3. Gen. Klip Na iPhone Objektív Fotoaparátu Auta, 15X Makro objektív + 0.56 X širokouhlý Mobilný Telefón objektív pre iPhone7/6s/6s Plus, Android

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€16.68

Poznámka: Ak váš model telefónu je iphone 7 plus, prosím, zvoľte Variant [ Pre iphone 7plus ] Iného modelu telefónu, zvoľte možnosť [ Univerzálny ] .

Tento objektív nie je kompatibilný s nasledujúcimi dual-foto-video telefóny: iPhone X, 8Plus, 7Plus, Jeden Plus 5T, LG V30 Plus . Ak je telefón dual-kamery, telefóny, ale kamery nie sú vypuklé , súprava je vhodná na to taky, ako sú iphone, Samsung Note 8.

V tretej generácii, high-grade aspherical objektívom, ktorý sa používa v zrkadlovka sú pridané do novej skupiny potlačiť abberation na nízkej úrovni. Obraz je ostrejší a čistejší než predošlé dve generácie s zjavné výhody.

DSLR dizajn: Inovatívna optická kvalita, kompaktný a ľahký patentovaný vzhľad, bez nadmerného nadváhou objektív alebo redundantné časti. Hliníkovej zliatiny shell s precízne spracovanie a non-slip knurling robí objektív vyzerá krásne v dobrú chuť. To nie je len zvyšuje tactility z trubkového, ale má tiež dobrý vplyv na protišmykových. Vymeniteľné lotus-tvar clona môže zbierať a rozptýleného svetla na zníženie oslnenia tiene prirodzene, ktoré pomáha v zameraní.

4 Elements 4 Skupín: 3 Nemecku Schott +1 HOYA aspherical objektív. Aspherical šošovky môžu dosiahnuť výsledok z dvoch sférických šošoviek, a ešte lepšie. Znížená hmotnosť a dĺžka objektívu, zlepšovať kvalitu obrazu a ovládanie aberration v nižšej úrovni. Vzhľadom na svoje náklady a zložitosť, aspherical objektív systémy boli vyhradené pre high-end ZRKADLOVKY. Avšak, prinášame profesionálnej kvality na mobilný telefón fotografie teraz.

Viacvrstvového náteru: Viacvrstvového náteru zlepšuje priepustnosť šošovky výrazne. Napríklad, odrazu z každého povrchu nenatieraný objektív je 5%, monolayer jeden sa znižuje na 2% a viacvrstvové jeden môže byť znížená na 0.2 %. To nie je len zvyšuje prenos svetla sadzba a znížiť oslnenie, ale tiež výrazne znižuje plošných medzi objektív a zlepšiť kvalitu zobrazovania. Nie je skreslenie alebo disperzie zobraziť aj v 100% zväčšenie.

Minimálne skreslenie: Ovládanie skreslenie rýchlosť 1.6%. Čo je pojem na to? Vo všeobecnosti optického systému, narušenie môže byť povolené, pokiaľ deformuje obraz nie je viditeľné očami. A to umožnilo skreslenie sadzba je o 4 %. Tento objektív zabezpečuje veľký pozorovací uhol a úplne kontroluje skreslenie zobrazovacie v rovnakom čase. Skreslenie je takmer zanedbateľné. Rozpätie zobrazovanie je jasné, a nie tmavé zákutia.

Štítky: makro, objektív na telefón, klip na slnečné okuliare, a9 s, agptek iphone objektív, godox tt685c, smartphon, len telefón, makro objektív mobilný telefón, huawei mar lx1a
Dizajn
Tvar KOLO
Číslo Modelu PAI3W
Fotoaparát Telefónu Druh Širokouhlý Len
Zväčšenie Pomeru
TV Skreslenie
Kompatibilné Značky Toshiba
Názov Značky PAIAIP

Napísať recenziu

3. Gen. Klip Na iPhone Objektív Fotoaparátu Auta, 15X Makro objektív + 0.56 X širokouhlý Mobilný Telefón objektív pre iPhone7/6s/6s Plus, Android

3. Gen. Klip Na iPhone Objektív Fotoaparátu Auta, 15X Makro objektív + 0.56 X širokouhlý Mobilný Telefón objektív pre iPhone7/6s/6s Plus, Android

2 Recenzie
€5.85

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné Vlastnosti: Izbovej teplote snímania teploty zámok. Teplota rozsah nastavenia: 5 ° ~ 32 °. Voskový snímač teploty, ovládanie hlavy, s malou hysteréziou. Teplotná hysterézia: 1.0 K Maximálny pracovný tlak: 10bar maximálny povolený rozdiel tlaku:

0 Recenzie
€4.09

Kovové Značky Dielo Zber Funkcie: - Farba: Ako na obrázky zobrazené. - Materiál: ekologická kov / tin prihlásiť. - Veľkosť: Cca. 20 * 30 cm/ 7.8 * 11.8 palcový(L * W). - Otvor Priemer: Cca 0,3 cm/ 0.12 palec. - Tin prihlásiť predvŕtané

0 Recenzie
€10.05

RainSo 316l Nerezovej Magnetické JEDĽA Zdravé Náramok & Náramok pre Ženy Zirkón Kúzlo Reťaz Prepojenie Hologram Náramok Liečivé Šperky Materiál 316L nehrdzavejúca oceľ s Magnety,Magnetické,JEDĽA Veľkosť/Dĺžka 21.5/pc (6.5-8.5 /pc) Weigth 15 g/pc Šírka 8 mm (0.26 )

Súvisiace produkty