DYZ 414+++++Extra malé medi, štyri King Kong, meď, štyroch nebeských kráľov, medi a diamant.

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€37.13

€74.26

Veľkosť: 3.5*3.2*7.5 cm 0,8 kg

Hmotnosť: 0.65 KG----zahrnuté hmotnosti obalových materiálov

Použitie : Fengshui, zberateľskú, dekorácie, darčeky

O Nás

Náš internetový obchod predáva zberateľstvo, hlavne copperware v súčasnosti. Nádherné dávnej histórie Číny listy za nepochopiteľnú kultúrny poklad pre všetkých z nás, ľudí na celom svete. Môžete obdivovať niektoré aspekty poklad, pri pohľade do kusu metalware, zvitok, porcelánová váza, jade prívesok, kameň, tesnenie, drevené sochy, alebo podobné veci. Tieto veci spojiť Čínska kultúra, umenie, história a technika. Môžu sa použiť ako zberateľstvo, výzdoba, darčeky, alebo len na štúdium. Akonáhle sa dostanete ich, môžete sa dostať do hĺbky päť tisíc rokov Čínskej civilizácie.

Platby

Akceptujeme platby cez spôsobom určeným podľa tejto stránke. Ak chcete platiť prostredníctvom úhrady alebo bankovým prevodom, prosím, kontaktujte ma prvý. Prosím, prosím, na vedomie, že potenciál vlastných daní alebo ciel bude hradí kupujúci.

Spätná väzba

Snažíme sa, aby vyhovoval potrebám každého z našich rešpektovať klientov. Vieme ako dôležité je vašich pozitívnych ohlasov a vysoký stupeň utajenia pre rozvoj nášho podnikania. Naším cieľom je prinášať 100% spokojnosti zákazníkov. Niekedy môže byť problémom v dôsledku neistoty v medzinárodných dodanie alebo z akéhokoľvek iného dôvodu, je tam ale jedna vec, ktorú chceme, aby ste vedeli, že je, sme vždy tam ponúkajú služby a riešiť problémy. Majte prosím na pamäti, kontaktujte ma prvý raz problém vyskytuje. Uisťujem vás, nič by mohol byť vyriešený prostredníctvom komunikácie.

Návrat Politiky

Ak dostanete produt, ktoré nie ste spokojní s, boli by sme radi, že vám vrátime peniaze, alebo ponúknuť výmenu. Položka by mala byť starostlivo zabalené a musia prísť v rovnakom stave, v akom bol odoslaný na vás. Uveďte prosím vaše číslo objednávky, aby sme mohli vydať svoj úver včas a riadne. Vezmite prosím na vedomie, že lodná doprava, manipulácia a poistenie poplatky nie sú refundovateľné. Kupujúci je tiež zodpovedný za náklady spojené s prepravou.

Kontaktujte Nás

Ak máte akékoľvek otázky o našich položky, prosím neváhajte a kontaktujte nás e-mailom alebo prostredníctvom on-line chatu nástroj. Boli by sme radi, že odpoveď čo najskôr. Tešíme sa na vás!

Štítky: egyptský goddes, erotické goddes, pes hračka kong, gorila king kong, king kong hračka, sochy socha, hračka kong, oppoa91, diamantový prsteň, čierne kondómy
Názov Značky NoEnName_Null
Materiál Medi
Regionálne Funkcie Čína
Tému Maskot

Napísať recenziu

DYZ 414+++++Extra malé medi, štyri King Kong, meď, štyroch nebeských kráľov, medi a diamant.

DYZ 414+++++Extra malé medi, štyri King Kong, meď, štyroch nebeských kráľov, medi a diamant.

1 Recenzie
€50.11

28 palcový Hlboké Vlny Čipky Dopredu Ľudské Vlasy, Parochne Brazílsky Remy 613 Blondína 13*1 Stredná Hlboká Časť Transparentnej Čipky Pre Trhal Parochne

2 Recenzie
€7.51

Podpora Dropshipping a Wholesaling. 100% Originálne a Kvalitné s Zadarmo Po-predaj Záruky. Názov Položky: Liteon65w Vstup: 100-240V~0.6 50-60Hz Adaptér Výstupné Napätie: 20V Adaptér Výstupný Prúd: 2.25 A Adaptér Napájania: maximálne

0 Recenzie
€8.28

Špecifikácia Prípade -Kompatibilné pre OnePlus 8 / OnePlus 8 Pro/OnePlus 8T -Farba: Čierna -SGS Klesá Certifikácia -Ochrana Airbag protection Dizajn -Dovezený akryl materiál: zabrániť odtlačkov prstov a žltnutiu. -Samostatné tlačidlo zabezpečiť presné spolupráce. -0.8

1 Recenzie
€17.44

POZNÁMKA: 1. Prosím, Nechajte Mierne Odchýlky Na Meranie Údajov. 2. Ako Svetelné Efekty, Farba Objekty Možno Trochu Odlišné Od Fotografie. 3. Ak máte vysoké požiadavky na farbu, prosím, aby starostlivo.

Súvisiace produkty