220V 50W Ultrazvukový Generátor Modul Napájania + 1Pc 40Khz Ultrazvukových Snímačov Vibrátor

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€25.99

€30.22

Dosky plošných spojov a vibrácie hlavy (keramické snímače) Zapojenie pokyn: 1. Predstavenstvo nemôže bez zaťaženia k moci; 2. Č čistenie tekutín nemôže byť deaktivovaný. 3. Vibrácie prvé dve karty, dve keramické stredu výstupku je pozitívne, v hornej a dolnej kovové stĺpec je negatívny, nemôže byť obrátený;

4. Snímače film na keramický plech pokrytý striebornú vrstvu na negatívnej strane, na druhej strane veľké dvoch strieborných vrstva je pozitívne, tým menšie negatívne, keď zváracieho prúdu prívodné vedenie musí byť privarené na boku sú dve strieborné vrstva, na druhej strane vibrácií povrchu, môže byť vložená v umývanie vaňou;

striebornú vrstvu keramické čip nie je vysoká teplota, napájací kábel, ak zváranie železa teplota by nemala prekročiť 280 stupňov, najlepšie vyhrievané železo, železo teplota je nastavená na 250 stupňov .

5. Vibrácie hlavy väčšie bočné (s otvory pre skrutky) na vibrovanie povrch môže byť prilepený k panvového dna upratovanie, umývanie hrncov, musí byť dobre uzemnené; 6. Vibrácie hlavy alebo snímače keramické lepidlo aplikácie hlavu šok držať pevne, aby panvového dna čistenie;

7. Dva vibračné hlavu a spolu na terminál doska, doska s maximálne dvomi vibrácie hlavy, ale aj podporné použitie snímača hlavy; 8. Pozitívne a negatívne, resp. pozitívne a negatívne výstup spojený s oscilátora, nemôže byť zlý, máme otázky, včasné poradenstvo na zaistenie bezpečnosti; 9. Nezabudnite na umývanie hrncov a spoľahlivé uzemnenie a silu úniku spínač ochrany, na zaistenie bezpečnosti.

Moc rada: 220V 50W

Kyvadlo: 50W 40KHZ

Farba: zelená + strieborná

Materiál: kov + PCB

Vzťahuje sa na: Low-power ultrazvukové čistenie stroj, upratovanie domácností stroj, ultrazvukový generátor postavený stroj.

V ultrazvukový generátor môže monitorovať výkon systému frekvencia ultrazvuku moc

Podľa rôznych requirementsof používateľov v reálnom čase, nastavenie rôznych parametrov ako sú: sila, amplitúdy, a beží čas

Power tube: power tube

PCB: obojstranné dve uncí

Stabilný výkon

Veľké chladiča, chladiacej rýchlo

Balenie obsahuje:

1 x Napájanie Ovládača

1 x Snímač

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

O Nás

Ponúkame dobrý produkt s najlepším cenu,podporujeme Veľkoobchod/Drop Shipping, Aby

1. Pre Drop Shipping objednávky, prosím, poznámku"dropshipping objednávku", budeme uprednostňovať to.

2. Pre Veľkoobchod/Drop Shipping objednávky, ak máte nejaké nápady o cene alebo balíka,kontaktujte nás vopred,dáme vám najlepšie služby na uspokojenie vašich požiadaviek.

O Platbu

Ak sa stretnete s akýmkoľvek problémom, pri spôsobe platby, prosím, kontaktujte www.projekt-psa.sk Centrum Zákazníckych Služieb požiadať o pomoc:

O Zásielky,

1.Budeme posielať objednávky ASAP do 2-5 dní(okrem víkendov a štátnych sviatkov) akonáhle sa vaša platba je normálne ukončené.

2.Prosím, napíšte svoju kompletnú adresu dodania s správne telefónne číslo a psč, najmä Ruska a Bieloruska kupujúcich, potvrďte prosím vaše celé meno.

3.Prosím, všimnite si, že nebudeme zodpovední za ciel.Prosím, colné odbavenie sami.

4.Ponúkame oboch post poštovné a vyjadriť shippings.Pre väčšinu krajín, post doprava trvá cca 25-35 pracovných dní a dlhšie, niektoré krajiny ako Brazília, Peru.

Expresná doprava zahŕňať DHL, EMS, www.projekt-psa.sk Premium Poštovné a Špeciálnych druhov ako Aramex. To trvá asi 7 dní.(Bude odkladu ak vaša krajina splniť nejaký problém,Pracovník štrajk,počasie, problém a pod.)

O Po-predajný Servis

Sme spoľahlivý predajca a máme profesionálny po-predajný servis pre všetky naše zvyky. Ak existuje akékoľvek otázky o objednávke,prosím kontaktujte nás vopred ,my budeme vždy tu, kým vám radi odpoveď.

O Spätnú Väzbu

1. Pozrite si prosím balíček a položka keď si pozorne, a uistite sa, že tam nie je žiadny problém.

2. Ak máte akýkoľvek problém, alebo nie sú úplne spokojní so svojím balík,prosím, nenechajte sa neváhajte na nás obrátiť najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. Budeme vyriešiť problém uspokojiť vás.

3. Ak nie je žiadny problém, prosím, zanechajte nám 5 star pozitívnu spätnú väzbu.

Štítky: výkon ultrazvukové snímače 20khz, alternátor jednofázový, 50w veterných turbín, generátor napájania, 40KHz, ultrazvukové frekvencie generátora on-line, 220v čarovná palička, 40khz ultrazvukový generátor, diy ultrazvukové snímače, alternátor 220v 1500rpm
Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu Napájanie Ovládača

Napísať recenziu

220V 50W Ultrazvukový Generátor Modul Napájania + 1Pc 40Khz Ultrazvukových Snímačov Vibrátor

220V 50W Ultrazvukový Generátor Modul Napájania + 1Pc 40Khz Ultrazvukových Snímačov Vibrátor

1 Recenzie
€12.24

Japonsko, Anime Osud/Pobyt Noc Tohsaka Rin Anime Dievčatá Sexy Dakimakura Priliehajú na Telo Vankúš DIY Vankúš Otaku Cosplay Kostým Kryt 100% Zbrusu Nový krásny položky pre cosplay milovníkov Špeciálne vzor navrhnutý tak, cool a fashion So Zipsom, Dvojité bočné tlač podniku

2 Recenzie
€24.80

Podrobnosti Popis: Stav: 100% Zbrusu Nový Kategória: ako na obrázku zobraziť Farba: Chrome & Black Materiál: Hliníková zliatina Obutie: Pre Suzuki M109R, Boulevard de 2006-2017 Ľahko Nainštalovať, ale inštalácia profesionálnych

0 Recenzie
€3.00

Typ 540 Pigmentov Pearl Powder Zdravé Prírodné Minerálne Sľudový Prach DIY Farbivo Farbivo, použite Mydlo pre Automobilový priemysel Umelecké Remeslá, 50g Funkcia Typ: 540 Hmotnosť: 50grams Aplikácie: automobily, motocykle, bicykle, lakov, tlačiarenských farieb, kozmetika,

Súvisiace produkty