2.4 L Automatické Pet Mačka Studne s LED Elektrické USB Psa, Mačky, Pet Automatické Pet Nápojové Fontány Dávkovač

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€17.12

€21.67

1 filtre, 1 mat a nerezovej ocele top: Vysoko akostnej nerezovej ocele top je nerozbitný, odolný a ľahko sa čistí. Z nehrdzavejúcej ocele top je hygienické a vhodné do umývačky riadu. Pet fontána zahŕňa nehrdzavejúcej ocele hore, 1 uhlíkové filtre pre príjem trubice a motora dutiny a 1 mat. Je vyrobené z potravinársky materiálov. BPA free mačka fontána je bezpečné pre vaše domáce zvieratá.

Veľmi tiché & inteligentné čerpadlo s indikačné svetlo: čerpadlo je tichou a zostane pod 40 decibelov. Nízkonapäťové čerpadlo je spoľahlivé a zvyčajne trvá 2.5-4 roky. Hladiny vody okno s LED Svetlom upozorňuje, pridaním vody v čase počas dňa alebo v noci. To zabraňuje čerpadla proti chodu nasucho. Z nehrdzavejúcej ocele top pet fontána funkcie, LED svetlo, ktoré bude zdobiť váš miestnosti vo večerných hodinách.

Cirkulačný systém filtrácie: cirkulujúcej filtračný systém používa vymeniteľné kolo filter na čistenie vody, odstránenie vlasov, nečistoty a potravín častice. Kolo filter sa skladá z bavlnenej vrstvy, kokosové škrupiny aktivovaný uhľovodíkov a ion-exchange živice. Poskytuje čerstvé čistou vodou, aby sa vaše krásne zvieratá.

Podporuje pitie: 360° multi-smerový prúdy prevzdušňovanie vody pre väčšie kyslíka a sviežosť. Zdroj tečúcej vody podporuje domáce zvieratá viac piť skôr ako stále vody. Hydratácia pomáha zabrániť vášho domáceho maznáčika z močových a obličkových chorôb. Táto fontána má 3 rôzne pitné režimy. To poskytuje viac možností pre vaše zvieratá a priťahuje ich piť viac vody.

Montáž a dissemble: Zázrak Stvorenia pet fontána trvá len niekoľko minút, ak chcete nastaviť a rozobrať na čistenie a údržbu.

Štítky: pre psa, post poškriabaniu, draci psov, cat hračka pre, gato, mačka príslušenstvo scool, väzby domáce zvieratá, fontána nádrž, led mačka fontány, misku ryže
Názov Značky BABYBUDDY
Max. Výstup 100g
LCD Displej No
Pôvod CN(Pôvodu)
Druh mačky
S Dávkovač Vody Áno
Nastavenie Času No
Min Výstup 100g
Materiál Plastové
Je To Inteligentné Zariadenie No
Zdroj Napájania POPLATOK

Napísať recenziu

2.4 L Automatické Pet Mačka Studne s LED Elektrické USB Psa, Mačky, Pet Automatické Pet Nápojové Fontány Dávkovač

2.4 L Automatické Pet Mačka Studne s LED Elektrické USB Psa, Mačky, Pet Automatické Pet Nápojové Fontány Dávkovač

Súvisiace produkty