Ručné Kúpeľové Soli Exfoliačný Hydratačný Olej Základné Sušené kvety Morskej Soli Vonné Body SPA odbúranie Stresu Vaňa Bomba Loptu

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€20.11

€23.65

Funkcie:

1. Dal celú esenciálny olej loptu do vani naplnenej vodou, tak, že bublina bomba je úplne rozpustená vo vode, a vane lopta môže byť postupne drvené ručne. (Počas procesu tavenia, mäkké morskej soli môže byť aj trenie a odlupovaný).

2. Textúra rose esenciálny olej je jasné a hladké, mastná, ale nie mastné. Má účinkom vyhladzuje jemné linky, hydratačné pokožku, hydratačný, oddialenie starnutia, uťahovanie pokožky a vyhladenie jemných liniek. S antioxidačnými faktorov, môže mať pokožku jemnú, zdravá a pružná.

3. Olej je známy pre svoje oprava účinky. To môže prispieť k zlepšeniu pigmentácie a zosvetlenie pleti. Poskytuje tiež poškodené a starnutiu pokožky obnovenej vitality. Mäkké, jemné a hydratáciu pokožky, aktívne zlepšovanie sucha a tvorby kože bacuľatá a bacuľatá. pružnosť.

4. Esenciálny olej je zhodné s morskou soľou, a svieža a elegantná vôňa esenciálneho oleja sa cítite uvoľnene a pohodlne. Môžete tiež využiť horúci prameň kúpeľ doma. Malé a nádherné, ľahko sa prenáša, užite si romantický výlet kedykoľvek.

5. To je sladké a romantické darčeková sada pre všetky príležitosti pre vašu rodinu, milenec, a priateľmi s vynikajúcim vaňa bomby darčeková sada na Valentína, narodeniny atď.

Špecifikácia:

Účinnosť: zosvetlenie pleti, vyhladenie pokožky

Balenie Zoznam:

12PCS*Vaňa Bomby

• Všetky položky bude odoslaný do 2 pracovných dní po úhrade sa vymaže.• Všetky položky bude dodaný prostredníctvom Post Mail, ktorý zvyčajne trvá 15-35 dni, aby sa dospelo.• Medzinárodná doprava vyžaduje zložitejšie prepravné postupy (napríklad oboch krajín, zvykov, tranzitné stanice atď.), tiež bude mať vplyv mnoho faktorov, ako sú sviatky, počasie, atď, tak to bude pravdepodobne trvať dlhší čas na vaše položky, aby sa dostali na konečné miesto určenia. Ďakujeme za pochopenie o tejto záležitosti.• Dovozného cla, dane z pridanej hodnoty a iné poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo náklady na dopravu.Krajina Čas Doručenia(Cez Post Letecky)

Platby :

• Prijímame Alipay, Západ Únie, TT, Bankový Prevod , QIWI Peňaženky, WebMoney , Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.• Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky• Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

• Spätná väzba od zákazníkov je pre nás veľmi dôležité.• Prosím, nechajte 1 minútu na kontakt s nami PRED odchodom zlé spätnú väzbu, budeme riešiť problém pozitívne a urobiť všetko, čo môžeme, aby sme, aby ste spokojný• ak nie je žiadny problém s nákupom. Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Naše úradné hodiny sú :- 9:00 do 18:00 (GMT +8) pondelok až piatok - 8:30 do 12:30 (GMT +8) SaturdayAnd naša kancelária je zatvorené v nedeľu a štátne sviatky (Čína), ospravedlňujeme sa za neskorú odpoveď počas holidaysOur Misiách:1. Ak chcete exportovať kvalitný tovar z priaznivú cenu pre vás.2. Práca so zákazníkmi s cieľom vybudovať svoj obchod .3. Ak chcete maximalizovať naše medzinárodné kupujúceho ziskovosti a konkurencieschopnosti.Prosím, príde čoskoro a navštívte nás znova!

Štítky: bathbomb maker, sr2ez, vaňa bomba plesní, morská soľ, loptu kúpeľ, soľ shaker, svieža vaňa bomby darčeková sada, kúpeľové soli, tváre spa, Kúpeľ
Číslo Modelu Vaňa Nastaviť Bomby
Zložka Vaňa Nastaviť Bomby
NET WT 1200g
Položka Druh Kúpeľ
Názov Značky červená dieny
Pôvod CN(Pôvodu)
Množstvo 12pcs

Napísať recenziu

Ručné Kúpeľové Soli Exfoliačný Hydratačný Olej Základné Sušené kvety Morskej Soli Vonné Body SPA odbúranie Stresu Vaňa Bomba Loptu

Ručné Kúpeľové Soli Exfoliačný Hydratačný Olej Základné Sušené kvety Morskej Soli Vonné Body SPA odbúranie Stresu Vaňa Bomba Loptu

2 Recenzie
€4.67

Ryby/Povrch/Ceruzka Láka Plávajúce Topwater Kapor Falošný Pevný Umelé Návnady Pre Rybárske Lure/Wobbler/Riešenie Pstruhy, Sumce Swimbait Špecifikácie: Lure Typ: minnow Rybárske Lure Návnada > Hmotnosť:6.9 g Lure Dĺžka:5.9 cm Hĺbka:topwater Háčikov:

2 Recenzie
€15.77

Popis Výrobku: Názov produktu: Solárny farebné púpava lampa Vodotesný hodnotenie: IP66 Veľkosť produktu: 70*25cm Čistá hmotnosť: 135 g/kus Nabíjateľná batéria: 1.2 V 600MAH AA NI-MH ochrany životného prostredia batérie Čas nabíjania:

1 Recenzie
€2.54

Funkcie: Sklo materiál po vysokej teploty, spracovanie ocele, povrch, tvrdosť až osem - 9 h, odolnosť proti nárazu je silná, nie je jednoduché a škrabancov. High-end silikónové živice film laminovanie, aby tvrdeného skla, ochranu obrazovky viac úplne, viac človekom, aj keď rozbitý,

0 Recenzie
€5.50

Vlastný Náramok Dieťa Názov Nehrdzavejúcej Ocele Nastaviteľné Dieťa, Batoľa, Dieťa, ID Náramok-Prispôsobené Pre Dievča, Chlapca Darček k Narodeninám Značka: 100% Zbrusu Nový Farba: Zlatá/Strieborná/Rose gold Balenie: balenie funkcie opp Príležitosť: Darček, Party, Narodeniny,Výročia Enviromental

Súvisiace produkty