50 mm Frézovanie S Dial Indikátor CNC Stroj Ocele Top Osi Z Presetter Priemysel Presné Nulové Nastavenie Dĺžky Výška

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€36.88

€45.53

Popis:

Používa sa V CNC-Frézovanie Obrábacie Centrá: ak chcete, Aby nástroj výška vo vzťahu k stroj tabuľky alebo obrobku povrchu.

Presnosť: Paralelizmus a rôzne parametre sú citlivé a presné.

Funkcie: Veľká meranie povrchu, jednoduché ovládanie.

Malá Sila Pružiny: Zabránilo rozbitiu malých frézy alebo malé vrtákov.

Parameter: Nastavenie výšky 50.000.01 mm.

Špecifikácie:

Názov produktu: osi Z presetter

Farba: Strieborná

Materiál: Vysoko uhlíkovej ocele

Výška: Cca 50 mm

Package Zahrnuté:

1 ks* osi Z presetter

1 ks* Úložný box

Poznámka:

Prechod: 1cm=10 mm=0.39 palec.

1.Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

2.Prosím, aby 0.5-2 cm rozdiely vzhľadom na ručné meranie.

Spätná VÄZBA

1. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať váš pozitívnu spätnú väzbu z 5 hviezdičiek . A 5 hviezdičky pre podrobné hodnotenie vašej objednávky. Budeme samozrejme dať svoju pozitívnu spätnú väzbu.

2. Ak nebudete spokojný naše porducts, pls kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. Zaručujeme, budeme 100% slove žiadny problém pre vás.

DOPRAVA 1. Príprava Čas: potrebujeme 3-7 pracovných dní na prípravu vašej objednávky, Ignorovanie, koľko dní spracovania zostáva. 2. Nie je limitied Objednávky/Hodnota v našom obchode. Ponúkame dopravou zdarma po celom svete na akékoľvek množstvo a hodnotu 3. APO/francúzskej polynézie/DPO Doprava ospravedlňujeme sa, že P. O. Boxov a vojenské adresy (APO, francúzskej polynézie) nemôže byť dodaný.

REFOUND & EXCHANGE

Máme QA tím a vyskúšať svoje objednané produkty sú správne, kým sú zabalené a odoslané. Ale musíte potvrdiť vaše šaty veľkosť starostlivo pred nákupom (veľkosť merania sa budú zobrazovať pod každej položky). Pozor: nemôžeme akceptovať zmenky alebo zrušenie po vaša objednávka bola odoslaná. Tieto informácie je potrebné, keď sa budete odrážať problém: ----obj. číslo ----Obrázok/video chybný korálky.

Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa vrátenia tovaru, neváhajte a kontaktujte nás!

NAŠE ZÁRUKY, Ak nie ste 100% spokojní s kvalitou vášho nákupu môžete vrátiť, alebo vymeniť váš tovar v lehote 30 dní od doručené dňom. Žiadosť: 1. Položky prijaté do 30 dní od doručené dňom. 2. Položky prijaté nepoužitý, nepoškodený a v pôvodnom balení. 3. Návrat poštovné poplatok bol uhradený kupujúcim.

Štítky: nástroj setter osi z, jednej osi, tabuľka, axi cnc, dial indikátor meradiel, cnc router, 3018 cnc, zvýšenie insole, cnc senzor nástroj, cnc indikátor, tip dial indikátor
Názov Značky Woopower
DIY Dodávky Kovoobrábanie
Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu Presetter

Napísať recenziu

50 mm Frézovanie S Dial Indikátor CNC Stroj Ocele Top Osi Z Presetter Priemysel Presné Nulové Nastavenie Dĺžky Výška

50 mm Frézovanie S Dial Indikátor CNC Stroj Ocele Top Osi Z Presetter Priemysel Presné Nulové Nastavenie Dĺžky Výška

0 Recenzie
€6.61

Popis Funkcie: - Telo je vyrobené z vysoko ušľachtilej ocele materiály, ktoré nie je zahrdzavené a nie je deformovaný. - V oblasti microprocessing, technika laserovej technológie sa používa pre vysokú presnosť výroby. - Odolné proti korózii rozsahu,

2 Recenzie
€8.69

Popis Metrické Imperial Rozsahu Meradla. Tento obrys, prierez sa hodí pre meranie mnoho nepravidelný položky, zrušenie rúry, auto plech, kruhové rámy, rúry, dlaždice, laminát, drevo debnenia, potrubia, podlahy, koberce, lišty, atď. Presné označenie pravidlá vám pomôžu

Súvisiace produkty