Veľkoobchod Bezdrôtový GSM Alarm Systém 433MHz Domov Zlodej Bezpečnostný Alarm Systém Dotyková Klávesnica

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€27.78

€30.87

Dotyková Klávesnica 4 33MHz Doma proti Vlámaniu Bezpečnostná GSM Alarm Systém

Systém Úvod *Povoliť až 99 bezdrôtových obrany zón a 4 drôtových slučiek . *Každá zóna môže byť definovaná ako jeden z 8 typy zón vrátane NORMÁLNE, POBYT, INTELIGENTNÝ, NÚDZOVÉ, UZAVRETÉ, POMOC SENIOR, VITAJTE a ZVONKOHRY . *Podpora konfiguráciu cez telefón (handset) alebo SMS. *Správa systému nastavenie textových správ, náklady spojené s ústredni. *6 skupiny hlasové alarm telefónne číslo pre hlásenie volanie , 3 skupiny telefónne číslo, pre pomoc, senior, 6 skupina pre SMS správy, čísla, uložené vo vnútri EEPROM bez stratil pri výpadku energie. * Podpora ISD automatickej hlasovej schránky na prehrávanie správy na pohotovosti. Maximálna dĺžka hlasovej správy je 10 sekúnd. * Telefón (phone) medzimestské kontroly ozbrojovania, odzbrojiť, monitorovanie, diaľkové oznámenie. * Bezdrôtové inteligentné štúdia kódovanie, kompatibilné s PT2262 normálne kódovanie a 1527 kódovanie, pohodlné a flexibilné pre pridanie alebo zníženie príslušenstvo. Maximálna podpora 100 diaľkové ovládanie a 100 senzory. * Vstavanú nabíjateľnú batériu a automaticky prepínateľné na zlyhanie napájania, a oznámenie bude zaslané prostredníctvom SMS. * Integrovaný Panel buď s dual-band, triple-band quad-band GSM/GPRS priemyselné triedené modul, stabilný a spoľahlivý. Ako Pracovať 1. Keď senzor dverí sa spustí,bude posielať signál do systému panel.

2. Alarm systém hostiteľ bude zvuk alarmu a posielať SMS/hovorov, aby ste prednastavené telefónne číslo.

3. Dostanete upozornenie na prvý raz.

Zoznam Balíkov

1* GSM Panel (Withou Sim karty)

2* Diaľkové Ovládanie

1* PIR Senzor

2* Senzor Dverí

1* Napájanie (EÚ/VB/USA,zašleme podľa vašej krajiny požiadavka)

1* Anglický Manuál

Teplé Riadka

Po získajte parciel, ak máte nejaké questiones, prosím, kontaktujte ma v čase. Pretože rôzne čas, priestor, niekedy odpoveď nie v čase, Ale keď sme videli váš odkaz, budeme odpovedať na čas ; Ak je pozemok odkladu alebo pozemok bol náhodou poškodený, prosím, nie otvorenej a zlé spätnú väzbu, kontaktujte nás na prvom,Díky moc,Príjemné nakupovanie v našom obchode!!

Populárne Otázky

Q1. Prečo By som sa mal nainštalujte bezpečnostný alarm systém? -Hlavným dôvodom je, že bezpečnostný alarm systém ochráni váš domov a rodinu a dáva ste pridali pokoj. -Bezpečnostný systém tiež pridáva hodnotu vášho domova, v čase predaja. Viac a viac ľudí dnes sa obávajú, break-in a hľadajú domov s upozornením. -Bezpečnostný systém vás oprávňuje aj na 5% a 15% zníženie domu poistenia, v závislosti od vašej poisťovne.

Q2. Ako ťažké je to, nainštalujte bezpečnostný alarm systém? V skutočnosti, nie je inštalácia v bezdrôtové prístroje zariadenia, ktoré môžu byť skryté z dohľadu, a jednoduché zástrčky do štandardnej sieťovej zásuvky. Senzory môžu byť umiestnené tam, kde sú potrebné pre najlepšiu ochranu. Siréna sa zapojí do elektrickej zásuvky v stene alebo v okne ovládací panel. Kľúčom je prenosný. Bezdrôtový domáci bezpečnostný systém používa malé rádiové vysielače, namiesto drôtov na odoslanie potrebných signálov medzi systémom senzorov a ovládací panel. To znamená, že nie je potrebné vŕtanie a môžeš systém s vami, keď ste v pohybe.

Q3. Koľko to bude stáť? V týchto dňoch, bezdrôtový bezpečnostný systém pre domácnosti alebo podniky sú veľmi cenovo dostupné, budete platiť len pre zariadenia. cena bude závisieť od skutočných položiek vyberiete pre svoj systém, pokoj, že táto úroveň home security prináša vám je na nezaplatenie.

