Bezdrôtový WiFi RTL8821AE 802.1 ac 2.4/5.0 GHz Bluetooth 4.0 Combo Karty Prekročiť Intel 3160

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€9.51

€10.01

Stav: Použité, Test pred lode von!

Popis:

Wifi Štandard: 802.11 a/b/g/n/ac

Wifi Frekvencia: 2.4/5.0 GHz

Chipset: Realtek RTL8821AE

Štandardom Bluetooth: Bluetooth 4.0

Aktualizácia 433Mbps

Kompatibilné s: Nie je pre IBM/Lenovo, HP laptop a desktop

Package Bez Vodiča

Balenie Obsahuje:

1 x Bezdrôtové karty

Platby

1.Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2. Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3.Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

Zásielky

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

5. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

6. Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred kúpou.

Návrat & Vrátenie Peňazí

1. Chybný tovar musí byť vrátený do 30 dní po ich obdržaní na výmenu alebo vrátenie peňazí.

2. Prosím, skontrolujte package raz prijímanie. Ak balík poškodeniu počas prepravy prosím odmietne podpísať na balík sa vráti k nám. Potom kontaktujte nás ihneď.

3. Všetky NON-predávajúci vráti chybu pre vrátenie peňazí, kupujúci by mal platiť pre návrat expedičný poplatok. (E. g. priniesol zlé model alebo nesprávnej farby).

4. Prosím, uistite sa, že položka nemá človekom sabotáže. Ak ste si zakúpili v nevhodné podmienky, prosím, na VEDOMIE, že poštovné a manipulačný poplatok, nebude vrátenie peňazí, všetky návrat poštovné poplatok by hradí kupujúci, pokiaľ položka DOA.

Spätná väzba

1. Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!

2. Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, budeme vyriešiť čo najskôr.

Štítky: rtl8188 wifi adaptér, rtl8812au usb wifi adaptér, rtl8812au, karta pcmcia, mini pci bezdrôtové, bluetooth, wifi, prispôsobiť wifi, EDUP, hackintosh wifi, anténa lte sma
Adaptér Pätice Mini PCI-E
Aplikácia Notebook
Názov Značky YUEXMBPS
Package No
Typ Rozhrania Mini PCI-Express
Bezdrôtový Protokol 802.11 n
Prenosovej Rýchlosti 433Mbps
Číslo Modelu RTL8821AE
Druh Interné
stav Používané, Test pred lode von!
Lan Prenosovej Rýchlosti Ethernet
Pôvod CN(Pôvodu)
Certifikácia ŽIADNE
Platné Typ Siete Ethernet

Napísať recenziu

Bezdrôtový WiFi RTL8821AE 802.1 ac 2.4/5.0 GHz Bluetooth 4.0 Combo Karty Prekročiť Intel 3160

Bezdrôtový WiFi RTL8821AE 802.1 ac 2.4/5.0 GHz Bluetooth 4.0 Combo Karty Prekročiť Intel 3160

0 Recenzie
€94.43

PHILIPS 100% Originálne Celej Obrazovke 9.35 palcový IPS Auta DVR Kamera s Dvoma Fotoaparátu Poznámka: parkovisko monitor funkcie potrebné katallobar kábel na pripojenie k autobatérii,cena je 6 dolárov. Ak needGPS modul ,prosím, pridajte viac 10 eur/ks. Ak potrebujete, kontaktujte nás,

0 Recenzie
€77.51

Názov značky: Kráľovná Sušič na Vlasy Sytle: Predné Čipky Parochne 13x6inch Telo Vlna, Hustota: 180% Hustota Farba Vlasov: Prírodné Farby 1B Čipka Farba: Tmavo Hnedá Čipky Spp Veľkosť: Priemerná Veľkosť Vhodná Pre Väčšinu Ľudí Doručenia: DHL/TNT/Rýchla Doprava Zadarmo

1 Recenzie
€3.47

Vezmite prosím na vedomie, box potreby u zložiť sami .a majú videow ukázať, ako zostaviť. ak u potrebujete prosím, trpezlivosť skontrolujte. Okno poľa názov 10pcs DIY papierovej krabičke s oknom biela/čierna/kraft papier Darčekové cake box Balení Pre Svadobné domácej strany

Súvisiace produkty