R8 signál napätia zosilňovača 10-krát 600:60K zvukový izolant vstup dobytka zisk 20db odpoveď zrušenia

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€36.38

€38.29

600:60K Permalloy Audio Transformátor, Primárne Sekundárne Napätie Pomer 1:4, nie skutočný objem pomer, podľa napätie pomer a decibel konverzie vzorca: zdvihnuté dB = 20log (U2 / U1) výpočet, skutočný objem je o 20db odpoveď zrušenia, môže, pokiaľ je to možné bez ovplyvnenia kvality vstupného signálu napätie 10-krát, zisk 20db odpoveď zrušenia výsledok je nevyhnutne neoddeliteľné od skvelého winding technológie, ale aj super-high kvalita železného jadra kvality na dokončenie. Profesionálne vinutia metóda, plus dovážané materiály nadácie, urobil to transformátor mimoriadne.

Vhodný pre mikrofón, CD, MP3, MP4, pevný disk prehrávač, karty sedadla, LP, multimediálne audio vstup signálu cez oddeľovací transformátor signál boost 10-krát na ďalšiu úroveň.

Tento zvukový signál oddeľovací transformátor môže byť použitý ako vstup, obrátenej fázy, nevyvážená rovnováhu, nevyvážená rovnováhu, zvýšenie, step-down, pasívne predné fázach transformátora, má dobrý účinok zvýšiť zosilnenie a izolácie. Toto oddelenie je samostatne navrhnuté a vyrobené, a môže byť upravená podľa požiadaviek.

Hlavný účinok môže odstrániť digitálny pach, a môžete vyfiltrovať AC hluk, rušenie spôsobené spoločných zariadení. Používajú sa na rôzne profesionálne HIFI vopred fáze, audio signálu izoláciu použiť, dosiahnuť dobré výsledky. Multi-wire paralelný/vzad vinutia a sandwich výkres vinutia sú prijaté na zníženie úniku indukčnosti a distribuuje kapacitu, rozšíriť frekvenčná, a pridať medené fólie tienenie anti-interferencie.

Dovezené permalloy železné jadro s 85% obsahu niklu, domáce kvalitné kyslíka-zadarmo medi smaltovaný drôt, CNC mikropočítačový automatické navíjanie stroj sa používa na zabezpečenie plynulého a riadneho drôt balík, tri základné upevňovaciu dva sekundárne metódy, pozitívne vinutia a vykĺbenie elektroinštalácia, atď. na zlepšenie spojky koeficient medzi primárne a sekundárne, aby sa zabezpečilo, že hlavným distribuuje kapacitu a úniku indukčnosti môže byť dosiahnuté. V rámci pôrode rozsah, impedancia pomer 600:60K, signál napätie boost je 10-krát, signál napätie pomer je 1:10, zväzok je samozrejme zvýšená, vhodné pre mobilné telefóny, počítače a iné nízkou úrovňou zdroja zvuku použiť, transformátory môže urobiť jedno -, ktorý sa skončil vstup a jeden skončil výstup pre boost, jeden skončil vstup a vyvážený výstupný impulz, vyvážené vstupy a jeden skončil vstup a jeden skončil výstup na buck, jedného, ktorý sa skončil vstup a jeden skončil výstup na Buck použitie. . Nadšenci sa môžu pripojiť podľa vlastných potrieb, vedenie nebude môcť urobiť poznámky, konverzie na zákaznícky servis pokyny, budeme loď pred zapojenia.

Toto sú podrobné parametre transformátora.

Žehlička základný materiál: nikel obsahujúce 85% permalloy

Tienenie režim: všetky smerový tienenie medené fólie okolo jadra

DC odpor: O 136 ohmov (primárne) 1360 ohmov (sub)

Meria indukčnosti: asi 45H (primárne) 1500H alebo tak (sekundárny)

Meria frekvenčný rozsah: 10 hz~26KHz -0.5 dB

Maximálny vstupný prúd: 9mA

2 ak chcete odoslať podporu PCB dosky.

Poznámka: rôzne nástroje, môže mať rôzne parametre. Štandardné parametre dodávky, majú prednosť. Tento transformátor je vhodný pre pre signálu.

Štítky: rybárske oblek layatone, rybárske náčinie mora 7m, rybolov ocele pe line, rybárske dediny svete, rybárske náčinie taška 2m, rybolov surfovať prúty abu, rybárska vesta veľkosť mužov, rybárske náčinie, kajaky, rybolov lyžice 2 f 2g
Fáza 0
Použitie Audio
Cievka Číslo 0
Cievka Štruktúrou 0
Číslo Modelu 600

Napísať recenziu

R8 signál napätia zosilňovača 10-krát 600:60K zvukový izolant vstup dobytka zisk 20db odpoveď zrušenia

R8 signál napätia zosilňovača 10-krát 600:60K zvukový izolant vstup dobytka zisk 20db odpoveď zrušenia

1 Recenzie
€24.55

Dvojité C amorfný železného jadra tlmivka a dusiť prispôsobiť zákazníkom môže eliminovať AC zvuk. 30mA 1380H 5450 Ω stroj dvojité C nickel base amorfný C typ Dusí : špeciálne navrhnutý pre napájanie LP Gumené trubice hlavu zosilňovač. Jadro je Ni-based amorfný c

6 Recenzie
€15.02

modname=ckeditor DJLK-003B2 V1.0 prijímača integrovaná nepremokavá série Vysoký výkon vodotesný modul DJLK-003B2 V1.0Waterproof modul série,prijíma zatvorené probe s integrovaného prijímača a prijímač,sonda s určitým stupňom Úroveň prachotesný

0 Recenzie
€3.63

Popis: I=P/U, napríklad, Duálny Výstup, 18-0-18v ,Výkon 100W ,je ablout 2.78 A, I=P/U 100W/(18V+18V)≈2.78 A Jedným Výstupným napätím, 24V, Výkon 100W, je ablout 4.17 A, I=P/U 100W/24V≈4.17 A Model: EI 35*15 Menovitý Výkon: 2W Materiál:

Súvisiace produkty