Doprava zadarmo Červená bavlna filarial červy suché červené červami Ranchu malé ryby Oscar kŕmenie jedlo 100 g

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€13.06

Popis Produktu

Názov - farebné ryby red immitis blok Červený, Albino a Tiger Oscar 100 g Špecifikácie

Fólie na vákuové balenie

Vlastnosti plávajúce krmivo

Skladovateľnosť dvoch rokov

Na chladnom, suchom a tmavom podmienky skladovania

Kŕmenie metóda priamo fed 1,živiny : bielkoviny, 60% , tuk 11% , surová vláknina 1%.

pre ryby : malé a stredné tropické ryby , rybky, Afriky ryby, betta , atď. Tento produkt používa optimálne zdravie mrazené spracované sušenie metóda , 100% vysoko kvalitné prírodné potraviny , žiadne prísady , žiadne znečistenie vody, a tento produkt vákuovou výmrazom , úplne eliminovať škodlivý infekcia , je nahradiť živé a mrazené bavlna hmyzu prírodné výživové potravín. Pre rôzne morské ryby a sladkovodných rýb.

Červená heartworm , tiež známy ako voda červy , červená červ , bavlna červ , Yangzhou výrazne menej pieseň s názvom , je súčasťou vodných živočíchov Oligochaeta , červená alebo sivá farba . Žijú na brehu rieky visly alebo riečnych nánosov a kalov husté plocha jednom konci upevnená kalu , kalu vo vode, na jednom konci porodiť tulec , stretnutie upozornil , okamžite predkus kalu . Voda dážďovky vysokú nutričnú hodnotu , pred kŕmením, aby sa opakoval oplachovania vo vode , to je veľmi obľúbená rybka a koi potravín, je aj dôležitým úhora návnadu .

Bohaté na živiny vody dážďovky , veľkosť rybiek sa jesť . Veľa vody kŕmenie dážďovky , môže podporiť lví hlavy , tiger , vysoká mála rybka sarkóm vyvinuté. Čo veľkosti peliet je dobré pre moje ryby? Chcete zabezpečiť, aby ste si vhodnú veľkosť pelety na ryby vo vašom jazierku. Malé Pelety jedlo je odporúčaná pre ryby 1 ? do 3 cm v dĺžke, stredné peliet je pre ryby 2 ?-7 cm na dĺžku a veľké pelety sú vhodné pre ryby 6 palcov alebo dlhšie. Bez ohľadu na typ rybník prostredie máte, Rybka vločky má správne jedlo pre každý prostredie. Vyberte vzorec, ktorý sa hodí k vášmu rybník prostredie a ryby najlepšie. Všetky Sezóny Rybka a Koi Potravín Všetky Sezóny Rybka vločky Potraviny tvoria plávajúce pelety, že nikdy cloud vašej vody. Je vhodný pre teploty vody 50 stupňov Celzia a viac, a je určený na celoročné kŕmenie. Pšeničné Klíčky Spirulina Strava: zlatú rybku vločky, Pšeničné Klíčky Spirulina je odporúčané pre jar a na jeseň mesiacov, ak teplota vody je medzi 47-50 stupňov Celzia. Pridané pšeničných klíčkov pomáha zaistiť ľahké trávenie pre vaše ryby. Táto vedecky formulovaná strava obsahuje multi-vitamíny a stabilizovaný Vitamín C, ktorý pomáha zlepšiť ochorenie odolnosť a zdravie a dlhovekosť rýb. Výber poistného Rybky vločky krmivo pre Ryby Vysoko nutričné a ľahko stráviteľné, Rybka vločky Koi a Rybka Jedlo, ktoré obsahuje ideálnu kombináciu vitamínov a minerálov, vrátane stabilizovaný vitamín C, ktorý pomáha zlepšiť ochorenie odpor, umožňujúci ryby, aby si zdravý život. Ako výsledok Rybky vločky vynikajúcu prípravu, ryby nepotrebujú toľko jedla a menej odpadu je vyrobené. Jedlo je zabalený v UV-odolný kontajnerov na zachovanie čerstvosti a zabrániť kontaminácii. Zlatú rybku vločky výber Poistného je k dispozícii vo Všetkých Sezóny Palice, Spirulina a Pšeničných Klíčkov Palice, a Farba Zvyšovanie Latky. Rybka vločky Všetky Sezóny Potravín Tyčinky sú vhodné pre teploty vody nad 50 stupňov Celzia a Spirulina a Pšeničných Klíčkov Palice sú odporúčané pre jeseň a na jar mesiacov, ak teplota vody je medzi 47-50 stupňov Celzia. Farba Zvyšovanie Potravín Tyčinky sú vhodné pre teploty vody nad 50 stupňov Celzia sú bohaté na oboch krill a krevety a je prirodzené farby zvýšenie vzorec. Sa mení podľa Teploty Nad 50 stupňov Celzia: Kŕmiť ryby všetkých ročných Obdobiach Potravín 45-50 Stupňov Fahrenheita: Zaviesť Pšeničných Klíčkov potravín Pod 45 Stupňov Fahrenheita: Ryby vyžadujú žiadne jedlo Na prvý Pohľad: Aktívne ryby v teplej vode vyžadujú väčšie množstvo potravín, ktoré potom sedavý ryby v chladnejšej vody Vyberte bielkoviny, bohaté krmivo pre ryby pre teplé počasie kŕmenie, ako vaše jazierko ryby budú mať prospech z pridanej výživa Ako teplota vonku rastie chladnejšie, vaše Rybky a Koi je metabolisms kvapka a ich schopnosť tráviť bielkoviny znižuje Raz teplota váš rybník vody klesne pod 50°C, prepínanie obe Rybky a Koi nízkych bielkoviny, vysoko-carb potravy pre ryby.

Zásielky:

1. Keď si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane dopravy za poplatok. Budeme posielať položky do 4 dní akonáhle sa vaša platba je dokončená.

2. Vezmite prosím na vedomie, kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky, maklérske poplatky, clo a dane pre dovoz do vašej krajine.

3. Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane, a kupujúci sú zodpovední za ciel.

Záruka

1. Ak je položka kvality rozbité do 2 týždňov od doručenia tohto produktu, sme nahradí vám nové kvalitné ak nie sú žiadne vzhľad škvrny alebo človekom spôsobené chybou pri ich používaní.

2. Záruka sa nevzťahuje: nehoda, ľudské chyby alebo nesprávne používanie.

Štítky: veľké ryby farmy, kuracie feeder, vietnam rybie farmy, oscar krmivo pre ryby india, kuracie jedlo, feeder sliepky, ocenenie oscar, jedlo rybka, kŕmne rybky, cb6000 mravnosť zariadenia
Druh Hospodárske Zvieratá
Materiál Jedlo
Číslo Modelu sušené červené červami
Farma Zvierat Typ kuracie mäso
Názov Značky NoEnName_Null
Pôvod CN(Pôvodu)

Napísať recenziu

Doprava zadarmo Červená bavlna filarial červy suché červené červami Ranchu malé ryby Oscar kŕmenie jedlo 100 g

Doprava zadarmo Červená bavlna filarial červy suché červené červami Ranchu malé ryby Oscar kŕmenie jedlo 100 g

Súvisiace produkty