3 v 1, Prenosné Kvality Vody Tester ES Digitálne TDS Meter Digitálne Vody Testovacích Nástrojov pre Bazén Laboratórne Hydroponics Akvária

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€5.53

€6.67

Odrážky:

1、ČO JE TDS: TDS=Celkovej mineralizácie, ktorá je žiadne soľ, kovu alebo minerálov vo vode. Nižšie TDS úrovni vo vode, viac efektívne vaše bunky tela môže použiť voda. Naopak, vyšší TDS úrovne môže naznačovať, voda, ktorá je ťažšie pre vaše telo používať a má viac znečisťujúcich látok, ktoré môžu predstavovať zdravotné riziká.

2、ROZSAH MERANIA: TDS: 0-9999 ppm vodivosť: 0-9990 µs/cm. Teplotný rozsah: 32-176°F a 1-80°C. Batéria: 1 x 3V Tlačidlo Bunky CR2032. Auto data-hold: zámok a záznam čítania auto-vypnutie funkcie pre dlhšiu výdrž batérie; ľahko čitateľný podsvietený LCD displej.

3、TEST VAŠEJ VODY: Ako pure je voda? Stlačením tlačidla, TDS voda tester vám povedať, že váš celkový vody úrovne čistoty, ktoré sa zobrazia na obrazovke v ppm (parts per million)

4、ADVANCED 3-v-1: Smartpen kombinuje TDS, ES, a teplota meradla, pre lepšiu presnosť. S automatická teplotná kompenzácia a merací rozsah 0-9999 ppm +/- 2%, to je veľmi praktické zariadenie, mať okolo seba.

5、ŠIROKÉ UPLATNENIE: TDS kvalita vody-pitnej vody, laboratórium, hydroponics, akvárium, bazén, RO/RD systém, jedlo a nápoje.

Popis:

1. TDS meter vody je profesionálny hladina vody tester s jednoduché ovládanie, moderný vzhľad a malý objem.

2. Je veľmi vhodný pre všetkých, testovanie kvality vody, čistenie vody aplikácie, odpadových vôd nariadenie, akvakultúry, hydroponics, laboratórne a vedecké testovanie, bazén, ekologické testovanie, koloidné striebro, úprava vody, atď.

Funkcie:

1. 3 v 1 pre Digitálne TDS meter môže poskytnúť presné hodnoty TDS ES a teploty.

2. TDS nástroj má automatická teplotná kompenzácia v meraní režime.

3. 5 minút, automatické vypnutie. Úsporu energie a predĺžiť výdrž batérie.

4. Multi režimu konverzie: k Dispozícii sú 4 rôzne režimy pre TDS ES nástroja. Stlačte shift na prepínanie medzi jednotlivými režimami.

5. Režim funkcia pamäte. Každý spustenie režim je prednastavený režim používa pred vypnutí.

Špecifikácie:

Rozsah merania: vodivosť: 0-9990 μ s / cm

TDS:0-9999ppm

Rozsah teplôt: 0.1-80.0℃(32.0-176.0℉)

Presnosť: ± 2%

Materiál: ABS

Veľkosť: cca 154 * 30 * 14 mm/6.06*1.18*0.55"

Balenie Zoznam:

1 x Testovanie Vody Pero

1) po celom SVETE POŠTOVNÉ.. (s Výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2) S&H nezahŕňa CLO, kupujúci bude zodpovedný za akékoľvek miestnej dane alebo iné dovozné poplatky.

3) Objednávky, ktoré boli spracované v rámci sľúbil dní po zaplatení overenie.

4)My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresy MUSÍ ZODPOVEDAŤ vašej dodacej adresy.

5) obrázky zobrazené nie sú skutočné položky a sú pre naše referenčné účely.

6) SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

7) v prípade, Ak ste nedostali vašu zásielku do 39 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

8)môžete sledovať vaše sledovacie číslo na http://www.17track.net/en alebo môžete vidieť na sledovanie informácií na základe vašej objednávky on-line.

Štítky: bazén príslušenstvo fuente, juntek meter, telo doska surfovať, akvarijné ryby live, bazén plávať, akvárium uv, ph, bazén ohrievač solárny pohon, multimet, intex bazén
Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu Prenosný Tester Kvality Vody
Drop shipping Podpora

Napísať recenziu

3 v 1, Prenosné Kvality Vody Tester ES Digitálne TDS Meter Digitálne Vody Testovacích Nástrojov pre Bazén Laboratórne Hydroponics Akvária

3 v 1, Prenosné Kvality Vody Tester ES Digitálne TDS Meter Digitálne Vody Testovacích Nástrojov pre Bazén Laboratórne Hydroponics Akvária

Súvisiace produkty