Zubná kefka Držiak na Stenu Kefka Držiak a zubná pasta Squeezer Auta Automatické zubná pasta Dávkovač s Krytom a Šálky

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€9.43

€13.10

Táto kefka má držiteľ 4 sloty a prichádza zubná pasta s dávkovačom a poháre, malé zariadenie, ktoré ponúka veľa organizácie, ideálny pre rodinné využitie. To môže udržať vaše zubné kefky, aby počas uložiť oveľa zubná pasta, takže ráno rutinné zdá, že rýchlejšie a menej chaotický. Tiež to môže byť namontovaný na stenu bezpečne s lepiacou, žiadne vŕtanie požadované.

Funkcie:

Pozostáva z zubná pasta dávkovač, poháre a 4 sloty pre organizovanie zubné kefky, z ktorých jeden môže britva, robiť veci prísť vhod.

Vyrobené z kvalitného PP plastu, ktorý je non-jed, bez zápachu a robustný pre dlhý čas používať.

Zubná pasta dávkovač vám umožňuje získať poslednú kvapku zubná pasta, žiadne ďalšie plytvanie, a umožňuje vašich najmenších dostať správne množstvo zubná pasta bez zanechania neporiadku na pult.

Vybavený flip cover, prach dôkaz a vody dôkaz, drží vaše zubné kefky suché a čisté.

S háčikmi na strane poháre hore nohami, nech vlhkosti a vody drip von.

Prichádza s silné lepidlo k skontrolujte, či je toto zariadenie zostane v bezpečí na stenu, nechty, zadarmo a jednoducho sa inštaluje.

Špecifikácie:

Materiál: ABS

Farba: Biela

Počet Šálok: 2 / 3 / 4(Voliteľné)

Položka Veľkosť: 24 * 8.3 * 9.2 cm / 9.44 * 3.26 * 3.62 v

Položka Hmotnosť: 310g / 10.93 oz

Package Hmotnosť: 430g / 15.16 oz

Veľkosť balenia: 24.5 * 17 * 9 cm / 9.64 * 6.69 * 3.54 v

Balenie Zoznam:

1 * Držiak Na Zubné Kefky

3 * Poháre

1 * Silné lepidlo

1.Originálne fotografie produktov sú poskytované pre starých zákazníkov.

2.Veľkoobchod/dropshipping obe podporované, prosím, neváhajte sa na nás obrátiť ak potrebujete viac väčšinu cenu alebo rýchlejšie prepravu.

3.Máme loď po celom svete Čína príspevok,HK post EMS,DHL, Fedex,a tak ďalej,podľa vášho výberu pri zadávaní objednávky.nie sme schopní kontrolovať čas dodania,pretože to je spracovaná v Tretej strany služby.

4.Služby tranzitný čas je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť,jednotlivo počas prázdnin .

1. Ak sa niečo robí ste spokojný / á alebo nahnevaný, kontaktujte nás prosím priamo pred odchodom spätnú Väzbu.Budeme sa snažiť vyriešiť problém, kým vám uspokojiť.

2. Ak ste sa uspokojiť s položku, prosím, pridajte si náš obchod k obľúbeným zoznam a nechať pozitívnu spätnú väzbu (5stars) podporiť nás! ?

3. Prosím, nenechávajte žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu alebo otvoriť akýkoľvek spor, bez akejkoľvek komunikácie so náš tím služby, veríme, že môžeme vyriešiť problém za vás dokonale v prostrediu !

Štítky: zubná kefka držiak na pohár pre domácnosť, ústne b prenosné, držiak na zubné kefky, zubná kefka držiteľ pohára haner, box kefka, kefa držiak pre, zubná kefka cestovanie, chrániť kefka, kefa, stojan, zubná kefka držiteľ automatické pohár
Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál Plastové

Napísať recenziu

Zubná kefka Držiak na Stenu Kefka Držiak a zubná pasta Squeezer Auta Automatické zubná pasta Dávkovač s Krytom a Šálky

Zubná kefka Držiak na Stenu Kefka Držiak a zubná pasta Squeezer Auta Automatické zubná pasta Dávkovač s Krytom a Šálky

1 Recenzie
€3.05

členok náhrdelník,náramok femme,náramok homme,náramok mužov,náramky,muži náramok,kúzlo náramok,ženy náramok,radi náramok,náramky pre ženy,náramok,pár náramok,zlatý náramok 8 mm, Leštené Farebné Cloisonne Náramky Ženy Šperky Prírodné Zlato Piesku Kameňa Perličiek

3 Recenzie
€5.57

Vážení Priatelia, vitajte v našom obchode, úprimne želáme si môžete vychutnať sami tu. Akékoľvek otázky, pls. neváhajte a kontaktujte nás. Pre viac produktov Stav: 100% Zbrusu Nový Pôvod: Čína(pevninská časť)) Kvalita: Úroveň A Veľkoobchod:

0 Recenzie
€14.71

Bezdrôtové Rýchlo Regulátor Nabíjania Dock Stanica Duálny Nabíjačka, Stojan, Nabíjací Displej pre Xbox Série X Odrážky: 1、Produkt Výhody: môže poplatok 2 na Xbox Série X bezdrôtový ovládač radiče zároveň; obsahuje 2 nabíjateľné batérie, kombinácia pokročilých

Súvisiace produkty