10X Prenosné 60 mm Ručné Čítanie zväčšovacie sklo Sklenené Oko lupa zväčšovacie sklo Pre Čítanie Šperky

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€2.48

€3.59

Šošovky priemer: 60/70/80/90 mm

Hmotnosť: 53/82/100/123g

Farba: zlatá

Materiál: napodobňované starožitné mahagón, skla, plastov

Zväčšenie: 10x

Zoznam balíkov: 1*lupy

Funkcie:

1. FUNKCIA - to 10x ručné zväčšovacie sklo je určená pre extra ostrosti a jasnosti vhodný pre zobrazovanie malým písmom, alebo objekty.

2. SÚSTREDIŤ SVETLO - môžu byť použité na zameranie svetla, ako je napríklad koncentrovať slnečné žiarenie vytvoriť hot spot na zameranie na oheň začína.

3. ŠTÝLOVÝ a ERGONOMICKÝ A ĽAHKÝ – môžete jednoducho zasuňte do vrecka a pomocou. Naše zväčšovacie sklo je určený pre jewelers, opravy technici, vonkajší nadšenci, a len o niekoho iného, kto sa pozerá na čítanie alebo pozorovať malý detail text alebo častí. Ľahko čítať malé textové doma, alebo štúdia, mapy, zatiaľ čo sa tam.

4. UPLATNITEĽNÉ - ideálne pre zväčšovanie šperkov, maľovanie, rezbárstvo, remeselníci, pečiatky, šitie, oprava malé kovania, čítať malé písmenká na fľaše a tak ďalej.

5. OPTICKÉ SKLO OBJEKTÍVU - to 10X čítanie zväčšovacie sklo s vysokou priepustnosťou, prináša jasný obraz a skreslenie zadarmo zväčšenie.

6. PRÉMIOVÝ DIZAJN - to lupa prichádza s dreva rukoväť a plastového rámu. Antický dizajn zasielanie mierne retro chuť, vždy sa budete mať radosť s ním.

7. PERFEKTNÝ DARČEK - to zväčšovacie sklo s box bude elegantný darček na výber, perfektný darček pre vašich priateľov,senior alebo rodiny.

POZNÁMKA-

1. Prosím povolený, 1-3mm rozdiely vzhľadom na ručné meranie, vďaka.

2. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

Štítky: masívne lupy, okuliare, lupy krátkozrakého, taška prada, sklo lupy, svetelné zväčšovacie sklo tabuľka, zväčšovacie okuliare lupa, sklo klip loupe, magnify, boot značky, oko loupe zväčšovacie sklo sklo shop
Materiál Kov + Sklo
Názov Značky DIDIHOU
Certifikácia CE
Zväčšovacie Moc 10x
So Svetlom, Alebo Nie No
Zdroj Svetla ŽIADNE
Číslo Modelu Zväčšovacie
Pôvod CN(Pôvodu)
Štýl ručné

Napísať recenziu

10X Prenosné 60 mm Ručné Čítanie zväčšovacie sklo Sklenené Oko lupa zväčšovacie sklo Pre Čítanie Šperky

10X Prenosné 60 mm Ručné Čítanie zväčšovacie sklo Sklenené Oko lupa zväčšovacie sklo Pre Čítanie Šperky

2 Recenzie
€6.03

Vysoký Pás Tréner Bruško Kontroly Nohavičky Hip Zadok Zdvihákov Orgán Obrážačka Chudnutie Bielizeň Modelovanie Popruh Korzet Kombinézu Shapewear platné ľudí: 1.príkrov pás gens 2.popôrodná matka 3.sedavé ženy 4.budúce nevesty 5.majte krásne telo 6.chrániť pás Výborný:

0 Recenzie
€184.70

Posuvné Dvere, Šatník model List 120 cm Farba biela jas AEKIT-MUEBLES V SÚPRAVY Vysoká skriňa S dvomi posuvnými dverami v žiarivo biely (jeden posuvné dvere) ideálne pre akýkoľvek typ spálňa model LIST. Je ideálny pre všetky miestnosti a má veľkú úložnú kapacitu.

Súvisiace produkty