2,3,4,6 mm Hladké Kocka Striebro Hematite Guľôčky z Prírodného Kameňa Dištančné Korálky pre DIY Náhrdelník Náramky Náušnice Šperky Robiť 15"

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€1.82

€4.91

2,3,4,6 mm Hladké Kocka Striebro Hematite Guľôčky z Prírodného Kameňa Dištančné Korálky pre DIY Náhrdelník Náramky Náušnice Šperky Robiť 15"

Dĺžka: 15 cm, jedna oblasť Veľkosť: 2 mm 3 mm 4 mm 6 mm

( Poznámka: Ako sme továreň na masovej produkcii,a tak hovoríme, že je to možné aspoň guľôčok v jednej oblasti činnosti, výrobok vám pošleme vám odovzdať iba čísla. Aby dostatočnom množstve, aby sa zabránilo farebný rozdiel od rôznych dávky)

Doprava:Poznámka:

1. Ak hodnota objednávky do 5 eur ,na Tieto položky budú odoslané vo voľnom malých balíkov, www.projekt-psa.sk šetrí náklady na dopravu.

2. Ak hodnota objednávky viac ako $10 ,vám bude produkt www.projekt-psa.sk Štandardná doprava!

3.Ak hodnota objednávky viac ako $200 , Ponúkame vysoko kvalitné kuriérske služby.

4.Akceptujeme DropShipping , Ak máte záujem , prosím kontaktujte ma .

5. Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov. Prosím pochopiť.

6. Prosím, aby 0,5 mm-1 mm rozdiely vzhľadom na ručné meranie

7. V dôsledku rôznych výrobných šarží, monitorovanie Nastavenia sú prirodzene odlišné.

Farby zobrazené na obrázku nemusia byť presne také isté ako farba na položku.Vezmite prosím na vedomie:

8.Viac množstve si objednáte, tým vyššia zľava.Dodacia lehota balík je nasledovný:

Farba položka zobrazená na fotografii sa môže mierne líšiť na monitore počítača, pretože monitor nie je kalibrovaný rovnakým spôsobom.

Štítky: guľôčky rozpera, 925 striebro sterl, 925 silver, náramok hematit, guľôčky lava, drahokam korálky ab, cabochon sklo, príslušenstvo šperky, ametyst perličiek, novak
Položka Tvar Štvorcový tvar
Farba
Typ Položky
Dĺžka
Pôvod CN(Pôvodu)
Veľkosť
Položka Výška 6mm
Tvar
Kameň Hematite
Číslo Modelu A00243-V
Kovové Typ
Vonkajší Priemer 6mm
Položka Hmotnosť About
Materiál
Názov Značky jbyzbsm
Otvor Veľkosť

Napísať recenziu

2,3,4,6 mm Hladké Kocka Striebro Hematite Guľôčky z Prírodného Kameňa Dištančné Korálky pre DIY Náhrdelník Náramky Náušnice Šperky Robiť 15

2,3,4,6 mm Hladké Kocka Striebro Hematite Guľôčky z Prírodného Kameňa Dištančné Korálky pre DIY Náhrdelník Náramky Náušnice Šperky Robiť 15"

0 Recenzie
€2.57

1.Materiál: Kameň 2.Farba: ako na obrázku 3.Dĺžka: 38 cm /15inches 4.O diera veľkosť: 6 mm O diera veľkosti 1.0 mm 8 mm O diera veľkosť 1.2 mm 10 mm O diera veľkosti 1,5 mm 5.O Množstvo: 6mm O 60pcs Korálky /oblasti činnosti 8mm O 45pcs Korálky/oblasti činnosti 10 mm O 35pcs Korálky/oblasti

1 Recenzie
€7.36

V počiatočných dieťa? Potom je potrebné tento skvelý baby silikónové korálky; vyrobené z umývateľný 100% najvyššej kvality potravín silikónu (podobné dieťa cumlík),keď vaše dieťa outgrows tento teether, on/ona bude páčiť. - Unikátny, elegantný dizajn - Poskytuje vizuálne

Súvisiace produkty