4-Pack Dámy Bielizeň Nordic Štýl Jednoduché Jednofarebné Bavlnené Mid-Pás Taška Hip Pohodlné, Priedušné Nohavičky

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€4.01

€11.15

Upozornenie:

☆☆ O veľkosť: Všetky rozmery sú merané ručne, môže byť 1-3 cm odchýlky. ☆☆ O farieb: Kvôli rôznym monitory a svetlo lampy, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Naozaj ďakujem vám za pochopenie! Veľkosť odkaz: L veľkosť odporúčaná hmotnosť 75-105 kg, XL veľkosť odporúčaná hmotnosť 100-125 kg.

Tipy: Dovozné poplatky nie sú zahrnuté v cene tovaru alebo náklady na dopravu. Ak potrebujete zaplatiť clo vo vašej krajine/regióne, ktoré potrebujete na ich odstránenie. Ak potrebujete skontrolovať, môžete nám zanechať správu, keď budete platiť. ☆☆Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Ak sa vám páči náš tovar a služby, prosím, kliknite 5 star spätnú väzbu, som sa bude poskytovať ďalšie priaznivé ceny a lepšie služby. Prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu alebo zvyšovanie akékoľvek spory na www.projekt-psa.sk. Ak tam nie je chyba v objednávke, prosím, kontaktujte nás v čase, a budeme aktívne riešiť problém. ☆☆Ako získať zľavu? Keď si kúpite viac ako 30 kusov, môžete získať veľkoobchodné ceny priamo; keď si kúpite viac ako 150usd, budem používať DHL pre vás zadarmo, čo znamená, dostanete balík do 5 až 7 dní. ☆☆, Keď bude objednávka bude odoslaný? Ako viete, aby bol odoslaný? Obvykle budeme loď vašej objednávku do 5 dní po platbe je overená. www.projekt-psa.sk potreby 12 hodín na overenie vašej platby. Po budeme loď vašej tovaru, vašu objednávku stav bude "čaká sa na potvrdenie".

Štítky: balenie žena nohavičky, ženy dámske nohavičky, hodvábne nohavičky pack ženy, ženy vyvoláva pack, šátek ženy pack, dávka nohavičky pack, ženy čipky nohavičky nohavičky, ženy pracky nohavičky, ženy ružové nohavičky pack, culotte nohavičky pack žena
Vzostup Typ Mid-Rise
Názov Značky Auroracrush
Nemravný Obrázok No
Číslo Modelu 308
Vzor Typ Pevné
Položka Druh Nohavičky
Dekorácie ŽIADNE
Nohavičky Typu Nohavičky
So Sexuálnym Podtextom No
Pôvod CN(Pôvodu)
Materiálové Zloženie Bavlna
Materiál Bavlna
Pohlavie ŽENY

Napísať recenziu

4-Pack Dámy Bielizeň Nordic Štýl Jednoduché Jednofarebné Bavlnené Mid-Pás Taška Hip Pohodlné, Priedušné Nohavičky

4-Pack Dámy Bielizeň Nordic Štýl Jednoduché Jednofarebné Bavlnené Mid-Pás Taška Hip Pohodlné, Priedušné Nohavičky

Súvisiace produkty