osvetlenie, sportster xl883, samvi led lampa, vnútorné zariadenia polica
Základný Typ Klin
Materiál Telesa Plastové
Funkcie solárne led záhradné solárne svetlo solárne lampy, exteriérové LED solárne
Záruka 1YEAR
Názov Značky Tomshine
Pôvod CN(Pôvodu)
Zdroj Napájania Solárne
Použitie Dovolenka
Číslo Modelu slnečné svetlo solárne záhradné solárne svetlo
Napätie 1.2V
Je Žiarovky Zahrnuté Áno
Štýl Súčasné
Zdroj Svetla LED Žiarovky
Solárne Typ Lítiová Batéria
Úroveň Ochrany IP65
Je Stmievateľné No
Certifikácia ce

Napísať recenziu

IP65 Vonkajšie Solárne Napájané svietidlo Led Trávnik Lampa Duté Vzor Senzor Dekoratívne Krajiny Svetlo na Dvore, Záhrada, Terasa, Nádvorie

IP65 Vonkajšie Solárne Napájané svietidlo Led Trávnik Lampa Duté Vzor Senzor Dekoratívne Krajiny Svetlo na Dvore, Záhrada, Terasa, Nádvorie

1 Recenzie
€9.17

Solárne Nabíjanie LED Reťazec Víla ľahké Nepremokavé Vonkajšie Záhradné osvetlenie, Trávnik lampa Hoilday Strany, Svadobné, Vianočné Dekorácie Produkty Funkcie: 1. Tento nádherný string rozsvieti počas noci, ideálny pre zdobenie vašej záhrady, terasa, trávnik, veranda,

1 Recenzie
€5.33

Funkcie: - IP65 vodeodolný triedy, pre všetky počasie - Svetlé s 20pcs biele LED svetlá - Solárne a úspora energie - PIR snímač a CD noc senzor na detekciu svetla, jas a ľudského pohybu automaticky - Zapnúť počas noci alebo na tmavom priestore

1 Recenzie
€14.37

Funkcia: Jednoduchá inštalácia, len skrutku produktu na stenu. Solárny, vonkajšie solárne lampy, pomocou energie zo slnka pre vaše nočné osvetlenie. Zapnite spínač svetla počas dňa nie je, len v noci otočiť na prepínač, keď senzor zistí, že ľudské telo

1 Recenzie
€20.82

[xlmodel]-[foto]-[0000] Poznámka : Prosím, použite kód Pin ak chcete zapnúť svetlo pred inštaláciou. Všetky opreating problém, prosím, opýtajte sa s nami. Tam je prepínač vnútri, musíte zapnite ho skôr, než pomocou.Udržať pin 45° a stlačte spínač , budete

Súvisiace produkty