180x75cm NBR Cvičenie Mat Gym Fitness Zariadenie Na bežiacom páse Bicykli Chrániť Rohože Beží Stroj Nárazov Pad

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€16.37

€17.23

Špecifikácie:

Farba: Čierna

Materiál: NBR

Veľkosť: 180*75 cm/70.2*29.3 palec

Hrúbka: 5 mm

Funkcie:

1. Inovovaný, pribrala mat, trvanlivé a pohodlné.

2. Odolnosť proti vode: zatvorené bunkovú štruktúru, nenasiakavé, vlhkosti-dôkaz, dobrú odolnosť voči vode.

3. Koróznu odolnosť: odolnosť proti korózii morskou vodou, tuky, kyseliny, lúhy a iné chemické látky, antibakteriálne, non-jedovatý, bez zápachu, bez znečistenia.

4. Spracovateľnosť: žiadne spoje, a ľahko horúce lisovanie, rezanie, ohýbanie, lepenie a iné spracovanie.

5. Anti-vibration: vysoká pružnosť a anti-napätie, silné húževnatosť, s dobrou šok/vyrovnávacej pamäte výkon.

6. Izolácia: tepelné izolácie, izolácie, studenej a nízke teploty výkon, môže vydržať chladné a expozície.

7. Zvuk: uzavreté bunky, dobrá zvuková izolácia

Použitie:

1. môže byť použitý pre profesionálne fitness vybavenie šok podložka robota rohoží a iných dynamických cyklistické rohože.

2. údržba vesmírneho prostredia. Tam sú všetky druhy trávy výstrižky na vonkajšie trávy. Sedí priamo na trávniku, tieto trávy výstrižky budú pokryté celé telo. Uvedenie položky, ktoré budete vykonávať na trávniku priamo na tráve, bude to ľahké dostať špinavé a ovplyvňujú vašu náladu. Umiestnenie camping mat môžu blokovať tento.

3. Kempingových podložky chrániť trávy. Oka štruktúra camping mat dáva vynikajúcej vzduchovej priepustnosti. V niekoľkých štvorcových metrov široký trávy, rozsah ľudských aktivít je tiež relatívne malé, takže ľahko trample na tých rastie tráva, ktorým kempingových podložky môžete hrať ochrannú úlohu.

4. ľahko sa prenáša a organizovať. Rôzne druhy potravín sú rozložené na kempingových podložky. Po camping, to je jednoduché a pohodlné pack tieto "zvyšky". Nie je potrebné hľadať ničenia vegetácie povahy alebo v tráve.

5. Pomocou ochranu životného prostredia rozšírené eva vysokej teploty foaming, high rebound, vlhkosti, chladu, tepla, izolácia, pohodlné a krásne. Pri fotografovaní s priateľmi, alebo keď rodina je von na prechádzku, je potrebné k odpočinku na trávniku alebo na pláž a najesť.

6. je vhodný aj pre chladné a vlhké prostredie. Môže byť umiestnený vonku (parku na tráve, na dlaždice podlahy, na pláži, atď.) pre rodinné pikniky, rybolov, veľké a bezproblémový, izolácie.

Package Zahrnuté:

1 x Cvičenie Vybavenie Mat

Poznámka:

-Vzhľadom na rozdielne výrobu dávkach, detaily produktu môže byť trochu iný. Ak ste minding rozdiel, prosím, kupujte ju pozorne.

-Z dôvodu rôznych displej a inom svetle, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Vďaka za vaše porozumenie.

Ak máte akékoľvek otázky, prosím kontaktujte nás.

Wishs máte radi nakupovanie čas!

Štítky: fit vybaviť, cvičenie machin, auto mat, telocvičňa machin, shakti mat jóga podložky, veľké yoga mat, bicycl, chôdza skladací bežecký pás, mat jogy, požičovňa tréner
Množstvo 1PCS
Materiál NBR
Pôvod CN(Pôvodu)
Hrúbka 5 mm
Platné Fitness Vybavenie Bežecký pás
Číslo Modelu Cvičenie Nárazov Mat

Napísať recenziu

180x75cm NBR Cvičenie Mat Gym Fitness Zariadenie Na bežiacom páse Bicykli Chrániť Rohože Beží Stroj Nárazov Pad

180x75cm NBR Cvičenie Mat Gym Fitness Zariadenie Na bežiacom páse Bicykli Chrániť Rohože Beží Stroj Nárazov Pad

0 Recenzie
€10.61

Funkcie: Retro krásy, skvelého dizajnu. Interaktívne Hry dekompresie. Home office dekorácie, pridať zábava na život. Špecifikácie: Materiál: Plast Veľkosť: 21.5 x13.5cm x9cm Teplé Tip: vezmite Prosím na Kontrolu platnosti streľba, môže zasiahnuť rada zadajte mince. Poznámky:

0 Recenzie
€2.78

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné Vlastnosti: Mačky Obnovy Oblek používa sa najmä pre: dezinfekcia starostlivosti, pooperačné spútum, prevenciu a udržiavanie v teple po holení, ktorá je tiež použitá pre psov a iné domáce zvieratá. Krk a končatiny elastický remienok: Jednoduché

0 Recenzie
€5.35

Funkcie: 1.CE,FCC,MKBÚ Certifikáty kvality metodickú; 2.Plne nickel-plated steel, shell,únik dôkaz a proti výbuchu; 3 Nízky vnútorný odpor; 4.výmena batérie pre makita,pre dewalt,pre bosch pre elektrické náradie. Špecifikácie: 1 Capacity2200mAh,skutočná kapacita zaručené 2 Napätie:1.2

2 Recenzie
€8.18

1 Informácie Aplikácia: Muži, Ženy Dres:100% Polyester Funkcia: Priedušná/Quick dry/UV ochrana/Kompresia Funkcia 1.ľahké a rýchle suché, Priedušná. 2.Strane Jersey oka vetranie 3.Elastické napnutá tkanina, viac vhodné

Súvisiace produkty