10 KS Totoro tlačidlo laná id odznak držiteľ keychain popruhy pre mobilné telefóny Zadarmo Doprava

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€7.93

Stav: Úplne nový a vo výbornom stave, Materiál:polyester Dĺžka:cca 45 cm(na jednej strane) Šírka: 2-2.5 cm farba: ako na obrázku zobraziť, Ak ste veľkoobchod,prosím, kontaktujte ma priamo.Ďakujeme! Ak chcete viac, ako druh produktov,prosím, stačí ísť na mojom obchode!

Môžete pokojne vybrať všetky tie, ak chcete,len nech ma správu ,to je ok.Inak,my vám pošleme náhodne.

Ak ste predajca,prosím, kontaktujte ma priamo,môžeme vám najlepšiu cenu.

doprava:

1,Budeme loď položiek von do 5 pracovných dní po zaplatení potvrdenie.

2,prosím, uistite sa, že dodaciu adresu je správne,budeme loď na adresu, ktorú ste nechali na Sos,nie sme zodpovední za zlý, alebo nedoručila adresu.

3,Rôzne krajiny majú rôzne vlastné politiky,aby kupujúci prijímať položky bezpečne a hladko,vyberieme vhodné a najlacnejšie prepravné služby na lodi.

4,Ak sa stane dovozné clá alebo iné poplatky,kupujúci je zodpovedný jasné vlastné alebo vlastná daňová tieto riziká sú spôsobené vlastné v kupujúceho, krajine,ktorá je mimo našej kontroly,prosím pochopiť.

Návrat Politiky:

1, Ak sa zle položky/rozbité predmety/krátke množstvo balík,nikdy si pozemok,alebo akékoľvek ďalšie otázky,prosím, kontaktujte nás do 3 dní po tom, ako dostanete.

2,tovar musí byť vrátený v pôvodnom stave,môžete si nárok na vrátenie peňazí alebo výmenu po prijatí vrátenie položiek,nezahŕňa prepravné a manipulačné poplatky.

Spätná väzba:

1,vážime si môžete podnikať s nami,vaša spokojnosť je naším konečným cieľom.

Ak ste spokojní s položkami ,prosím, láskavo nechajte nám "5"hviezdy pozitívnu spätnú väzbu,budeme robiť to isté pre vás.Svoju pozitívnu spätnú väzbu a podporu, je najväčším povzbudiť k nám.

2,Nie sú problém na položky, ktoré ste dostali?

prosím, neváhajte a kontaktujte nás najskôr,môžeme pracovať spoločne vyriešiť všetky problémy.

Ďakujeme, že ste!!!

Štítky: keychain ozdobná šnúrka na uniforme, pug prebiť, miyazaki, totoro hračka, kľúč na krk, ozdobná šnúrka na uniforme krk, dlhé ramienka router bit, kľúčové ozdobná šnúrka na uniforme krku, kľúčové ozdobná šnúrka na uniforme, ozdobná šnúrka na uniforme
Kovy Typ Silver Plated
Položka Druh Kľúčové Reťaze
Pohlavie Unisex
Materiál Polyester
Funkcia ozdobná šnúrka na uniforme
Jemné alebo Módne Móda
Kompatibilita Všetky Kompatibilné
Tvar\vzor Zviera
Štýl Bežné/Športový
Kovové Farby Silver Plated

Napísať recenziu

10 KS Totoro tlačidlo laná id odznak držiteľ keychain popruhy pre mobilné telefóny Zadarmo Doprava

10 KS Totoro tlačidlo laná id odznak držiteľ keychain popruhy pre mobilné telefóny Zadarmo Doprava

1 Recenzie
€257.89

RM16880870746851302 Vitajte v mojom obchode! 1) Sme factory/ Ponúkame Najlepšia cena + kvalita + Služby. 2) ponúkame drop shipping služby. Môžete jednoducho zadať dodaciu adresu a budeme dodať, aby sa vaše určené adresy. O Softvér: 1: 2016 R0( s NOVÝMI

0 Recenzie
€6.93

Špecifikácie : Značka farba: 10 C olor --Kov . Body Materiál: Plast v bezpečí a healty pre ľudský organizmus a životné prostredie. Hmotnosť: 15 g/ks. Funkcia: Obrysové / Dar. Poznámka: Toto je 10pieces/Box. Bude dobre zabalený, takže sa nemusíte

1 Recenzie
€12.03

1Pc NP-FH50 NP FH50 NPFH50 Digitálny Fotoaparát, Li-ion Batéria + LCD USB Nabíjačka pre Sony A230 A290 A390 DSC-HX1 HX100 HX200 HDR-TG1E NP-FH50 7.4 V 2000mAh/Li-ion batéria pre Fotoaparáty Sony Špecifikácia: 1.Model : NP-FH50 2.Kapacita: 2000mAH 3.Napätie:

Súvisiace produkty