5 Ks Biscuit Rezačky Sladkosti Palacinka Trojuholník Pečenie Nástroje na Rezanie, Zomrie, Razba Formy pre Domov

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€2.36

€4.55

Popis

Cookie cutter formy sú ideálne pre KUTILOV, sušienky, sušienky, zákusky a remeselné projektov. S ním, môžete DIY jedlo s ľahkosťou. Táto položka vyrobené prvotriednej nehrdzavejúcej ocele je odolný a opakované použitie so silnými antioxidačnými je opakovane použiteľný. To pomôže priniesť vaše crafting/cake zdobenie schopnosti na novú úroveň.

Funkcie

- Farba: Strieborná.

- Materiál: Nerezová Oceľ.

- Veľkosť: Cca 7 x 7 x 1,5 cm.

- Ideálne pre použitie s širokú škálu jedlé a non-jedlé materiálov. Ideálny pre cookie cesto, cukrovej pasty, petal vložiť, marcipán alebo plavidlá, íly, atď.

- Tortu fréza formy: na rezačky sú skvelé pre vytvorenie malé vzory na torty, koláče v košíčkoch a viac.

- Je vyrobený z prémiovej materiál z nehrdzavejúcej ocele, ochrana životného prostredia, netoxické, bez chuti a non-stick.

- Dizajn tvaru trojuholníka, veľmi zaujímavé, robí gastronómia viac zábavy.

- Veľký pečenie forma pre urob si sám robiť, party atď.

- Teplé Tip: Milí kupujúci, a to z dôvodu svetelný efekt, monitora jas, ručné meranie, atď., mohli by tam byť aj nejaké nepatrné rozdiely vo farbe a veľkosti medzi fotografiu a aktuálnej položky. Úprimne dúfam, že rozumiete! Ďakujeme!

5 x Nehrdzavejúca Oceľ Tortu Formy

Štítky: korunu plesní, 3ks trojuholník formy na pečenie, flamingo formy na pečenie, listy formy na pečenie, Kremík, panetone formy na pečenie, tortu tiara, želatína formy na pečenie, dom plesne, 3d tortu formy
Tortu Nástroje Typ 1
Pôvod CN(Pôvodu)

Napísať recenziu

5 Ks Biscuit Rezačky Sladkosti Palacinka Trojuholník Pečenie Nástroje na Rezanie, Zomrie, Razba Formy pre Domov

5 Ks Biscuit Rezačky Sladkosti Palacinka Trojuholník Pečenie Nástroje na Rezanie, Zomrie, Razba Formy pre Domov

0 Recenzie
€56.75

250W Ultrazvukové hmly maker fogger 10 vedúci zvlhčovač +transformátor 4,5 kg/h Ultrazvukový rozprašovač pre čerstvej zeleniny Ak máte akékoľvek problémy,neváhajte sa na nás obrátiť,ďakujem! Obrázok znázorňujúci: ​ Napájanie Funkcie: power

0 Recenzie
€4.39

Package Zahrnuté: 1 x 1 m/ 1,5 m/ 2 m nerezovou Vaňou Flexibilné Hadice Sprcha Funkcie: Materiál: Nehrdzavejúca oceľ,Meď Dĺžka:1m(3.3 ft)/ 1,5 m(4.9 ft)/ 2m(6.6 ft) 1. Vysoko kvalitný materiál,Jednoduchá inštalácia. 2. Superior ohybe

1 Recenzie
€8.40

Poznámka: * Tento VGA HDMI podporuje iba jeden spôsob prenosu, nie HDMI / VGA chodu prevodovky. Ak potrebujete HDMI kábel VGA, obráťte sa, prosím, zákaznícky servis, ďakujem. Popis: Položka typ: VGA HDMI Kábel napätie:5V 1A výstup koniec: HDMI vstup koniec: VGA+Zvuk pomocou prostredia:

0 Recenzie
€8.72

3-v-1, Pet, Pes, Mačka Dematting Ženícha Deshedding Tool Vlasy Prečesať Kefou Rake Najlepšie Ceny Popis: Funkcie: 1. Všetko v jednom hrebeň! Dematting, Koniarov, Deshedding. Skvelé pre Psov ,Mačky, Hustá, Hrubá, kučeravé, dlhé, stredné a krátke vlasy. 2.

Súvisiace produkty