Ručný Detektor Kovov GC-2007 LED Baterka Audio A Vibrovať, Alarm Pin Ukazovateľ

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€11.02

€13.77

Popis:

Tento GC-2007 detektor ukazovateľ je prenosné kovové pinpointer s vysokou citlivosťou. Môže pracovať v dvere, na piesku, trávnik, v pôde. To môže zistiť rôzne typy kovový predmet, napríklad minca, zlato, striebro, pamiatky, šperky, atď. Je univerzálny a ľahko ovládateľný, malé a nádherné.

Funkcie:

Malá veľkosť GC-2007 hĺbka zlato detektor kovov s závesu, robí to byť ultra prenosný a pohodlný.

Vysoká citlivosť pre lepšiu detekciu malých cieľov, to môže fungovať v interiéri, exteriéri, na piesku, trávnik alebo v pôde. Vyhľadajte minca, striebro, šperky a zlato s rýchlosť a presnosť.

Tri citlivosť úrovní s rôznymi indikátorov LED svetelné, zvukové a vibračné upozornenia .

360° strane-scan oblasti detekcie.

Na pinpointer je napájaný jednou 9V alkalické batérie, indikácia slabej batérie.

Jedno-tlačidlo na prevádzku, umožňuje používateľom rýchlo obrátiť sa na detekciu, bez toho, aby prešli cez viaceré citlivosť nastavenia.

Špecifikácie:

Materiál: ABS

Farba: Čierna

Batérie: 9V (Nie je súčasťou)

Citlivosť: 3-4 cm na 25 centov NÁS mince

Položka hmotnosť: 174.2 g / 6.14 oz

Dĺžka: 27 cm / 10.6 v

Max priemer: 4,5 cm / 1.77 v

Package hmotnosť: 230 g / 8.1 oz

Veľkosť balenia: 28 x 5,5 x 5,5 cm / 11.02 x 1.97 x 1.97 v

GC-2007 Packlist:

1.GC-2007 stroj(nie je zahrnuté batérie)

1.Puzdro

1.Anglický manuál

Poznámka: 1.GP-BOD pre batéria má veľmi prísne požiadavky.Tak dlho, ako Batérie nie je dostatočné.Stroj sa bude dať zle alarm celú dobu alebo automaticky vypne. Takže prosím, uistite sa, že Batéria je dosť.Ak moc nie je dosť.prosím, zmeňte novú batériu. 2.Výrobok nie je úplne vodotesný.Len detekcie hlavu, je vodotesný.Prosím, nepoužívajte stroj pod vodou.Pokiaľ použiť zodpovedajúce vodotesný kryt. Upozornenie:Tento produkt neobsahuje batérie, batériu nie je na predaj! GP Balenie zoznam: 1pcs GP detektor kovov(nie je zahrnuté batérie) 1pcs Krúžok a ozdobná šnúrka na uniforme 1pcs ochranný kryt 1pcs Príručka

O Preprave:

1. Položky budú zaslané do 1-5 dní po obdržaní platby..

2. Prosím, uistite sa, že vaša adresa zápas dodaciu adresu, ako budete platiť. My len loď položka na dodaciu adresu. Nenesieme žiadnu zodpovednosť za dodaciu adresu poskytované chybne.

3. Medzinárodná Doprava niekedy spôsobí vlastné dane. Nie sme zodpovední za to. Kupujúci by mal zvládnuť to.

O Záruke:

Jeden rok záruka. Náš technik a predajného tímu poskytovanie technickej podpory a po-predajný servis po celú životnosť výrobkov pre každú položku. Všetky naše produkty prešli odbornej skúšky pred opustením továrne.

O Vlastnej vôle:

Medzinárodné Kupujúcich – Vezmite Prosím Na Vedomie:

Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

Ste zaplatili na nás cez Alipay je len cena za tovar a prepravné poplatky, žiadne iné poplatky v cene.

O Návrate a Vrátenie:

1. Ak ste získali produkt nefungujú.Prosím, kontaktujte nás pre nový produkt.Ale zároveň Položky môžu byť vrátené na vrátenie peňazí do 60 dní. Upozornenie: tovar musí byť vrátený v jej pôvodnom stave. Prosím, kontaktujte nás na adrese vrátenie tovaru.Ale všetci sa vrátili poplatok bol ktorú Kupujúci.

2. Kupujúci mal lepšiu kontrolu balíček starostlivo, keď poštár odosielanie položiek na vás. Prosím odmietne podpísať, ak bol balík poškodený počas prepravy, a že sa vráti k nám. Potom nás kontaktujte okamžite a budeme riešiť ho pre vás čo najskôr.

Spätná väzba: chceme ponúknuť 100% spokojnosť s nákupom!

1. Ak sa vám páči položky, prosím, nechaj ma Päť hviezdičkový pozitívnu spätnú väzbu, a budem robiť to isté neskôr pre vás.

2. Ak nie ste spokojný z akýchkoľvek dôvodov, prosím, daj mi šancu a ja som sa, aby moje veľké úsilie na vyriešenie!

Štítky: laserové pero ukazovateľ, anjel vankúš, ar944m, indikátor zvuku, 6350 md detektor kovov, detektor kovov ukazovateľ, xp kovu detektor kovov, gp ukazovateľ, detektor kovov, shrxy kovové puzdro
Detekčná Vzdialenosť 0-5 palec
DIY Dodávky ELEKTRICKÉ
Pôvod CN(Pôvodu)
Detekcia Typu ručné
Názov Značky JinYinBiTan
Typ Alarmu zvuk a vibrácie pri detekciu kovov
Typ Napájania Napájané Batériou
Certifikácia CE
Číslo Modelu GC-2007
S LCD Displej Alebo Nie No

Napísať recenziu

Ručný Detektor Kovov GC-2007 LED Baterka Audio A Vibrovať, Alarm Pin Ukazovateľ

Ručný Detektor Kovov GC-2007 LED Baterka Audio A Vibrovať, Alarm Pin Ukazovateľ

3 Recenzie
€6.94

Dobrý deň! Vitajte v našom obchode! Kvalita je prvá s najlepšie služby. zákazníci všetky sú naši priatelia. Módny dizajn,100% Zbrusu Nový, vysoká kvalita! Funkcie: Stav: 100% Zbrusu nový a vysoko kvalitné Musia mať položky pre vaše sexy

4 Recenzie
€3.60

Vlastnosti: Úplne nové a vysokej kvality. Móda a jednoduchý dizajn. 600 ml Veľkú kapacitu. Nepriepustných Dizajn. S Denne Tabletku Box Organizátor. Ideálne pre vedenie ste hydratovaný počas väčšiny aktivít. Špecifikácie: Materiál: Plast, Farba: Modrá / Žltá / Červená

1 Recenzie
€8.45

Oznámenie 1.Ovplyvnené faktormi, ako sú svetlo, filter, umiestnenie a uhol, atď., tam môže byť mierne farebný rozdiel medzi obrázkami a skutočný výrobok. 2.Najnovšie dávku produkty, ktoré prichádzajú v zámorské sklady sú všetky neutrálnom balení (Bez SUNLU logo).

0 Recenzie
€19.45

Popis · Vhodný Pre Modely Áut: Pracuje s Citroen C4 Kaktus. · Frequence Rozsah:FM/AM.Položka sám nemá funkciu GPS. Ak je vaše auto pridáva GPS pred, nebojte sa, Potulovať antény neovplyvní pomocou GPS. · Vysoká Kvalita: Externé vysoko kvalitný klavír farby

Súvisiace produkty