Dotykový displej digitalizátorom. pre iPad Vzduchu + Boton Domov Biela

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€19.63

Oznámenia | Veci brať do úvahy, keď montáž:

Na kompatibilných obrazovky, jas nie je identická s originálom.

Obrazovky podľa výrobcu môže mať modré, žltkastá, ružovej alebo bielej farbe.

To neprináša montážny návod, ako to vyplýva, že je položka, špecializovaných obchodoch.

Ak je to potrebné na inštaláciu, ktoré poskytujeme v montážny kit, lepiaca rovnako. Ak sa na obrazovke má pred-aplikuje lepidlo, na tekuté lepidlo na fotke nebudú poskytnuté tak, ako je to potrebné a ak to bude možné aplikovať to môže viesť k nesprávnej montáže.

Nástroje ponúkané sú basicas, niektoré modely potrebovať nejaký špeciálny nástroj, ktorý súprava neobsahuje.

ČLÁNOK NESTABILNÝCH : chceme upozorniť, že je to krehké predmety, ktoré by sa malo zaobchádzať opatrne, keď robí zhromaždenie, ak nie, skončí lámanie. Kryštál je veľmi slabá, a s jednoduchým tlak, ak nechcete ísť opatrne, môže byť nepoužiteľný. Začína to byť ťažké, akonáhle je namontovaný a má pevný základ za to. Stále, kompatibilný obrazovke je vždy bude viac krehké ako originál.

HRÚBKA : TFT displeje, ktoré je uvedené v názve, sú vždy silnejšie a majú nižšie rozlíšenie, preto je nevyhnutné mať technické znalosti pre vašu inštaláciu, že to nie je dosť na vzlet, čisté a prilepiť. Ak to, čo robíte je vzlietnuť čistenie a prilepenie z nášho pohľadu nie ste technik, niekedy sprostredkovateľa rámca by mali byť odstránené, a pod. Ak chcete vytvoriť správnu inštaláciu.

Neponúkame návody, alebo montáž tipy. Ak si nie ste istí, ako na vrchu, môžete použiť náš pick-up servis, opravy a dodávky. Vždy môžete požiadať nás o ceny, ale pre odhad, to sa môže líšiť medzi 30 a 40 eur.

Vopred aplikovaná lepidlá na späť na rám obrazovky

Hoci lepidlo sa môže objaviť na fotke, pre-aplikovať pásy, to závisí veľa o veľa. Fotografia je všeobecný jeden, a nemusia mať, že lepidlo.

DREZ SVETLO

Na podporovaných obrazovky, chladič nie je prítomný, hoci fotografia ukazuje. To robí tlačidlá sa rozsvieti v non-uniform spôsobom.

Tlakové body | Tiene

Ak po nejakom zhromaždení, na obrazovke sa zobrazí tlakové body sú definované ako zmena farby, je to kvôli zlej inštalácie. Za nebola čistiť správne, alebo nie je skrutku, ktorá robí tlak, alebo ohnuté šasi. Na podvozku, bývanie, ktorý je ohnutý, keď 1MM, pre tuhé skla je dosť vytvoriť tlak bod, ktorý zmení farbu na bielom pozadí žltého, a potom čierna pri lcd prestane pracovať. Nepleťte si to s dead pixel, ktorý je továreň vada, ktorá je sotva viditeľné na bielom pozadí.

VZHĽAD

Sú články venované technických služieb, a nie vykonávať špecializované box na predaj, ako parfum pre príklad. Zaoberajú články venované technické služby, ktoré nie sú trvať rovnaký obraz ako článok určených na spotrebu, verejnosti. Aj keď sa zdá byť použité podľa detras, ako napríklad obrazovka, ktorá nesie niektoré opevnenia na späť, kde sa hodí na bývanie, to neznamená, že sú používané položky. Nemusíte venovať pozornosť časť nevidíte vnútri telefónu.

Štítky: tlačidlo dreva, kotúč diamantový, tavlet, dekor domov moderné, tp ipad, android tablet, puzdro pre ipad min, ipad pro, tlačidlo dekor, prípade ipad jednorožec
Pôvod ES(Pôvodu)
Certifikácia CE

Napísať recenziu

Dotykový displej digitalizátorom. pre iPad Vzduchu + Boton Domov Biela

Dotykový displej digitalizátorom. pre iPad Vzduchu + Boton Domov Biela

1 Recenzie
€3.61

Dotykový Displej Pre Lietať IQ445 IQ 445 Dotykový Displej Digitalizátorom. Sklenený Panel Objektív Snímač Capactive Flex Kábel Časti Nástroje Lepidlo Opis: *100% zbrusu nový a vysoko kvalitný *Vyrobené z vysoko kvalitného materiálu *Kompaktný dizajn a ľahký. *Ideálne

1 Recenzie
€7.52

5 ks 1:1 Originálne LCD Stredný Rám s Lepiacou Páskou pre iPhone X Xs XR 11 12 Pro Max LCD Predný Rám Rám Náhradné Diely P. S.: na iphone XR 11 len fazeta, je to sklo s rámčekom. v prípade akýchkoľvek otázok, pls kontaktujte nás slobodne, vďaka! Popis: 1.1:1 Originálne

1 Recenzie
€32.90

Dotykový displej LG K50 LM-X520HM Dotykový Displej Sklo Digitalizátorom. Panel Výmenu Snímača opravy dielov 1..otestujeme ju pred odoslaním po jednom 2.Ak potrebujete viac informácií o produkte, kontaktujte ma prosím

1 Recenzie
€4.69

Dotykový Panel Pre Alcatel One Touch A3 XL 9008 9008X 9008D OT9008 SZ-9008 Dotykový Displej Digitalizátorom. Snímača Sklo Panel Nahradenie Montážne Diely Funkcie: 1.Náhradný diel Pre Alcatel One Touch A3 XL 9008 9008X 9008D OT9008 SZ-9008 Dotykový Displej 2. Dodávaný

Súvisiace produkty