Yonntech 15x15 Palcový Tepla Stlačte Stroj Sublimačná Heat Transfer Tlačiareň pre T-Shirt pre Vak Prípade

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€127.78

€145.21

Toto teplo stlačte tlačidlo je ideálne pre celý rad položiek, z t-košele na jigsaws, myši, podložky, zapaľovače, tácky, a mnoho ďalších. Je vhodný pre tepelné lisovanie Textílií, Keramiky, Kovov, alebo iné materiály určené na prenos tepla. Tlak môže byť upravená tak, aby vyhovoval širokému vartiety materiálov, takže vaše výroba a personalizácia požiadavky sú splnené.

Funkcie: Veľká veľkosť : 15"x15"(38x38cm) je dostatočne veľký pre väčšinu svojho tepla prenos vyžaduje pevný oceľový rám : uper stabilný a odolný Inteligentný digitálny displej konštantný regulátor teploty : Teplota môže presný (±1℃). Automatické elektronické načasovanie : automatické upozornenie, keď procesy kompletný. Predné-tlak načasovanie cesty : skontrolujte nastavenie tlaku náhodne, pohodlné a flexibilné. Potiahnutá rukoväť : pohodlné gumové uchytenie pre každodenné použitie a dlho, výroba beží Zvýšenej nižšie stôl : nechajte priestor pre t-shirts ak chcete byť ľahko umiestnené do a odstráni sa zo stroj Hliníkové platnička : Trvanlivé a aj kúrenie, elektrické tepelné trubice a ohrievače tela boli nalejte do organického celku. Výhrevná plocha : potiahnuté s vysokým teplotám anti-lepiaca vrstva pre pohodlné čistenie. Antioxidant workbench : položený na vysokej teploty pružnosť penová silikónové pre udržanie tvaru pod 400 ℃. Univerzálny prevádzka : môže prevody mnoho plochý povrch položky, ako sú textílie, kov, drevo, keramika a sklo Plný-rozsah nastavenia tlaku gombík : ľahko prístupné a môžu byť upravené podľa hrúbky rôznych materiálov.

Špecifikácie: Napätie:220V/50Hz (EÚ Konektor) Príkon:1200W Hmotnosť:24.5 KG Kúrenie čas:10-15 minuta Kúrenie doska veľkosť:15"x15"(38x38CM) veľkosť balenia:72X46X47CM Časovač ovládanie: nastaviteľné od 0-999 sekúnd Navrhol Temp:0-250℃ (Viac ako 250℃ spôsobí vážne poškodenie zariadenia)

Balenie obsahuje: 1 X Príručka pre Používateľa 1 X Napájací vodič 1 X Plne zmontované stroj

Poznámka:

Stroj sa musí použiť tri-core socket, ktorý je prísť s zemi ochrany, a to sa musí použiť úniku spínač ochrany. Hudba bude znieť po práci je dokončená.

Zabezpečíme prepravu akonáhle sa vaša platba odovzdať kontrolu www.projekt-psa.sk počas pracovných dní.

Neakceptujeme Post Office BOX.

Pre parcely dispečingu. Ak položiek máme skladom v našom zodpovedajúce sklade,budeme vyberať miestne vhodné dodanie spôsob, ako zvládnuť váš balík.

Takmer všetky zásielky budú doručené priamo z našej niekoľkých skladov váš list/dverí, To bude oveľa ocenili, ak necháte nás platné kontaktné číslo.

Všetky naše položiek (s Výnimkou uvedené inak) sú zaistené, aby sa úplne nové a vykonáva s najmenej 12 mesiacov záruka.

Pre poškodené, keď prišiel,prosím, družstvo fotografovať na poškodené časti a pošlite nám ich na overenie a riešenie dostať.

Kupujúci znáša poštovné za vrátenie, budeme platiť za preposielanie.

Nič, bude dokonalý.Ak ste nemali uspokojiť naše služby, alebo Ak položka prišiel poškodený.alebo jeho časť chýba, alebo položku nie, ako je popísané, prosím oznámte to na nás,poskytneme vám spokojný riešenie a zostať s tebou, kým sa problém vyriešil. Ďalšie viac,Prosím, nenechávajte nízke hodnotenia, spätnú väzbu na náš účet ešte pred získaním riešenie, pretože to bude bolestivý úder na usa. Naopak,vaše veľkoryso 5stars pekné spätná väzba bude obrovská motivácia pre nás lepšie predávajúceho. Dúfam, že si yourcomprehension.

Vrátenie a Náhrada je prijatá do 7 dní, Sme nie vrátenie prepravné poplatky, o výnosy, ktoré nie sú chybné.Prosím, kontaktujte nás pre spiatočnú adresu. Prosím, aby sa položky zostať v pôvodnom balení s kompletným príslušenstvom a dokumentáciou, ktoré boli dodané spolu s výrobkom. Vracia, musí byť vhodne zabalený, aby nedošlo k poškodeniu počas prepravy. Produkt(y) poškodenie počas prepravy strácate nárok na záruku.

Štítky: kuchyňa orgán, portabl tlačiareň, stlačte tepelnej, veľké dielne nástroje, makita tool, tlačiareň, harsle, okno nástroja, súprava na opravu, 701 husqvarna
Funkcie Teplo stlačte Stroj Sublimačná
Aplikácia Domácnosti Súprava Náradia
Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu 1GY02-0006-EF
Package Box
Názov Značky Yonntech
Certifikácia CE
DIY Dodávky ELEKTRICKÉ
Druh Kombinácia

Napísať recenziu

Yonntech 15x15 Palcový Tepla Stlačte Stroj Sublimačná Heat Transfer Tlačiareň pre T-Shirt pre Vak Prípade

Yonntech 15x15 Palcový Tepla Stlačte Stroj Sublimačná Heat Transfer Tlačiareň pre T-Shirt pre Vak Prípade

3 Recenzie
€3.14

1pcs Prírodné Živice Kameň na Nechty, Displej Námestie Ukazuje Polica Nail Art Paletu Maľba Kresba Držiteľ Miešaní Farieb Nechty Umenie Palete Popis: Živice kameň, hladké, ľahko čistiteľné a utrite. Vhodné pre nechtový miešaní farieb a miešanie základy, rúže, pigmenty,

0 Recenzie
€2.62

100% Zbrusu Nový Pohlavie: dámske Farba: Strieborná Typ: Svadobné Koruny Tiara Hlavový Most Materiál: Zliatina + Drahokamu Príležitosti: Svadby, Ples, Party Tiara Priemer: 18 cm/7.09 (Cca.) Tiara Výška: 5cm/1.97 (Cca.) Tiara

1 Recenzie
€87.21

Továreň na priamy predaj, veľkoobchodnú cenu! Moderné Priemyselné Stropný Ventilátor Svetlo s LED Svetla Kit a Diaľkové Ovládanie Pokojnej Úspora Energie/Výzdoba Ventilátor Farba: biela, čierna, farba Nikel zobraziť ako Veľkosť obrázku: 64 inch163cm, H38cm 52 palcový 130 cm H38

Súvisiace produkty