1pc Skateboard Oxford Tkanina Longboard Vrecia 120 cm Tašky Batoh Elektrické Odolné a Opotrebovaniu 40DC23

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€10.43

€13.04

Som skúsený predávajúci a bude vám prinášajú najviac podrobné a presné služby.

Sľubujem: kvalita všetkých výrobkov je neporušená; logistiky rýchlosť všetky výrobky je tak rýchlo, ako to bude možné; po-predaj všetky produkty sú ideálne.

Vlastnosti Produktu: *1.Vyrobené z 600D oxford tkanina, trvanlivý a odolný voči vode. *2.Aby to vhodné vykonávať longboard alebo skateboard von. *3.Vhodné pre skateboard s 46inch a pod.

Poznámka:

1.Všetky obrázky sú profesionálne farebne odlíšené, ale kvôli rôznym okolitého svetla a rôznych displej nastavenia zariadenia, môžu byť niektoré odchýlky medzi obrázkami na vás vidieť a položky seba. Prosím pochopiť.

2.Údaje sa meria ručne, môžu byť niektoré odchýlky, ale to nemá vplyv na použitie.

Platby:

-Akceptujeme nasledujúce spôsoby platby:Kreditnú Kartu, VISA, Banky do Banky, bankovým prevodom, Western Union a tak ďalej.

-Všetky platby uskutočnené na www.projekt-psa.sk sú spracované Alipay.

Štítky: zábavný bazén, kaykay, taška longboard, batoh školy, nástroj batoh muž, motor skateboard, batoh mužov, skate dosky, masáž nástroj batoh, batoh longboard
držiak na rybárske Kolíky
Skateboard Taška taška
Druh Vrecku, Multi Nástroje
Pôvod CN(Pôvodu)
Veľkosť M
Taška sada camping

Napísať recenziu

1pc Skateboard Oxford Tkanina Longboard Vrecia 120 cm Tašky Batoh Elektrické Odolné a Opotrebovaniu 40DC23

1pc Skateboard Oxford Tkanina Longboard Vrecia 120 cm Tašky Batoh Elektrické Odolné a Opotrebovaniu 40DC23

5 Recenzie
€2.67

Pridali sme montážny systém, ktorý vám umožní pripojiť pracka pre Vertikálne použitie na kamaráti popruhu. -Jedinečný páky-latching systém umožňuje rýchly Škrtidlo odstránenie vyžaduje iba jednou rukou! -Pracuje s všetky známe tourniquets vrátane MAČKA -Pre horizontálne

2 Recenzie
€37.56

Naturehike Outdoor Camping Stan trojnohá Ľahké Stojan Hliníkovej Zliatiny Teleskopická Svetla Postaviť Tábor Gril, Osvetlenie Držiak Ak máte akékoľvek otázky, alebo potrebujete viac, môžete nás kontaktovať.

0 Recenzie
€9.66

Piknikový Stôl Háčik Vonkajšie Koša Stojan Na Kuchynské Odpadky Taška Vešiak Vonkajšie Kempovanie Na Grilovanie Police Skladovanie Háčik Smeti Vešiak Funkcie: 1. Vyrobené z kvalitného železa materiál s anti-hrdza spracovanie, pevná a odolná. 2. Koniec

Súvisiace produkty