4Types Diaľkový ovládač Dual Nabíjací Dok Stanica + 2x 2800mAh Batéria pre Nintendo Wii gamepad nabíjačku s LED svetlom

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€4.44

€5.92

Popis:

#USB 2 Port Nabíjanie Dock + 2 * Batérie

Funkcie:

*2 Plnenie Doky Stanica: Navrhnutý s 2 plnenie dokov a vodomery s 2 nezávislé inteligentné obvody umožňujú 2 vzdialenej radiče byť plne nabitá o 1-3 hodiny súčasne a bezpečne. Port USB nabíjací kábel, bude vhodné, aby ste na pripojenie napájania.

* Odolné a Jednoduché Používanie: Prijíma vysokokvalitného ABS materiál, ľahký, oderu odolné a trvanlivé. Každej batérie je ľahko nabíjať, tým, že vzdialené v nabíjací dok. Nie je potrebné batériu.

*Široko Používané: Široko kompatibilné s diaľkový ovládač pre Nintendo Wii. Podporuje rýchle nabíjanie a preplatok ochranu. Ušetriť peniaze a chrániť životné prostredie pomocou nabíjateĺnou batériou.

* LED indikátor svetla : LED svetlo sa bude zobrazovať stav nabíjania batérie. Keď charge je spojený s napájania, indikátor svetlá modrá. Indikátor svetla červená pri nabíjaní. Indikátor svetlá modrá keď je plne nabitá.

Poznámka:

1. Prosím, miesto nabíjacej stanice na rovný povrch pred nabíjanie. Vezmite prosím na vedomie, že diaľkový ovládač môže pevného ak sa chcete spojiť s nabíjačku, ak povrch nie je vyvážená.

2. Príslušenstvo LEN. Diaľkové radiče nie sú zahrnuté.

#USB 4 Port Nabíjanie Dock + 4 * Batérie

Funkcie:

4 Nabíjanie Doky Stanica: Navrhnutý s 4 nabíjanie dokov a vodomery s 4 nezávislé inteligentné obvody umožňujú 4 vzdialenej radiče byť plne nabitá o 1-3 hodiny súčasne a bezpečne.

LED indikátor svetla: LED svetlo sa bude zobrazovať stav nabíjania batérie. Červený indikátor pri nabíjaní, modrý indikátor alebo sa svetlo vypne, keď je plne nabitá.

Trvanlivé a Ľahké Použitie: Prijíma ABS materiál, ľahký, oderu odolné a trvanlivé. Dock váš diaľkový ovládač a zapojte ho do ľubovoľného portu USB, nie je potrebné batériu.

Široko Používané: Široko kompatibilné s diaľkový ovládač pre Wii Nintendo, ideálny darček pre herné milovníkov.

Poznámka:

1. Prosím, uistite sa, že diaľkový ovládač je umiestnený správne. LED svetelný indikátor zobrazuje stav nabíjania. Plnenie :Červená Kontrolka. Plne Nabitá: Modrý indikátor/Ukazovateľ svetlo sa vypne.

2. Prosím, miesto nabíjacej stanice na rovný povrch pred nabíjanie. Vezmite prosím na vedomie, že diaľkový ovládač môže pevného ak sa chcete spojiť s nabíjačku, ak povrch nie je vyvážená.

3. Príslušenstvo LEN. Diaľkové ovládanie nie je súčasťou dodávky.

Špecifikácie:

Špecifikácie:

Vstupné napätie: DC 5V

Výstupné napätie: DC 2.8 V×2

Výstup prúdu: 350mA min×2

Veľkosť dock: 5.2"×2.35"×1.45" /13×6×3.7 cm(d X Š×H)

Hmotnosť dock: 3 oz/84g

Hmotnosť batérie: 1.43 oz/40 g×2

Veľkosť balenia:13.6×9.8×4,5 cm(d X Š×H)

Hmotnosť balenia: 7.57 oz/214g

Package Zahrnuté:

Obsah Balenia:

1 × 4 Port Nabíjanie Dock

1 x Kábel

ALEBO

1 × 2 Port Nabíjanie Dock

1 x Kábel

Štítky: dock nintendo prepínač, časti nintendo prepínanie hdmi, n prepínač dock, nintendo wii, wii stand biela, wii, ovládanie nintend prepínač, základná doska prepínač, prípade nintendo prepínač, wii nunchuk
Funkcia 1 pre gamepad wii nabíjačky
Podpora Dropshipping
Kompatibilné Značka/Model Nintendo
Názov Značky centechia
Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu Pre Nintendo Wii Remote Controller
Nintendo Model NINTENDO PREPÍNAČ
Funkcia 2 pre Wii Remote Controller
Funkcia 3 2x Nabíjateľná Batéria+2 Quad Nabíjací Dock Stanica Auta

Napísať recenziu

4Types Diaľkový ovládač Dual Nabíjací Dok Stanica + 2x 2800mAh Batéria pre Nintendo Wii gamepad nabíjačku s LED svetlom

4Types Diaľkový ovládač Dual Nabíjací Dok Stanica + 2x 2800mAh Batéria pre Nintendo Wii gamepad nabíjačku s LED svetlom

2 Recenzie
€4.11

Univerzálny Držiak do Vozidla Pre Nentindo Prepínač konzoly Na držiak do Auta Stánok Č Magnetické dva v jednom aute NS držiak nastaviteľný stolový Držiak Jednoduchý dizajn, upevnenie Spínača hosť za sídlo Zabrániť vibrácie počas jazdy, nárazy Rýchla inštalácia,

0 Recenzie
€4.60

Popis: Funkcie: ONE-TOUCH PREPÍNANIE - One-touch displej prechod(Prevod tlačidlo na zadnej strane), voľne prepínať medzi hostiteľom a TV displej rozhranie. A používa HDMI 2.0 verzia výstup systém, aby hra obrazovka jasnejšia.A odporúčam použiť

2 Recenzie
€26.11

Funkcie: Tento výrobok je kompatibilný s PS4, PS4 Štíhly a PS4 Pro konzoly. Tri vstavané vysokej rýchlosti fanúšikov na urýchlenie vzduchu vo vnútri konzoly PS4 vychladnúť, Obchod 13pcs hra disky. Napájanie z PS4 USB porty, žiadne extra adaptér, Nabite

1 Recenzie
€7.60

Funkcie: Aby konzola pre PS4 Pro vertikálne a ušetriť miesto. Dva chladiace ventilátory lepšie tepla hostiteľa a poskytujú lepší chladiaci účinok. Rozšíriť 3 USB hub 2.0 zásuvky na pripojenie viac periférne zariadenia. Špecifikácie: Farba:

Súvisiace produkty