Quartz pánske náramkové Hodinky Casio w-212h-1a

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€23.58

Pánske náramkové hodinky elektronické s podsvietenie, budík a kalendár.

Japonská spoločnosť Casio" je známe, pre vytvorenie prenosné elektronické a počítačové technológie. Pri výrobe Hodiniek "Casio" je slávny pre jeho spoľahlivé a kvalitné hodinárstvo mechanizmy vyrobená hlavne v Japonsku, množstvo vstavaných funkcií, ako aj široký sortiment s jasne určeným Model riadkov, pomáha kupujúci vybrať ten správny čas.

Rozsah "Casio" predstavuje rôzne zbierky. Casio G-SHOCK Známy ako "non-zabil" hodinky v silnej shockproof a vodotesné puzdro s širokú funkčnosť. Casio Baby-G Hodinky pre deti (a elektronické Šípky, pre chlapcov a dievčatá, hodinky v modrej, ružovej a čiernej farby). Casio Sheen Bluetooth -Nádherné a štýlové hodinky pre ženy, ktoré kombinuje kúzlo a moderné možnosti, ako synchronizovať s telefónom pomocou pripojenia Bluetooth a automatické opravy presný čas. Casio Pro Trek -Vysoká funkcia hodiny pomocou špeciálnych senzorov, ako je Kompas, barometer a teplomer ukazovatele, napájaný solárne batérie, atď., čo je skvelé pre ľudí, ktorí vedú aktívny životný štýl. Casio Outgear -Rozpočet analógový protrek, turistické hodinky s vysokou funkčnosťou v Demokratickej cenu. Casio Vedľa -Muži prísne šípku hodinky pre milovníkov minimalizmu a klasiky. Casio Budova -Chronograf hodinky s split funkcia stopky pre auto milovníkov športu. Všetky tieto modely kombinujú vysokú presnosť, plynulé fungovanie tohto mechanizmu, širokú funkcionalitu a tiež štýlový a moderný módny dizajn.

Pohyb typ: Quartz.

Typ batérie: Od batérie.

Presnosť: +/-20 sekúnd za mesiac.

Zobrazenie času metóda: Elektronické (číslic).

Displej je chránený Plastovým (Akryl, organické) skla. Plexisklo má vysokú odolnosť proti nárazu.

Sklo má guľovú plochu.

Prípade, Nerezovej ocele a plastu. Plast má nízku hmotnosť, je nebojí vlhkosti a má silu. Nerezová oceľ je silný a trvanlivý materiál odolný voči korózii.

Náramok vyrobený z Plastového materiálu. Guma má flexibilitu, silu, hypoalergénne, má nízku hmotnosť, je nebojí vlhkosti a poškriabaniu.

Klasické nastaviteľné pracky.

Oceľ zadný kryt na 4 skrutky.

LED svetlá. Displej je podsvietený s LED.

12/24-hodinový formát času.

Dvojnásobok času. Simultánne zobrazenie aktuálneho času v dvoch rôznych časových zónach.

Stopky 1/100 S C presnosť a 24 H čas merania

Časovač s automatickým spánok (Od 1 min. do 24 hodín)

5 Nezávislé budíky, jeden s snooze funkcia, Blackberry alarm. Denná Intenzita zvukov každý deň v čase, ktorý ste nastavili. Počet ukazuje, koľko denne signály sú k dispozícii.

Funkcia: hodinový časový signál Poskytuje zvukový signál hodín pri každej novej hodinu príde.

Signál budíka funkciu opakovania (Spánok).

Automatický Kalendár (Číslo, deň, týždeň, mesiac).

Vodotesnosť WR 50 (5 bar) - 5 ATM. Ochrana vôd v pozerať vzdoruje postriekaniu, umývanie rúk, dažďové kvapky, jednoduché sprchovacím kútom.

Batéria je určená na 5 rokov.

Výrobca krajiny: Japonsko.

Záruka: 2.

Štítky: občan, hodinky, harga casio iluminátor, casio cmd 40, g-shock hodinky, muži hodinky, casio, heimdallr hodinky, g šok, casio hodinky
Názov Značky casio
Pohyb QUARTZ
Položka Druh Quartz Náramkové Hodinky
Odolnosť Proti Vode Hĺbka 5Bar
Štýl Móda & Bežné
Pôvod JP(Pôvodu)

Napísať recenziu

Quartz pánske náramkové Hodinky Casio w-212h-1a

Quartz pánske náramkové Hodinky Casio w-212h-1a

4 Recenzie
€9.02

SKMEI Mužov Quartz Hodinky luxusné pánske Hodinky Reálnom Kožené Popruh Obchodné Muž Hodiny, Náramkové Hodinky Muž Relogios Masculino 9058 ▪ Typ položky: náramkové hodinky ▪ Business dizajn ▪ Pohlavia : Muži,Ženy ▪ Vytáčanie Displej: Analógový ▪ Pohyb:

3 Recenzie
€75.10

- 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné - Presné Japonsko Seiko VK63 Quartz pre presné vedenie čas - Multi-function načasovanie - 100M vodotesné - Z nerezovej ocele sledovať band - Svietiace ručičky, nepremokavé, z druhej ruky. hodiny --------------------------------------------Funkcie

1 Recenzie
€62.79

Značka: Parnis Prípade, priemer: 50mm Prípade, hrúbka : 17 mm Pohybu: 0S10 Quartz Chronograf Pohyb Prípade: Kartáčovaný Pevné 316L Nerezovej Ocele Prípade Crystal: Poškriabaniu Dôkaz, Minerálne sklo, Vytáčanie: Black Dial Popruh: 24 mm Spona: 22 mm Kartáčovaný Vopred V

3 Recenzie
€4.16

Displej: Analógový Pohyb: Quartz, Vzhľad: - Popruh Materiál: Koža - Case Materiál: Zliatiny - Zrkadlo Materiály: Minerálne Sklo - Spona Typ: Pracka - Plná Dĺžka: cca 26.0 cm - Dial Priemer: cca 4,5 cm - Dial Hrúbka:

Súvisiace produkty