Luxusné Zlaté Vreckové Hodinky Mechanické skvelý Dizajn Strane Vetra Prívesok Sledovať Fob Vrecku Reťazca pre Mužov, Ženy, reloj de bolsillo

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€13.60

€16.99

Popis:

Veľký Antický Darček: Vreckové hodinky vynikajúci darček pre priateľov, rodičov, deti v niektorých oslavovať dni a príležitosti, ako svadobný deň, narodeniny alebo Vianoce.

Praktické: trendy alternatívu k bežným sledovať, naše vreckové hodinky pre ženy a mužov sa dá dať pohodlne vo vrecku a sú tiež spojené s reťazca ako prílohu.

Čistého Zlata Farba Tarin Vzor: Mechanické hodinky tam je vlak vzor v tvári, ktorý človeka, vieru v pohybe vpred možno vidieť, keď ste konfrontácii s neúspechom.

Mechanický Pohyb: Dobrá kvalita pri výrobe tohto mechanického pohybu vreckové hodinky použitím 100% pôvodných materiálov a vynikajúce spracovanie.

Vysoká Kvalita: Vysoká kvalita dizajn a vynikajúce spracovanie mechanický pohyb v tejto vreckové hodinky.

Vlastnosti Produktu:

Pohyb: Mechanické Ručné Vietor

Materiál: Kov

Loptu Prívesok Šírka: O 1.6 cm

Loptu Hrúbka: Cca 4.8 cm

Celková Dĺžka Reťazca: Cca 30 cm

Obsah Balenia:

1 x Vreckové Hodinky

1 x Reťaz

1.To pozerať s batériou? a ako nastaviť čas?

Áno, tieto hodinky sa s batériou; môžeme vytiahnuť crown top tlačidlo mierne, a potom sa otočte koruny upraviť timn, posledný strhnúť dole, skončil.

PLATBY

1. Sme accepet Visa, Mastercard, Úschovy a tak ďalej.

2. Ruský kupujúci ATTENETION: Prosím, zanechajte nám vaše celé meno pre Rusko politiky.

DOPRAVA

1. Budeme posielať položky do 2-3days (pracovné dni, nie na dovolenku sezónny) po zaplatení byť potvrdené www.projekt-psa.sk.

2. Doprava Pravidelnú prepravu v 35-45 pracovných dní (Brazília zvyčajne potrebné 50 až 70 dní). Ak potrebujete položku naliehavo, prosím zaplatiť dodatočné náklady pre rýchlejší spôsob dopravy.

3.Niekedy by byť dlhšie, pretože zlé počasie, strata času v colné odbavenie.

4. Po prijatí vašej objednávky do 24 hodín, prečítajte si prosím starostlivo. Prosím, obráťte sa priamo na nás, ak máte akékoľvek problémy.

5. Ak nie ste ho získali v rámci dodacia lehota, kontaktujte nás prosím bez váhania. Budeme kontrolovať, že pre vás s prepravnou spoločnosťou a zvyky.

NÁVRAT & VRÁTENIE PEŇAZÍ

Ak máte akékoľvek otázky, alebo tam je nejaký problém položky, pošlite nám, prosím, e-mail, hneď ako je to možné. Budeme sa snažiť vyriešiť tento problém čo najskôr, ako sa dá. Sme presvedčení, že dobrá komunikácia bude dosiahnuť dobrý výsledok. Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležité!

Spätná VÄZBA

1. Pozitívna spätná Väzba (5 Hviezdičiek) je pre nás veľmi dôležité, ak ste spokojní s našimi položky a služby láskavo nechajte 5 hviezdičiek spätnú väzbu. Prosím neotvárajte spor, alebo nechať negatívnej spätnej väzby pred a kontaktujte nás, budeme brať zodpovednosť vyriešiť akýkoľvek problém.

2. Prosím, kontaktujte nás E-mailom alebo Listom pred odchodom neutrálne (3 hviezdičky) alebo negatívne (1-2 hviezdy) spätná väzba. Budeme sa snažiť v našich silách, aby riešili problémy. Negatívnu spätnú väzbu nevyriešite nič . S Pozdravom.

Štítky: sbao ženy, luxusné, vrecko na uskladnenie, muži vreckové hodinky, reťaz hodinky, príručka strane vetra hodinky, boxy vreckové hodinky, d hodinky, muži hodinky, očarila aróma sviečkou harry potter, zlaté vreckové hodinky
Položka Druh Vrecko & Fob Hodinky
Dial Materiál Okna Zadajte Akryl
Štýl Starožitný
Pohyb Mechanické Ručné Vietor
Číslo Modelu P2135C
stav Nové značky s
Prípade Tvar KOLO
Dial Priemer 4.8 cm
Vytáčanie Displej ANALÓGOVÝ
Dial Druh Materiálu Akryl
Názov Značky YISUYA
Rámček Funkcie Stacionárne
Funkcia Luxusné Zlaté Vreckové Hodinky
Pohlavie Unisex
Rám Druh Materiálu Z Nehrdzavejúcej Ocele
Prípad Materiál Akryl

Napísať recenziu

Luxusné Zlaté Vreckové Hodinky Mechanické skvelý Dizajn Strane Vetra Prívesok Sledovať Fob Vrecku Reťazca pre Mužov, Ženy, reloj de bolsillo

Luxusné Zlaté Vreckové Hodinky Mechanické skvelý Dizajn Strane Vetra Prívesok Sledovať Fob Vrecku Reťazca pre Mužov, Ženy, reloj de bolsillo

0 Recenzie
€12.96

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné Funkcie: Keď chceš ísť von so svojím domácim miláčikom,je lepšie poskytovať klietke s nimi. Táto klietka je špeciálne určený pre malé a domáce zvieratá,ako škrečok,veverička,atď. Double-layer dizajn bude výhodnejšie

1 Recenzie
€6.17

TCT-114 Dutou Šesťhrannou Tvar 4 MM Veľkosť Sequin Pre Nail Art Decoration Body Art Nechtov Gél Príručka DIY Dekorácie Remesiel Dekorácie-Tvar: Duté Hexagon -Size: 4.0 MM -Farba: Podľa fotografie -Množstvo: 1 Taška -Vyhľadávanie Číslo: TCT-114 -Balenie Hmotnosť: Abt. 50g/120g/200g/240g/500g/600g

4 Recenzie
€7.70

Vitajte Na Mojom Obchode 1. Oteruvzdorné, recyklovať a opakovane. 2. Jednoduché použitie v DIY prevádzky. 3. Zostatok dlažba v rovnakej horizontálnej polohe. 4. Zlepšiť rýchlosť keramické dlaždice inštalácie. 5. Tam je takmer žiadne rovný

0 Recenzie
€4.06

8.5 Palcový Zosilnené Kolieska Vnútorné Rúrky pre Xiao M365 Elektrický Skúter 8 1/2 x 2 Nafúknuté Rezervnej Pneumatiky, Pneumatiky Pre Xiao M365 Časti 1、 Inovácie - elektrický skúter pneumatiky sú navrhnuté špeciálne pre váš Xiao & Gotrax elektrický skúter. 2

Súvisiace produkty