NOVÉ 360 stupeň Mini Hranol s 4 póly, pre Celkové Stanice vysokej kvality

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€81.79

100% ZBRUSU NOVÝ 360 stupeň Mini Hranol s 4 póly, forTotal Stanice vysokej kvality

Špecifikácie:

360 stupeň Mini Hranol s 4 stožiare pre Totálna Stanica

Pól Materiál : hliníková zliatina

Tyč Priemer : 12 mm

Pre Robotické Totálna Stanica

Leica Štýl

Dodávka Obsahuje:

1 X 360 mini prism+ 4 X pólov+ taška

(viď obrázok)

ATR:350M

Platby:

Akceptujeme Alipay

Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

Doprava:

Sme poštovné od Čína (pevninská časť).

Tovar bude dodaný do 3 pracovných dní po prijatí platby.

Ponúkame doručenie zdarma pre vás HK alebo Čína poštové vzduchu parcelu, obvykle; svoj pozemok môže 9-25 pracovný deň, aby sa dospelo. V zriedkavých prípadoch to môže trvať dlhšie, v dôsledku meškania v colné odbavenie alebo počas prázdnin.

iné expresná doprava postupov (EMS: 7-14days, DHL/UPS/TNT/FedEx: 3-7days), sú k dispozícii za príplatok, môžete navrhnúť nás.

Záruka:

Jeden rok záruka je poskytovaná. Ak máte pocit, že sklamaní položky, povedzte nám, s 7 dní od doručenia. Tovar musí byť vrátený v pôvodnom stave pre vrátenie/výmenu. Prepravné náklady, je na vás. Chápeme, frustrácie môžete mať, prosím, kontaktujte nás pred otvorením akýkoľvek spor, alebo ho opúšťajú všetky neutrálny/negatívny spätnú väzbu. Sme karty o každý kupujúci a bude robiť náš snažiť vyriešiť nejaký problém pri dobrým podnikateľským spôsobom. Vaša spokojnosť je vždy našou Č.1 priorita.

FAQ:

Všetky výrobky sú preč cez prísne skúšky pred zásielky. Všetky fotografie zobrazené sú 100% reálne a pre referenčné účely. Prosím, dovoľte možné mierne rozdiely vzhľadom na technické zhodnotenie a rozptyl. Vaša objednávka je uznávaný ako ste s plnou potvrdenie o výrobok, špecifikácie a príslušné politiky. Náš zákaznícky servis je pripravený t pomôcť kedykoľvek. S cieľom vytvoriť príjemnú nákupný zážitok pre vás, sme odhodlaní poskytovať najvyššiu kvalitu a skvelé služby po celý čas.

Spätná väzba:

Zákazník spokojný je pre nás veľmi dôležité, ak ste spokojní s položkami si objednáte, prosím zanechať pozitívnu spätnú väzbu. Ak nie ste spokojní so položky vašej objednávky, prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. Môžeme pracovať spoločne, aby sa spor vyriešiť.

Poznámka:

1. Pre flash pamäte cena kolíše problémov cena sa môže zmeniť. Takže prosím, potvrďte cena s nami pred objednávky.

2. Máme veľa rôznych balíkov, ak sa tak u sa vyžadujú, prosím, kontaktujte ma. (A cena by mala byť rôzne)

3. Nie sme zodpovední za akékoľvek nehody omeškania alebo iné problémy, ktoré sú zodpovedné prepravné služby.

Štítky: 90 hranol, sklenený hranol, mini 360 hranol, totálna stanica, prieskum zariadenia obchodu, stanica celkom, batéria sokkia, totálna stanica professional, 360 hranol, mini impressora
Certifikácia ŽIADNE
Materiál K9
Číslo Modelu 360
Tolerancia Rozmeru 1
Názov Značky LETER
Rovinnosť 1
kvalita povrchu 10/5
Tvar Trojuholník
Názov 360 Stupeň Mini Hranol
miesto pôvodu Čína
Pôvod CN(Pôvodu)
Uhol Tolerancie 1

Napísať recenziu

NOVÉ 360 stupeň Mini Hranol s 4 póly, pre Celkové Stanice vysokej kvality

NOVÉ 360 stupeň Mini Hranol s 4 póly, pre Celkové Stanice vysokej kvality

0 Recenzie
€99.78

Značka Príbeh Podporujeme prispôsobenie šošovky rôznych veľkostí. Naša spoločnosť sa angažuje v optické spracovanie, za posledných 20 rokov a spracovanie výrobkov podľa ľubovoľného nákresy, vzorky a parametre výrobku. Vitajte váš nákup a konzultácie! Popíšte

0 Recenzie
€123.19

BRAND NEW NIKON JEDEN HRANOL TRIBRACH SET ,PRE NIKON CELKOM STANICE Popis: Hranol konštanta : -30/0 mm Offset Hranol v Kanister : 64mm Obsahuje: 1.Hranol + Cieľové + Držiak 2.Adaptér w/ Optické Olovnica 3.Tri Čeľuste Tribrach 4.mäkká

Súvisiace produkty