Q4.Ponúkate žiadnu záruku na zabezpečovací systém? Áno, poskytujeme záruku na Bezpečnostné Alarmy, čas na základe konkrétnych položiek (okrem batérie). Ako viete, že niekedy musieť zaplatiť dodatočné náklady a čas, ktoré nakoniec spôsobia viac nákladov, ako si kúpiť kvalitné jednu. Nikdy by sme nemali zanedbávať kvalitu produktov, aby sa zabezpečilo zachovanie predaja.

Q5. Aký je rozdiel medzi "HARD WIRED" alebo "BEZDRÔTOVÉ" Systém? Pevný káblové systém je nainštalovaný, keď suteréne je strop je nedokončené. Drobné kontakty sú skryté v rám dverí alebo okna dobre. Skutočné vodiče sú z dohľadu. Pre hotové pivničných stropov alebo dodatky nad rámec pôvodnej nadácie bezdrôtové vysielače sa používajú na odosielanie signálov na ovládacom paneli. Hlavne, ponúkame bezdrôtové alarmy. Výhodu bezdrôtového pripojenia je, že bez drôtov, medzi komponenty, alarmy sú jednoduchá inštalácia, nie je poškodenie domova alebo koberce do výťahu.

Q6. Aké sú hlavné komponenty bezpečnostného systému? Hlavné komponenty bezpečnostný systém sa skladá z ovládacieho panela, snímač, siréna, atď. 1) Ovládacie Panely sú "mozgy" bezpečnostného systému. 2) Dymu/Požiarne čidlá: vždy na dymový senzor, ktorý detekuje dym a odosielať okamžité signál do ovládacieho panela a volať vám. 3) Plynu detektor: Plynový detektor poskytuje včasné varovanie nebezpečné LPG alebo prírode plynu úrovniach. 4) senzor: Rozpozná pohyb v miestnosti, Chodby a schodiska. 5) Panic tlačidlo: chcete odoslať okamžitú núdzový signál do ovládacieho panela a zavolá vás na okamžitú odozvu. 6) Dvere/okno, senzor: tieto senzory sa používajú na ochranu otváranie oboch dvere a okná. 7) Vnútorné Sirény: Pri 120db, tento siréna nie len upozorniť susedov vniknutiu, ale plašiť zlodej priamo z vášho domu! To je veľmi vysoká a mala by pomôcť urýchliť čas Q7.Môžem pridať extra ďalšie snímače na môj alarm balík? ÁNO. Ďalšie senzory môžu byť pridané do vášho alarm package ak sa vyžaduje; na dodatočné náklady.

Štítky: senzor pohybu, alarm niwoolf, ajax dome alarm, alarm systém, nabíjačka asus k52, Alarm, 433 siréna, gsm drôt alarm systém, pro alarm systém, alarm gsm systém, 3g, 4g alarm
Certifikácia CE
Heslo Klávesnice Áno
Video rozhranie No
Typ Pripojenia Bezdrôtové
Veľkosť 160cm * 106cm * 20cm
Displej Áno
Súprava Konfigurácia Dvere/Okno, Senzor
Výstup Počet Podpora Výstupného Napätia
Číslo Modelu GSM10B
Typ Alarmu Budík
Zapnutie Stráženia Typ FR Remote-controller
Moc DC 9-12V
Číslo Zóny 99 bezdrôtové pásmo + 4 drôtové zóny
Názov Značky GoldWorld
Pôvod CN(Pôvodu)

Napísať recenziu

Veľkoobchod Bezdrôtový GSM Alarm Systém 433MHz Domov Zlodej Bezpečnostný Alarm Systém Dotyková Klávesnica

Veľkoobchod Bezdrôtový GSM Alarm Systém 433MHz Domov Zlodej Bezpečnostný Alarm Systém Dotyková Klávesnica

1 Recenzie
€7.76

USB 3M Jar Kábel s Čipom Kompatibilný Pre Honeywell IT3800 Čiarových kódov, Čítačky Stočený na Prenos Údajov Kábel s Čipom Popis Položky: Stav: Nový a Kompatibilný Package: 1x Dátový Kábel Typ kábla: SB 3M Jar Kábel Pre Model: Pre Honeywell IT3800 Čiarových kódov,

0 Recenzie
€2.50

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. 2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky. 3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko

11 Recenzie
€23.94

SHIDU S308 5W Hlas Zosilňovač S Wireed Mikrofón Prenosné Dobíjacie Osobné Ultralight Mini Audio Reproduktory Pre Učiteľov Špecifikácie: 1. Výstupný Výkon: 5W 2. Nabíjacie Napätie: DC 5V, 500mA 3. Lítiová Batéria: 800mAh 4. Pracovný Čas: 6~8 Hodín (hudobný režim);

Súvisiace produkty