38pc/nastaviť Automatické List Číslo Lisovanie Kovov Punč Pečiatka Nástroje Držiak pre Plasty, Koža Marek

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€7.24

€15.41

38pc Automatické List Číslo Lisovanie Kovov Punč Pečiatka Nástroje Držiak pre Plasty, Koža Marek

Popis:

Tento úder pečiatka set je ideálny pre označenie mäkké kovy, plasty, kožené a drevené predmety. Set obsahuje 26 list pečiatky(A-Z), 9 číslami (0-9), 2 symboly a jeden úder a prichádzajú v trvalého, tvarovaná-plastové skladovanie prípade, aby sa zabránilo ich dávanie na zlé, čo je veľmi výhodné pre vaše použitie. Pečiatky boli všetci kalená a tepelne ošetrené zaručuje ich vysokú kvalitu. Je pre vás ľahké použitie, môžete jednoducho vložiť pečiatku do auto punč a zatlačte, č kladivo je potrebné.

Funkcie: Ideálny pre označovanie mäkkého kovu, kože a iných drevených predmetov. Prichádzajú v trvalého, tvarovaná-plastové skladovanie prípade, aby sa zabránilo ich dávanie na zlé, veľmi pohodlné pre vaše použitie. Vysoká kvalita. Pečiatky boli všetci kalená a tepelne ošetrené. Jednoduché ovládanie. Môžete jednoducho vložiť pečiatku do auto punč a zatlačte, č kladivo je potrebné. Set obsahuje 26 list pečiatky(A-Z), 9 číslami (0-9), 2 symboly a jeden úder.

Špecifikácia:

Stav: 100% Zbrusu Nový

Pečiatka Materiál: Kov

Skladovanie Prípade, Veľkosť: Cca. 17 * 11 * 3.7 cm / 6.7 * 4.3 * 1.5 palec

Punč Dĺžka: Cca. 17 cm / 6.7 palec

Punč Hlavu Dia: Appeox. 0,8 cm / 0.3 palec

Hmotnosť Výrobku: Cca. 510g

Package Zahrnuté:

1 * Punč Pečiatka Nastaviť

O SPÄTNEJ VÄZBY:

Ak ste spokojní s našimi výrobkami, Pls nám dať 5 Hviezd

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom. Budeme vám pozitívnu spätnú väzbu po obdržaní platby. Ak nie ste spokojný / á s vašou položky, prosím, kontaktujte náš Zákaznícky Servis.

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich ! PLATBY:

1. Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2. Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3. Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní. O PREPRAVE:

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku v lehote, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

8. Sme predávajúci nie je zodpovedný za dovozného cla, kupujúci je zodpovedný za to. Všetky spory spôsobené je to nerozumné.

9. BR kupujúci uveďte prosím cpf alebo cnpj, bude to pre vás lepšie, aby si to rýchlejšie. vďaka VRÁTIŤ A VRÁTENIE:

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.projekt-psa.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na prepravu, ak prod u ct(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

Štítky: nástroj ruka, nastaviť ženy, cnc router, gumová pečiatka, dewalt nástroj, veľké šidlo, multitul, nástroj boxy, mtb nástroj, čistú domácnosť
Názov Značky VGEBY
Pôvod CN(Pôvodu)
DIY Dodávky Tesárstvo
Druh Punč Pečiatka Sady
Package Prípad
Aplikácia Domácnosti Súprava Náradia
Veľkosť Approx. 17 * 11 * 3.7cm / 6.7 * 4.3 * 1.5inch
Číslo Modelu Punč Pečiatka Nastaviť

Napísať recenziu

38pc/nastaviť Automatické List Číslo Lisovanie Kovov Punč Pečiatka Nástroje Držiak pre Plasty, Koža Marek

38pc/nastaviť Automatické List Číslo Lisovanie Kovov Punč Pečiatka Nástroje Držiak pre Plasty, Koža Marek

2 Recenzie
€18.79

Ponúkame zľavy pre veľké množstvo. Vitajte na kontakt s nami! Výhody: použitie : Tento daed matica skrutka odstraňovač s ochrana proti korózii je určený pre odstránenie daed skrutky, skrutky a matice. VLASTNOSTI : 100% nové a vysokej kvality. Špirála rez zuby poskytujú

0 Recenzie
€17.43

147 / 16 Ks Sledovať Repair Tool Kit Nastaviť Hodinky Prípade Otvárač Odkaz Na Jar Bar Remover Skrutkovač Hodinár Zariadenia --M25 Popis: Funkcie: 1. Tento vysoko kvalitné hodinky repair tool kit oblek pre profesionálnych a všeobecné použitie, riešenia pre väčšinu sledovať

5 Recenzie
€5.51

71374 Siete produkt Kábel Crimper: 1.Prenosné štýl s perfektnom stave. 2.Ústa stlačte-kliešte sú vyrobené z magnanic ocele, ktoré ius pevný a odolný. 3.Nebude škody olúpané-drôt a práce convieniently s vysokou účinnosťou. 4.Pri používaní

5 Recenzie
€11.68

JAKEMY 52 v 1. Profesionálny Presné Skrutkovača Nastavte Multi-funkčných Nástrojov pre Opravy Kit pre sledovať Telefóny, PC Elektronické Údržba Ak hľadáte súbor efektívne a spoľahlivé skrutkovač, toto je presne to, čo hľadáte. Toto 52 v 1 skrutkovača nastavte je veľmi

Súvisiace produkty