MELAO Arganový Olej Väčšinu, 1 Oz/30 Ml a Čisté Organické Infúzie Arganový Olej na Tvár, Vlasy, Pokožku a Nechty

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€6.88

€7.64

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Otvoriť Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktu-desc { width: 100%; height: 209px; } #popis { width: 100%; height: 50%; } #detaily { width: 100%; height: 50%; } .ui-box-hlava { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-anchor: dediť; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

neriedený a bez akejkoľvek nežiaduce prísady.

Starostlivosť o pleť: Bohaté na vitamíny E, arganový olej môže byť použitý ako denný hydratačný krém pre zdravší vzhľad pleti. Zosvetlenie pleti, pevnú kožu a udržať pružnosť.

Lisovaného za studena - chrániť základné živiny, farbu a arómu, náš olej je starostlivo za studena lisovaný, aby sa zabránilo akejkoľvek tepla a zdokonaľovanie metód, ktoré sa spravidla nachádzajú v ostatných olejov.

Vlasy Klimatizácia: Arganový Olej na Vlasy Kondicionér má rýchlu hydratáciu, vody zámok, a uložiť žlté vlasy funkciu. Jeho jedinečné zloženie, fenolových zlúčenín, odolať voľnými radikálmi, invázie, viac ako 5-krát vyšší ako olivový olej.

Návod: Aplikujte 1-3 kvapky na ruky a masáž, do ktorých potrebujete aplikovať. To dokonale čisté organické arganový olej sa rýchlo vstrebáva do pokožky a nezanecháva mastné zvyšky. Pridať vaše obľúbené éterické oleje pre DIY elixír krásy.

Zloženie: 100% Čistý Argania Spinosa Jadra Olej

MELAO Čisté Organické Arganový Olej je veľmi univerzálny a môže sa použiť prakticky všade na tele, vrátane vlasov, pokožky a vlasov, kde prirodzene vysoké množstvá Vitamínu E a Esenciálne Mastné Kyseliny pôsobia na ochranu, hydratujú a opravy. Arganový Olej sa rýchlo vstrebáva do pokožky a nezanecháva mastné zvyšky. Mnoho produktov, teraz obsahuje Arganový Olej, ale zvyčajne v malom množstve, aby sa udržali nízke náklady. Náš Produkt je 100% čistá. Nie Zriedený dole v žiadnom prípade, tak trochu ide dlhú cestu.

Ako sa starať o svoje vlasy?

1, Pomocou šampónu, aby vlasy hladké a jasné.

Naneste na vlasy rovnomerne po umyté vlasy a nie je potrebné vyprázdniť, je ľahko ovládateľný.

2, s Pomocou maska na vlasy, aby sa maska na vlasy účinne vstrebáva.

Pridajte 2 kvapky organické 100% arganový olej na vlasy masky a dobre premiešajte, zlepší účinok 2-4 krát.

3, s Pomocou horúcej farbivo produkty na ochranu vlasov z poškodenia.

Použiť 2 kvapky starostlivosť o vlasy olej whlie hot farbenie chrániť vlasy pred poškodením horúcimi farbivo škody.

4, naneste olej na vlasy, zatiaľ čo vlasy pomocou palice alebo sušičky, bude hrať úlohu v tepelnej izolácie, aby sa minimalizovalo stupeň vlasy škodu a zabrániť vlasy zamotaniu, kravatu. Takže, aby vaše vlasy lesklé a elastické viac atraktívne.

farba: Čierna

Materiál: Sklo

Obsah Balenia:

1* Arganic Arganového Oleja (1 oz/30 ml)

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Poznámka: 1. Prosím, láskavo informovaný o tom, že farby položky, zobrazí sa môže mierne líšiť od fotografie na položku stránky. Prosím, láskavo pochopiť, že obrázky sú len pre referenčné účely a mali by sme urobiť farba skutočného produktu, ako je štandard. 2. Prosím, nepoužívajte na iné účely, ako make-up. 3. Prosím, nedávajte na priamom slnečnom svetle alebo teplota je príliš vysoká alebo príliš nízka. 4. Uchovávajte mimo dosahu deti.

Zásielky:

1. Budeme poštovné položky out do 36 hodín po zaplatení potvrdenie(okrem sviatkov),potvrďte prosím vaše celé meno a corret adresa skôr ako zadáte objednávku.

2. Máme loď po celom svete EMS,DHL,FedEx,E-paket,Čína príspevok a tak ďalej,sme schopní kontrolovať čas dodania, pretože to je spracovaná služby tretích strán,ale môžete sa na nás obrátiť ak parecel nie dorazí do očakáva, že čas,ktorý vám pomôže sledovať.

Spätná väzba:

Prosím, kontaktujte nás čo najskôr, ak nie sú spokojní,budeme sa snažiť ponúknuť najlepšie riešenie,ak ste spokojní s našimi položky,prosím, nezabudnite na nás nechať 5 hviezd ako povzbudenie.

Štítky: tváre olej, škorica, spoločné olej, make-up orgán, arganový olej maroko, čistý arganový olej, prírodné, esenciálny olej borovica ihly, deti vysokým podpätkom, glycerín čistý, difuser esenciálny olej, voda
Esenciálny Olej Typu Zložené Esenciálny Olej
Krajina/Región Výroby Čína
Názov Značky LAIKOU

Napísať recenziu

MELAO Arganový Olej Väčšinu, 1 Oz/30 Ml a Čisté Organické Infúzie Arganový Olej na Tvár, Vlasy, Pokožku a Nechty

MELAO Arganový Olej Väčšinu, 1 Oz/30 Ml a Čisté Organické Infúzie Arganový Olej na Tvár, Vlasy, Pokožku a Nechty

4 Recenzie
€41.67

Veľkosť produktu: 27.7*12.2*15.2 cm Body materiál: nerezová oceľ vnútri, ABS mimo Brúsenie metóda: č oka brúsenie Kúrenie metóda: šasi, kúrenie zdroj tepla výkon: 500W Miešanie výkon: 250W sa Pouţiť číslo: 1-2 ľudia Základná kapacita: menej ako 1 liter režim Prevádzky:

0 Recenzie
€19.27

1inch=2.54 cm ​ ​ * Platba sa očakáva, že bude doručené do 3 dní aukcií zavrieť. *Escrow je našim preferovaným spôsobom platby,akceptujeme aj rôzne platby, T/T,Western union,Money gram a ostatných, ako je uvedené nižšie. Obrázky sú len

0 Recenzie
€5.78

11PCS Opakovane Silikónové Vrásky na Čele Nálepku Tváre, Krku Oko Nálepky Silikónové Krku Podložku Čelom Proti Vráskam Agless Patch Typ: Silikónové Vrásky Na Čele Nálepku Funkcia: Starostlivosť O Tvár Nástroj Materiál: silikón Farba: transparentná Špecifikácia:

0 Recenzie
€12.51

Veľkosť Štítku Dieťa Veku Dieťa Výška Dieťa Hmotnosť 70 0-6 mesiacov 59-66 cm 5.5-7.5 kg 80 6-12 mesiacov 67-73cm 7.6-9.5 kg 90 12-18 mesiacov 74-80cm 9.6-11,5 kg 100 18-24

Súvisiace produkty