Kliešte na Rezanie Prekladanie Sieťových Drôt Tool Kit Crimper Striptérka pre rj45 8P8C

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€6.27

€12.54

Funkcie:

1. Vysoká kvalita, vysokej kvality.

2. Prenosné štýl s perfektnom stave.

3. Pre rezy, pásy a crimps.

4. Vhodné pre 8P8C/rj45.

5. S zatvorený zámok pre skladované použiť na ostnaté drôty len.

Špecifikácie:

Farba: Červená

Hmotnosť balenia: 304g

Pokyny:

1. Squeeze rukoväte a otvoriť zámok.

2. Cut on modulárny kábel na požadovanú dĺžku. Uistite sa, že na konci sú rezané priamo, nie šikmo.

3. Vložiť plochý kábel medzi striptérka čepele. Squeeze rukoväte, kábel musí byť udržať kolmo a potom vytiahnuť z nástroj.

4. Produkt používať, aby sa vyzliekli, okrúhly kábel, vložte vyzliekol kábel do skrývka otvor a potom zase kábel.

5. Odstráňte vonkajší plášť, vložte vyzliekol kábel do zástrčky, uistite sa, že ľavej drôt na jednom konci zápasy právo drôt na druhom konci.

6. Miesto modulárny konektor s káblom-do nástroja držiteľa. Uistite sa, že striptérka vodič je medzi kartu a zlaté kontakty. Squeeze rukoväte, kým sa nezastaví.

Zoznam Balíkov:

1 x Modulárny Kliešte Nástroj

Záruka A Vráti

1. Všetok tovar ponúkame na predaj sú v dobrej kvalite a za preskúmanie predtým, ako sú odoslané. Budeme sa snažiť v našich silách, aby sa zabránilo akejkoľvek kvality problém.

2.Ak tam sú niektoré spracovania alebo materiálové vady produktov, prosím, kontaktujte nás po prvé , sme sa budú vymieňať alebo ponúkať riešenia pre vás, aby sa voľby.

3.Prepravný a manipulačný poplatok je nevratný a zákazník by mal byť zodpovedný za všetky poplatky spojené s vrátením a reshipping. Všetky vrátite tovar musí byť v dobrom stave. Musia byť pod resalable stave. Man-made chyby nie sú zaručené, ako sú rozbité, poškriabaný a tak ďalej. Vďaka za pochopenie a spoluprácu!

Doprava:

1. Pošleme na pozemky, do 2 pracovných dní (okrem soboty a nedele) po kupujúceho platbu je overená www.projekt-psa.sk podľa spôsob dopravy, ktoré ste si vybrali, alebo spoľahlivejšie a rýchlejšie spôsoby, ako za mimoriadnych okolností. Necháme správy povedať sledovacie číslo potom, čo sme doručenie tovaru k vám.

2. Ak máte akékoľvek požiadavky na opis tovaru a navrhovaná hodnota v prepravnom doklad (faktúra),pls nechajte nám správu po zaplatení.

Spätná väzba

1. Spokojnosť zákazníkov je pre nás veľmi dôležité. Ak ste spokojní s našimi výrobkami, venujte prosím čas odísť nás pozitívnu spätnú väzbu. Vaše povzbudenie bude držať nás vpred a neustále zlepšovanie našich služieb.

2. Ak nie ste spokojní s položke si objednal, nebojte sa, pls kontaktujte nás najprv sme sa vyriešiť problém pre vás v čase. Myslím, že by sme mohli vyriešiť akýkoľvek spor prostredníctvom priateľské rokovania.

Štítky: konektor rj45, 8p8c jack, konektor rg45, kliešte pin kliešte, sieť nástroj, krimpovacie rj 45, ženské rj45 crimper, tenký drôt striptérka nástroj, crimper rj45, medený kábel striptérka
Druh Kábel crimper
Číslo Modelu Criper a Odizolovanie
Názov Značky YOUTHINK
Package Áno

Napísať recenziu

Kliešte na Rezanie Prekladanie Sieťových Drôt Tool Kit Crimper Striptérka pre rj45 8P8C

Kliešte na Rezanie Prekladanie Sieťových Drôt Tool Kit Crimper Striptérka pre rj45 8P8C

1 Recenzie
€4.26

Funkcie: 1. Upozornenie funkcia: V súčasnosti, inštalácia takýchto strobe lights je to povoľuje vnútroštátne dopravné predpisy, ale nemôžu byť používané v č-horn oblastiach vymedzených podľa krajiny alebo mesta. Najmä v hmlisté a daždivé dni, účinok bude lepšie

2 Recenzie
€10.84

Motocykel Predné Brzdy Nádrž Kryt Spp -Stav: 100% Aftermarket Úplne Nové, Vysoko Kvalitné, -Materiál: CNC 6061 hliníka -Umiestnenie:Predné -Položka je jednoduchá inštalácia bez pokynov. -Laserové logo: R125 -Farba: Čierna / Červená

2 Recenzie
€7.08

Popis: 15/22 L Nepremokavé Dodávky Taška Pizza Jedlo Izolované Skladovanie Takeaway Reštaurácia Položka Špecifiká: Farba: Čierna Kapacita:15/22 L Vonkajší Materiál: Šifrované nepremokavé oxford handričkou Vnútorný Materiál: Hliníková

4 Recenzie
€5.11

[xlmodel]-[foto]-[0000] Fotografie Výrobkov [xlmodel]-[custom]-[53655] FAQ Otázka: Čo je to vyrobené? Odpoveď: 100% Papier vyrobený. Otázka: podpora drop shipping? Odpoveď: Áno. Otázka: Ako dlho bude trvať svoje miesto? Odpoveď:

Súvisiace produkty