NOVÉ G2 G1 Q3 Veľké Vajcia Mikrofón Bezdrôtový Changba profesionálny mikrofón Bluetooth karaoke Mikro telefón spievať pre live

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€48.74

€61.70

prevádzka

Dve sekundy po stlačení vypínača napájania "spievať", biela kontrolka sa rozsvieti a hlasová výzva "Dobrý deň, vitajte na mojej hudobného sveta", bude zapnuté úspešne.

Prvýkrát, budete musieť otvoriť Bluetooth mobilný telefón a vyhľadávanie zariadenia, kliknite na "Spev Bar Veľké Vajcia Mikrofón G2" ak sa chcete pripojiť, a potom automaticky vyhľadať a pripojiť pri každom zapnutí.

Spodná časť zahŕňa plnenie line rozhrania, audio line rozhrania, 3,5 mm slúchadlá Bluetooth rozhranie a tlačidlo reset.

V spodnej časti je tiež vybavený anti-protišmykové podložky, ktoré môžu byť stabilný kubických skladovanie a anti-nosenie.

Tento mikrofón je vybavený čierna huba blowout klapka, ktorá sa používa na filtrovanie murmurs a zabrániť žliaz s vnútornou sekréciou z triešti na mikrofón. Na jednej strane zabezpečuje životnosť stroja, na druhej strane, zabezpečuje spev a nahrávanie účinok.

Na vyzdvihnutie používa patentovaný vlna-odolná konštrukcia, aby zabezpečili, že žiadne kričí vyskytuje aj pri vysokej hlasitosti.

S dual 5W vysoký výkon reproduktorov a double bass enhanced verziu, to zaručuje väčší rozsah externé zvukové efekty. Celkový výkon môže dosiahnuť 120 dB.

Navyše, G2 je vybavený zvukový efekt spracovanie DSP čip, ktorý si uvedomuje, multi-dimenzionální miešanie ľudského hlasu, založené na prenos veľkého množstva dát, tak ako dosiahnuť viac zhodujúcich sa a bohatšie ľudského hlasu účinok.

Funkcia

✪ Režim Počúvania:

G2 nabehne, pripája pomocou mobilného telefónu s technológiou Bluetooth, nastaví hlasitosť mikrofónu na minimum, a vypne vyzdvihnutie funkciu. V tomto čase, G2 stáva Bluetooth reproduktor. Otvorte mobile Aplikácie hudba, môžete hrať cez G2.

Zvuk je pomerne veľký, môže dosiahnuť 360 stupňov všetky-kolo pokrytie 3,5 mm konektor pre slúchadlá diery.

✪ Zvukový efekt zmeniť:

Spev bar mikrofón má tiež rôzne zvukové efekty. To má nielen zvukové efekty formálne hosting, ľudové piesne a vojenské piesne, ale tiež má zvukové efekty malý žltý ľudí a monštrá.

✪ Externé K-pieseň režim:

Toto je hlavná funkcia G2, po pripojenia Bluetooth, otvorte K pieseň softvéru, môžete začať bezdrôtové Hi Pieseň výlet. Môžete sa tiež obrátiť na veľkej TV, vytiahnuť záclony, otvorte malé vajcia, správne KTV visual zmysel ah, doma, Hej, Pieseň, tak jednoduché, doma boom!

✪ Dual wireless K-pieseň režim:

Ak je len jeden spevák spieva, boom bude trochu nudné. G2 priekopníkom "pravda, bezdrôtová dvojité zbor funkciu", podporuje prepojenie dvoch G2, tak, že mobilný telefón K skladba je už one-man monológ, ale môže byť ako v KTV, s rodinou alebo priateľmi ruka v ruke pšenici, refrén skladby.

✪ Kábel režim nahrávania:

Okrem vzostupe, samozrejme, môžete tiež nahrať niekoľko krásnych piesní, nahrať ich na iny, Twitter úrody fanúšikov'appreciation a pozornosť, aby splnenie ich vlastných malých márnosť.

Odkaz mikrofón mobilný telefón prostredníctvom audio line.

Zasuňte slúchadlá do 3,5 mm rozhranie.

Otvoriť Aplikáciu hudba, nosenie slúchadlá ak chcete počúvať sprievod, a výťah G2 nahrať skladby. Nahrávanie efekt je umocnený N úrovniach.

Štítky: ableton, bezdrôtový mikrofón profesionálny lektor, fotoaparát microfone, mic učiteľ, audio dslr, bluedio bluetooth mikrofón, dslr bezdrôtový mikrofón vysielač, externý mikrofón bluetooth, headphon bezdrôtové, microphon
použitie 1 Live show, mobilný telefón, karaoke
použitie 2 počítač karaoke, konferencie hosť
Štýl Ručný Mikrofón
Názov Značky NoEnName_Null
Komunikácia Bezdrôtové
Číslo Modelu Changba G2 G1 Q3
Pripojenie tela 1 Smartphone, stolný
Certifikácia CE
Použitie Karaoke Mikrofón
Súbor Typ Jeden Mikrofón
Sprievod vstup 3,5 mm kábel
Polar Vzory Cardioid
Pôvod CN(Pôvodu)
Package Áno
farba Biela a Čierna
Prevodník Kondenzátorových Mikrofónov
Komoditné pôvodu Čína (Pevninská Časť)
použitie 3 profesionálne nahrávanie, domov KTV, hry na hlasovú, zvukovú kartu nastavenie
Pripojenie tela 2 Prenosný počítač
Produkt hrubá hmotnosť 0,7 KG

Napísať recenziu

NOVÉ G2 G1 Q3 Veľké Vajcia Mikrofón Bezdrôtový Changba profesionálny mikrofón Bluetooth karaoke Mikro telefón spievať pre live

NOVÉ G2 G1 Q3 Veľké Vajcia Mikrofón Bezdrôtový Changba profesionálny mikrofón Bluetooth karaoke Mikro telefón spievať pre live

2 Recenzie
€2.87

Funkcia : Táto taška bude robí viac módne, sexy, elegantné a sebaisto. Ideálny pre Svadbu, Večierok, Ples, Ples a večerné akcie. Najlepšie darčeky pre deti, spolužiak a priatelia Vhodné pre všetky štýl oblečenia. Množstvo: 1 Pohlavie:

2 Recenzie
€11.05

SWAT Policajnej Stanice Truck Stroj Stavebné Bloky Mesto Vrtuľník Auto Špeciálnych Síl číselné Údaje Tehly Vzdelávacie Hračky Produkt descripition: Číslo Položky :DDMH40 Vek:6+ rokov Kus:Ako obrázok zobraziť Materiál:ABS Plast Funkcia:Kompatibilné s Maior Značiek Balík

0 Recenzie
€10.14

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Otvoriť Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height:

1 Recenzie
€3.88

Potešujúce Tipy skôr ste vašu objednávku! !! !! Čím skôr to príde! !! !! Теплое сердце Чем раньше вы разместите заказ, тем быстрее вы его разместите! !! !! Приходи пораньше! !! !! Glitztxunk Námestie

Súvisiace produkty