907 Nastaviteľná Konštantná Teplota Vykurovacej Elektrická Spájkovačka Stanice 60W

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€8.13

€13.55

907 Nastaviteľná Konštantná Teplota Vykurovacej Elektrická Spájkovačka Stanice 60W

Výstupný Výkon: 60w Teplotná Stabilita: Ostatné Výstup Teplota: 200° C - 450 ° C Príkon Voltagle: 220V Rozmery: ostatné

Desoldering stanica: Saike 898D Package Zahrnuté:

1 *Spájkovanie nástroj

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. 2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky. 3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1. Prosím, aby ste dokončili všetky podrobné informácie , ako sú kontaktné osoby,adresa,psč a telefónne číslo pri vyplnení kupujúceho informácie. 2. Budeme odoslať tovar do 3 pracovných dní po úplnom zaplatení bola potvrdená. Ak platba nie je k dispozícii, vaša objednávka bude automaticky zatvorí. 3.Kupujúci je zodpovedný za všetky poisťovne ,problémy a poškodenia, ktoré spôsobil v prepravných služieb ,ako sú nehody, oneskorené alebo iné problémy. Okrem kupujúci by mal byť zodpovedný za akékoľvek dane a/alebo povinnosť účtovať o ich krajine. 4. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 5. Ak nie doručenia zásielky najneskôr do 45 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a odpovedať vám čo najskôr dostať svoje spokojnosti!

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu časti prijaté. Ak položka je vo vašom vlastníctve je viac ako 7 dní, považuje sa to používa, a vrátenie alebo výmena tovaru nebudú akceptované. A zákazník by mal byť zodpovedný za všetky poplatky spojené s vrátením a reshipping. 2. Všetky vrátite tovar musí byť v pôvodnom podmienky, vrátane krabica a príslušenstvo. Muži urobili chyby, nie sú zaručené, ako sú rozbité, poškriabaný a tak ďalej, prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

1.Kupujúci je skoro potvrdenie bude vysoko ocenil po prijatí položky. 2.Pretože vaša odozva je zvlášť dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne ďakujeme za vašu pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s našich produktov a služieb. 1 minúta na vás ,veľmi zásadný význam pre nás. 3.Prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme sa snažiť v našich silách vyriešiť akýkoľvek problém.Vďaka za pochopenie! Vitajte v našom obchode---SKY RC Hobby. Sme úprimní na www.projekt-psa.sk. Všetky naše položky z Číny sú s vysokou kvalitou. Ak máte akékoľvek problémy, sme veľmi radi, že ste nás môžete kontaktovať.Budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol.Dúfal, že sa nadviazať dlhodobú spoluprácu s vami.

Štítky: elektrická žehlička termostat, predná náprava elektromotora, zväčšovacie sklo príručka, hrniec na spájkovanie, 3 ruky, strižné zvárač, elektrický motor axl, elektrické zadnej nápravy motorových, flex žehlička, Spájkovacia
Upgrade Diely/Príslušenstvo Iné
Materiál Kov
Diaľkové Ovládanie Periférne Zariadenia/Zariadení Diaľkové Ovládanie
Pôvod CN(Pôvodu)
Štyri-Pohon kolesa Atribúty Nápravových Ložísk
Názov Značky Soulload
Nástroj Dodávky Montáž Category
Použitie Vozidlá & Hračky Na Diaľkové Ovládanie,
Číslo Modelu Zliatiny Spájkovacie Stanice
Technické parametre Hodnota 2
RC Diely a Accs Motor, Súčasti
Pre Typ Vozidla Lietadlá

Napísať recenziu

907 Nastaviteľná Konštantná Teplota Vykurovacej Elektrická Spájkovačka Stanice 60W

907 Nastaviteľná Konštantná Teplota Vykurovacej Elektrická Spájkovačka Stanice 60W

1 Recenzie
€9.92

11.1 v 2200mah 8C LiPo Batérie pre H107D,H501 FS FLYSKY Walkera DEVO 7 DEVO 10 Radiolink AT9 AT9S Rádio RC Vysielač Vhodný pre celú súbory FS FLYSKY Walkera。H107,H501 vysielač. Špecifikácia: 1.Battery Pack 2.Napätie:11.1 v 2200mAh 3.Prolite: JR a Rovnováhu nabíjačku

0 Recenzie
€37.14

Sme pôvodný výrobca. Môžeme loď na celom svete, DHL, UPS, FEDEX, TNT, EMS, HK Príspevku Registrovaný Letecky. Ak máte záujem o naše produkty, prosím neváhajte a kontaktujte ma, alebo zanechať správu. Výrobca: Hercules Hobby Pôvod: Chenghai, Shantou,

1 Recenzie
€8.10

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Otvoriť Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height:

Súvisiace produkty