Najnovšie MAČKA ET3 Adapter III Bezdrôtový Profesionálne Truck Diagnostický Nástroj Komunikácie, Pripojenie Pomocou wifi alebo USB

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€250.29

2020 Najnovšie MAČKA ET 3 Bezdrôtového Adaptéra III Profesionálne Truck Diagnostický Nástroj CAT3 Komunikácie Adapter III Pripojenie cez USB, pridať 14Pin kábel ako darček

(WIFI alebo USB verzia,pls ju vyberte.)

Komunikácie Adaptér 3 Popis :

Komunikácie Adaptér 3 je najnovšia generácia Komunikačný Adaptér skupiny, a nahrádza Comm Adaptér II. Toto je len odporúčané komunikačné zariadenie pre a 3,a len na spojovaciu zariadenie, ktoré vám umožní správne komunikovať s CA motor na dual datalinks. Táto funkcia je potrebné pre niektoré ET (Elektronické Technik) funkcie.

Komunikácie Adapter III Funkcia :

1. WiCaterpillar Komunikácie Adapter3

2.Umožňuje komunikáciu medzi služby nástroje a riadenie motora pomocou rôznych dátových spojov, ako sú J1939/11, DeviceNet

(budúcom vydaní), CT Spojovaciu, a J1708 (ATA) vozidlo sietí;

3.Flash program umožňuje adaptér firmvéru ako doplnkové funkcie k dispozícii;

4.Používa J1939/11, vysokorýchlostné dátové spojenie (časť ADEM III ovládacie prvky), ktoré podstatne znižujú flash krát;

5.Automaticky vyberie J1939/11 keď bliká motora (znižuje flash čas cca 80%, od 14 minút 3 minúty).

Komunikácie Adapter III Funkcia :

1.ECM Zhrnutie obrazovke zoznamy každý ovládací modul na vybavenie

2.Testovaný a poskytuje informácie o týchto modulov.

3.Rýchlo hookup a real-time zobrazenie systémy stav. Zobrazuje ,čítania ako napríklad rpm, boost, tlaky, teploty, atď. pre Jednoduché odstraňovanie porúch.

4.Identifikujú chybné senzory, postroj konektorov a systémové parametre, ktoré sú z špecifikácia. Umožňuje zákazníkom

5.Na pomoc predajcu identifikovať problémy bez návštevy stroj.

6.Identifikuje občasné senzorov a káblov problémy počas Stroj prevádzky a eviduje každý jeden. Showswhen vyskytol problém, a ako často sa to stalo.

7.Pridané informácie, ktoré umožnia zákazníkovi pomôcť predajcom v diagnostika a oprava problémov. (Troubeshooting Pomoc nie je postavený s v programe, budete ešte potrebovať ísť späť do kníh, aby nasledovať opravy popis a kroky v každej Kód Poruchy zobrazujú v rámci programu).Anglický a metrické jednotky opatrenie integrovaný súbor pomocníka na jednoduché naučiť "Ako Na to" okolo softvéru.

Poznámka:

1.Funkcie sa zobrazujú všetky prevádzkové podmienky, ktoré spôsobujú vysoké náklady na opravu, ako napríklad:

Viac rýchlosti, vysoké teploty, spotreba paliva, prenos shift počíta. To môže poskytnúť povedomia zmeniť operátora.

2. "ET Tréner" je teraz súčasťou ET Program. To umožňuje Užívateľom, aby vlak a praxi pomocou A bez Komunikácie adaptér alebo Elektronické Ovládanie Modulu (ECM).Je to zadarmo funkciu ET.

Komunikácie Adapter III Balík

Comm Adapter III

CD pre inštaláciu ovládačov

USB Kábel

J1939/J1708 Kábel

adaptér

Jemné Upozornenie:

V niektorých krajinách alebo regiónoch sú drahšie, nákladné, odporúčam kupujúci objednať MAČKA ET3 bez nástrojov, odkaz nižšie:

Colné:

ahoj milá, máme len málo zisku o tejto výrobkov, ako viete, že platenie daní je každý zodpovednosti pri dovoze,takže ak colný poplatok svoje povinnosti,pls platiť to, ak nie, všetky straty, ktoré musia byť beared sami.

Prepravné Podmienky:

Ak vaše mesto je vzdialené oblasti, pls platiť extra 45usd diaľkové poplatok, ktorý sa dostal prostredníctvom prepravnej spoločnosti, alebo sme sa dodať tovar vám najviac najlacnejší spôsob, ako. ďakujeme vám za vašu spolupráca a porozumenie.

Návrat Politiky:

Ak nie ste spokojní so svojím nákupom. prosím, kontaktujte nás rýchlo, môžeme zmeniť jednu, ale kupujúci je zodpovedný za kola spôsoby, ako náklady na dopravu .

Ak máte všetky položky, problém, stačí nám rýchlo, budeme sa snažiť vyriešiť to do 24 hodín, prosím, nenechávajte zlé spätnú väzbu, než sa obrátite na nás, to nie je najlepší spôsob, ako vyriešiť problém. ďakujeme!

Kontaktujte Nás:

Naše úradné hodiny sú :

Pondelok až piatok:10:00--20:30hod on-line služby

Sobota:9:00--12:30 pm

A ak nikto odpoveď, ktorú ste on-line,nebojte sa.nechajte nám správu alebo napíšte vaše túžby,budeme vás kontaktovať hneď ako to bude možné.

Štítky: centrum rim, digitron, Lancol, elsawin 2020, new holland traktor, softwar, mb star, ford obd nástroj, autoboss auto diagnostický nástroj, mačka adaptér 2
Doprava ZADARMO
Položka Dĺžka 20inch
Softvér 2019A / 2020A
Položka Druh Auto Diagnostické Káble a Konektory
Názov Značky OEMScan
Názov Modelu mačka et3
Podpora USB alebo WIFI
Pôvod CN(Pôvodu)
Špeciálne Funkcie Bluetooth
Verzia Softvéru Nový softvér
Darček 14pin kábel
Moc w
jazyky list2 Japončina, Portugalčina, Ruština, Španielčina
jazyky list1 Angličtina, Dánčina, Francúzština, Nemčina, Taliančina
Prevádzka Systému WinXP/Win7,Win10
Položka Výška 20inch
Externé Testovanie Certifikácia ce
Druh Materiálu Kov
Hardvéru Verzia et comm 3 317-7485
Položka Hmotnosť 1.8kg
Položka Šírka 20inch
Napätie 12/24
Elektronické No

Napísať recenziu

Najnovšie MAČKA ET3 Adapter III Bezdrôtový Profesionálne Truck Diagnostický Nástroj Komunikácie, Pripojenie Pomocou wifi alebo USB

Najnovšie MAČKA ET3 Adapter III Bezdrôtový Profesionálne Truck Diagnostický Nástroj Komunikácie, Pripojenie Pomocou wifi alebo USB

2 Recenzie
€20.72

12 palcový 300MM Digitálnych Elektronických Vernier Strmeň Plastové Digitálneho Senzora Strmeň 0-300MM Mikrometer Meracie Pravítka Vlastnosti Produktu: Externé & Interné Meranie Čeľuste Nastavovacou Skrutkou Veľký LCD Displej Lineárne Kapacitný

2 Recenzie
€7.81

Názov značky: S'STEEL Skvost, Typu: Žiadna Číslo modelu:KLE2270 Pohlavie:Ženy ,Dievča,lady Occassion: Svadobné Zapojenie Zoznamka Party Ples Darček Pre : Mama Priateľka, Manželka, Dcéra Kamarátky Sami Fine/Módy:Jemné Materiál:

Súvisiace produkty