52x40cm Psa Snuffle Mat Nos Vôňa Školenia Sniffing Pad Pomaly Kŕmenie Misy 53CA

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€14.01

€16.88

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné

OOTDTY Funkcie:

High-kvalitné a bezpečné materiál: koberec je farebný dizajn s zábava, vyrobené z kvalitnej eko-šetrné plyšové, odolné a non-jedovaté, pevná väzba, zabráni lámanie na kúsky, zabezpečuje zdravie vášho psa .

Multifunkčný Dizajn: Náš internetový kŕmenie mat funkcie roztomilý puzzle tvar, poskytuje rôzne spôsoby, ako pomôcť psov zmierniť stres a kanalizácie energie. Farebné puzzle dizajn, je veľmi ľahko prilákať domáce zvieratá pozornosť a komunikovať s ním.

Pomaly Kŕmenie Školenia: Skryť potravín v psa pritúliť mat, a váš pes sa pozerá na to, že pomáha, aby vlak váš pes čuch. Cez kŕmenie tréningu, pomáha spomaliť svoje stravovacie rýchlosť, aby sa zabránilo dusenie a zlepšiť vaše zdravé trávenie.

Cvičenie na udržanie energie: mat môžu sa miesto chôdza svojho psa a uvoľniť svoju energiu, keď ste zaneprázdnení niečím, alebo je preč. Podporujeme váš pes dostať viac cvičenie na udržanie telesného zdravia a udržanie duševnej vitality. Výskum ukazuje, že používanie tabakových mat za 10 minút je ekvivalentná so systémom na 1 hodinu. Skvelý darček a láska pre vášho domáceho maznáčika.

Jednoduché umývanie: koberec je vyrobený z vysoko-kvalitných plyšový materiál, to nie je na škodu kože zvierat, je možné umývať ručne alebo strojovo. Nebojte sa, to bude zmenšovať alebo odtieňa.

Pes Sniffing Koberec len,ostatné príslušenstvo demo na obrázku nie je súčasťou dodávky.

Špecifikácia:

Materiál: Plyšové

Veľkosť: app.52x40cm/20.47x15.75in

Voliteľné Farby: Modrá, Červená

Množstvo: 1 Ks

Poznámka:

Č maloobchodnom balení.

Prosím, dovoľte 0-1 cm chyba kvôli ručné meranie. pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory,obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme!

Obsah Balenia:

1 x Pes Sniffing Koberec

Štítky: posteľ psa, draci psov, rd290, väzby domáce zvieratá, obyčajný pet mat, pet misa 5, pelech pre psa, pro psa misa, pes petkit, pes
Umývanie Štýl Ručné Umývanie
Je To Inteligentné Zariadenie No
Číslo Modelu 53CA9FF801952-BL
Pôvod CN(Pôvodu)

Napísať recenziu

52x40cm Psa Snuffle Mat Nos Vôňa Školenia Sniffing Pad Pomaly Kŕmenie Misy 53CA

52x40cm Psa Snuffle Mat Nos Vôňa Školenia Sniffing Pad Pomaly Kŕmenie Misy 53CA

2 Recenzie
€6.59

Funkcie: - Baránok zamatový materiál, pohodlné a teplé. - Chlpaté candy farby, módne a krásny vzhľad, teplé a pohodlné. - Skladacia pet hniezdo, prenosné a ľahko sa ísť von. - Vhodný pre malých psov a mačky. - Dať vaše zvieratko dobrý

0 Recenzie
€12.11

Informácie o produkte: Meno: Pet schodisko krok priedušný oka schodisko psa skladacie double layer, schodisko, odnímateľný a umývateľný schodisko Veľkosť(cca.): Rozloženom stave S-Dĺžka: 50 cm/19.68 v; Šírka: 30 cm/11.81 v, výška 10 cm/3.94 v Zložený:

1 Recenzie
€24.63

Skladacia Pet Dom S Mat Mačky malá Posteľ Zime Krytý Teplé Mačka Posteľ Vymeniteľné Pes Spí Hniezda Pre Zvieratá Šteňa Útulný Jaskyňa Miest Skutočný Pet Dom pre Vášho domáceho Maznáčika. V teple celý deň!Celý dom je vyrobené z vysoko kvalitnej diamond zamat

0 Recenzie
€6.33

Vlastnosti: 100% zbrusu nový Udržať vášho psa a mačky, útulné a teplé Ideálny pre váš roztomilá zvieratá, ako sú: pes, mačka, ošípaných, atď. Držať teplo v zime a je úplne stroj umývateľný Špecifikácie: Hlavné Farba: Modrá/Ružová Pit Bull Dog Tlačený Materiál:

Súvisiace produkty