GPS Tachometer C80 Digitálne Auta GPS Tachometer Rýchlosť Zobrazenie KM/h, MPH, Na Bicykel, Motocykel, Auto Tachometra

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€18.34

€22.63

GPS Tachometer C80 Digitálne Auta GPS Tachometer Rýchlosť Zobrazenie KM/h, MPH, Na Bicykel, Motocykel, Auto Tachometra

Funkcie: 1) Head-up displej rýchlosť vozidla

2) čas Jazdy a počtu najazdených kilometrov výpočet a zobrazenie

3) Jednoduché Nastavenie--Plug & Play - Napájanie cez vozidla cigaretový zapaľovač. Č odbornú inštaláciu je potrebný.

4) Kompatibilný s všetky Vozidlá & Nákladné & Motocykle a bicykle. Použitie GPS signál vedený výpočtu. Bez vedenia potrebných na VSS (rýchlosť vozidla signál).

5) Displej MPH alebo KM/h

6) Automatické nastavenie jasu prostredníctvom snímača pre Deň a Noc jazdy.

7) Vozidlo, ktoré jazdí rýchlosť zobrazenia. Zelená farba rýchlosť, displej, jednoduché na vaše oči.

8) Viac-rýchlosť Alarm nastavenie.

9) Celkový počet displej po auto zastaví.

10) Výška displeja.

Parametre výrobku

Model: C80

Farba: Čierna

Materiál: ABS+PC

Veľkosť: 150*59*16 mm

Obsah Balenia

1XGPS HUD tachometra

1XUSB kábel

1XInstallation príslušenstvo

1X užívateľský Manuál

• Všetky položky bude odoslaný do 2 pracovných dní po úhrade sa vymaže.• Všetky položky bude dodaný prostredníctvom Post Mail, ktorý zvyčajne trvá 15-35 dni, aby sa dospelo.• Medzinárodná doprava vyžaduje zložitejšie prepravné postupy (napríklad oboch krajín, zvykov, tranzitné stanice atď.), tiež bude mať vplyv mnoho faktorov, ako sú sviatky, počasie, atď, tak to bude pravdepodobne trvať dlhší čas na vaše položky, aby sa dostali na konečné miesto určenia. Ďakujeme za pochopenie o tejto záležitosti.• Dovozného cla, dane z pridanej hodnoty a iné poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo náklady na dopravu.Krajina Čas Doručenia(Cez Post Letecky)

Platby :

• Prijímame Alipay, Západ Únie, TT, Bankový Prevod , QIWI Peňaženky, WebMoney , Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.• Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky• Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

• Spätná väzba od zákazníkov je pre nás veľmi dôležité.• Prosím, nechajte 1 minútu na kontakt s nami PRED odchodom zlé spätnú väzbu, budeme riešiť problém pozitívne a urobiť všetko, čo môžeme, aby sme, aby ste spokojný• ak nie je žiadny problém s nákupom. Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Naše úradné hodiny sú :- 9:00 do 18:00 (GMT +8) pondelok až piatok - 8:30 do 12:30 (GMT +8) SaturdayAnd naša kancelária je zatvorené v nedeľu a štátne sviatky (Čína), ospravedlňujeme sa za neskorú odpoveď počas holidaysOur Misiách:1. Ak chcete exportovať kvalitný tovar z orientu za priaznivú cenu pre vás.2. Práca so zákazníkmi s cieľom vybudovať svoj obchod .3. Ak chcete maximalizovať naše medzinárodné kupujúceho ziskovosti a konkurencieschopnosti.Prosím, príde čoskoro a navštívte nás znova!

Štítky: km motocykel, gps rýchlosť tachometra, gp tracker, 135 motocykel, gps tacho boot, lodné gps tachometer, hud, piaggio digitálny rýchlomer, automobilová gps tachometer, odomete rýchlomer gps
Spu LB01648
Názov Značky Ai AUTO ZÁBAVA
Menovitý výkon ako zobraziť popis
Názov Položky Auto HUD tachometra
Dropshipping Podpora
Výstupná Frekvencia ako zobraziť popis
Veľkosť Meno 12*7*7 cm
Drôt alebo Bezdrôtové USB kábel

Napísať recenziu

GPS Tachometer C80 Digitálne Auta GPS Tachometer Rýchlosť Zobrazenie KM/h, MPH, Na Bicykel, Motocykel, Auto Tachometra

GPS Tachometer C80 Digitálne Auta GPS Tachometer Rýchlosť Zobrazenie KM/h, MPH, Na Bicykel, Motocykel, Auto Tachometra

0 Recenzie
€40.77

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Otvoriť Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height:

1 Recenzie
€20.02

Hlavné Funkcie: 1. Automatické prispôsobenie modely áut, a možné použiť pre automobily v súlade s OBD II alebo EUOBD (na palube automatický diagnostický systém).Plug and Play. 2. 3 displej a high-definition displej 3. Multi-farebný dizajn robí obrazovky hojnejšie a ľahšie čítať

3 Recenzie
€5.12

Nové 5.5 Head Up Displej HUD Držiak na Kapotu Auta OBD II EOBD HUD Držiak pre ActiSafety POPOLA-4E/POPOL-4C/POPOL-4C-2015 Rad Produktov Vhodné pre: JASEŇOVO-4E/POPOL-4C/POPOL-4C-2015 Série HUD Auto Funkcie: 1. Názov produktu: head up displej ( HUD )Držiak, Iný Názov:

0 Recenzie
€16.81

Funkcia: samostatný kapucňou pre jasnejší displej jas displeja Sa automaticky možné upraviť podľa prostredia, ktoré nemá vplyv na bezpečnú jazdu 17 zobrazenie funkcií, vrátane jazdy rýchlosť, otáčky motora, napätie, teplota vody, kilometre, čas jazdy, spotreba paliva, Peking

Súvisiace produkty