10 Ks ČERVENÁ KALIGRAFIE ATRAMENT Kolo Tin Čínsky Yinni Vložiť Pečiatku, VEĽKOOBCHOD

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€21.60

10 Ks ČERVENÁ KALIGRAFIE ATRAMENT Kolo Tin Čínsky Yinni Vložiť Pečiatku, VEĽKOOBCHOD

Popis

Červený atrament vložiť názvom "Yinni" v Čínštine znamená doslovne "tesnenie hliny' . Tento cín červený atrament je vhodný pre kaligrafie, maľovanie, razenie a tesnenia.

Veľkosť: 60 mm priemer (cca.)

OBJEM: 36g každý cínu

Máme tiež 681 a 683.

Každý ponuky pre 10 ks.

Prosím, láskavo kontaktujte nás pokiaľ máte akýkoľvek problém.

Platby

Akceptujeme iba platbu.

Non-platba spor bude otvorený, ak je celá platba nie je prijatá po uplynutí 14 dní aukcie.

Dodanie podrobnosti

Tovar vám bude odoslaný do 2 pracovných dní po plnej úhrade. Mali by ste prijímať položky v priebehu 2 týždňov. Napíšte nám, ak nechcete prijímať položky po 21 pracovných po úplnom zaplatení odoslané.

Sme iba lode s povolením na adresu uvedenú v platbu. Prosím, uistite sa, že platba adresa je správna. Akékoľvek non-prijaté položky spôsobené adresa neplatná zaevidovaný nie sú v našej vrátenie peňazí alebo výmenu politiky.

Notifikačný e-mail odoslanie, bude odoslaný kupujúcemu po položka je vyslaný. Pošlite nám e-mail, ak nechcete dostávať náš e-mail po 5 dni plné platba odoslaná.

Podmienky predaja

Vaša cenová ponuka je zmluva - Miesto cenovej ponuky, iba ak ste vážne o kúpe tovaru. Ak ste víťazný uchádzač, budete vstupovať do právne biding zmluvy na kúpu danej položky. Ak platba nie je prijatá do 7 dní, položky môžu byť ponúkané na ďalšiu najvyššiu ponuku alebo relisted u predávajúceho podľa svojho uváženia.

DPH (Daň z Pridanej Hodnoty) je kupujúceho zodpovednosti. Avšak, budeme sa snažiť minimalizovať.

O nás

Sme profesionálne Predávajúceho,a byť zapojené v ELEKTRICKEJ,PHEUMATIC,AUTOMATIZÁCIU,STROJE ATĎ nad 25years.

Veľkoobchod a maloobchod accessiories tiež poskytujeme kompletné riešenia pre diffcult problémy v týchto obchodných rozsahu. Obráťte sa na nás Akékoľvek Otázky,prosím napíšte poznámku do správy,vaše otázky budú zodpovedané v rámci 24 hodín.

Štítky: farebný atrament kaligrafie, farba pečiatky, čínske, Polaroid, čínsky pečať, pečiatka, kaligrafia atrament kameň, prst atrament, atrament vložiť, blok pečiatka, kaligrafia biely atrament

Napísať recenziu

10 Ks ČERVENÁ KALIGRAFIE ATRAMENT Kolo Tin Čínsky Yinni Vložiť Pečiatku, VEĽKOOBCHOD

10 Ks ČERVENÁ KALIGRAFIE ATRAMENT Kolo Tin Čínsky Yinni Vložiť Pečiatku, VEĽKOOBCHOD

0 Recenzie
€3.97

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Otvoriť Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height:

0 Recenzie
€12.52

10pcs/veľa 3.0 USB Konektor Zásuvka Konektor pre Dell Inspiron 15R M511R M5110 HP ProBook 4230S atď USB3.0 Port Poznámka: Prosíme, skontrolujte obrázky starostlivo pred nákupu!

0 Recenzie
€7.77

Dodacia lehota: Dodanie okolo 10-25 dní do USA, lode tým, že USPS z číny do USA. Dodanie po celom svete lode tým, HongKong miesto pre pravidelné e-mail. Výpisy o 20-35 dní do Kanady a Ázijských krajinách, Dodanie asi 30-45 dní do Európskych krajín,

Súvisiace produkty