Nový Príchod Unisex Snowboard Prilbu a Špeciálny Dizajn Lyžiarska Prilba pre Zimné Športy

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€23.43

€26.03

Nový príchod unisex snowboard prilbu a špeciálny dizajn lyžiarska prilba pre zimné športy

Funkcie okuliare: Filter kategórie S3 antifogging kapacita Upozornenie:nepoužívajte lyžiarske okuliare v ceste a pri jazde Optické sklo prestupu krivky filtrov objektívu Tienidlo starostlivosť a čistenie Tento clonu je navrhnutý tak, aby chránil vaše oči od sonw,slnko,vietor a chladnom prostredí a zároveň sa teší na lyžovanie a snowboarding. Nepoužívajte tento lyže clonu prilba na ceste alebo pri jazde. Po použití očistite clonu pomocou mäkkej handričky jemne utrite anny trosiek. Keď hľadia je čistý,umiestnite ho v jeho ochranný kryt a obchodu vo vzpriamenej polohe,bez kontaktu so zemou alebo iné avrasive povrchy. Na čistenie clonu,uplatňovať spoločné PH-nervová čistiaceho prostriedku zriedený vo vode a utrite jemne mäkkou handričkou. Použiť bezprašnou mäkkú, suchú a plosh. Ak clonu je určený pre denné použitie,viditeľnosť bude obmedzený a preto nie je potrebné uložiť na jazdenie v noci. Hľadia môže byť použitý vo zvýšenej polohe-ale nemali by byť aktivovať počas koni prísť ako zastaviť a zvýšiť alebo znížiť clonu. Táto clona je v súlade s platnými EN 174:2001 normy bezpečnosti a preformance, ponúka lepšiu viditeľnosť a ochranu proti UV žiareniu Výstraha uistite Sa, že odstrániť tento film pred použitím.

Popis Produktu

Názov Položky :

Nový príchod unisex snowboard prilbu a špeciálny dizajn lyžiarska prilba pre zimné športy

Model :

TSSH301

Otvory :

14

Veľkosť :

S/M(52-55cm), M/L(55-58cm), L/XL(58-61cm)

Hmotnosť :

530g

Materiál :

PC/PVC+ čierna EPS

Pracky :

Rýchle realesed bradou pracky

Veľkosť adjuter :

Gombík nastavovač

Certifikát :

CE EN1077, EN174, ASTM

MIN :

500PCS

Balenie :

1 ks/pp taška/závesné karty/blister karty/whitebox/colorbox;10pcs/ctn

Dodacia lehota :

Okolo 35 dní.

Platobné podmienky :

T/T 30%/70%; L/C; Paypal

Easetour Štúdio

Výrobný Tok

Exhibiton

Funkcie okuliare: Filter kategórie S3 antifogging kapacita Upozornenie:nepoužívajte lyžiarske okuliare v ceste a pri jazde Optické sklo prestupu krivky filtrov objektívu Tienidlo starostlivosť a čistenie Tento clonu je navrhnutý tak, aby chránil vaše oči od sonw,slnko,vietor a chladnom prostredí a zároveň sa teší na lyžovanie a snowboarding. Nepoužívajte tento lyže clonu prilba na ceste alebo pri jazde. Po použití očistite clonu pomocou mäkkej handričky jemne utrite anny trosiek. Keď hľadia je čistý,umiestnite ho v jeho ochranný kryt a obchodu vo vzpriamenej polohe,bez kontaktu so zemou alebo iné avrasive povrchy. Na čistenie clonu,uplatňovať spoločné PH-nervová čistiaceho prostriedku zriedený vo vode a utrite jemne mäkkou handričkou. Použiť bezprašnou mäkkú, suchú a plosh. Ak clonu je určený pre denné použitie,viditeľnosť bude obmedzený a preto nie je potrebné uložiť na jazdenie v noci. Hľadia môže byť použitý vo zvýšenej polohe-ale nemali by byť aktivovať počas koni prísť ako zastaviť a zvýšiť alebo znížiť clonu. Táto clona je v súlade s platnými EN 174:2001 normy bezpečnosti a preformance, ponúka lepšiu viditeľnosť a ochranu proti UV žiareniu Výstraha uistite Sa, že odstrániť tento film pred použitím. FAQ

Otázka: Sú bezplatné vzorky k dispozícii?

Odpoveď: 1) Vzorky na sklade sú voľné, ak nie viac ako 2 kusov.

2) Vlastné vzorky s vašim logom je tiež prijateľná.

Otázka: Ako rýchlo by som mohol získať moja vzorka?

Odpoveď: Zvyčajne 10 až 15 pracovných dní po vzorka objednávky. A to je tiež v závislosti od zložitosti vzorky dizajn.

Q: Aký je váš MIN?

ODPOVEĎ: 500PCS

Poznámka: je dohodou podľa klientov konkrétnych situáciách.

Q: Aký je váš splatnosti?

Odpoveď: 30% TT vklad 70% TT rovnováhu platby pred odoslaním.

Q: Aký je váš čas doručenia?

Odpoveď: Zvyčajne 40 pracovných dní po potvrdení pre-výroba vzorky.

Q: Aký je váš výrobné kapacity?

Odpoveď: Maximálne 5 0000 kusov mesačne.

Otázka: Mohli by som dal moje vlastné logo na prilbu, alebo zvoliť vlastné farby?

Odpoveď: Áno, vlastné logo a nový farebný design sú prijateľné.

Otázka: Kde sa vaše výrobky boli predávané?

Odpoveď: zatiaľ naše prilby boli predané do viac ako 20 krajín a regiónov po celom svete, vrátane USA, veľká británia, Austrália, južná Kórea, Thajsko, Južná Afrika, Švédsko, India, česko, Nemecko, atď.

Otázka: Ako môžem navštíviť vaše továreň? Kde je vaša továrni?

A: mohli by Ste dajte nám vedieť vaše naplánovať dopredu v čase, keď máte v pláne navštíviť nás. A budeme vás vyzdvihnúť.

Štítky: prilba iron man, mount snowboard, prilba lyžiarske bluetooth, lyžiarska prilba talan, prilba pre motorcycl, fma, majic lyžiarske prilby, altyn ruskej prilba, hjc kevlar prilba, prilba na snowboard
Doprava Zadarmo EMS/DHL/Aliexpress priamych zásielok
Štýl Pol-posedenie
Obvodu Hlavy 50-62 cm
Sezóna Jeseň
Väčšinu veľkoobchodný nákup Pôvodné priamy predaj lacné ceny
Materiál ABS
Vek >6 Rokov
Pôvod CN(Pôvodu)
Šport Lyžovanie
Drop shipping Áno
Certifikácia CE
Platné Ľudí MUŽI
Veľkosť S 50-54cm/M 54-58cm/L 58-62cm adjustable

Napísať recenziu

Nový Príchod Unisex Snowboard Prilbu a Špeciálny Dizajn Lyžiarska Prilba pre Zimné Športy

Nový Príchod Unisex Snowboard Prilbu a Špeciálny Dizajn Lyžiarska Prilba pre Zimné Športy

1 Recenzie
€12.83

Veľkosť Pás cm Hip cm Dĺžka cm S 64 89 34 M 68 93 32 L 72 97 33 1 Palec = 2.54 cm POZNÁMKA: 1.Prosím, prísne podľa veľkosti grafu vyberte veľkosť. Nevyberajte priamo podľa vašich návykov. 2. Veľkosť môže mať 2-3

2 Recenzie
€3.36

Ženy Crossbody Taška Príliv Shell Taška Široký Ramenný Popruh Wild Taška Cez Rameno Je veľmi vhodné na Svadbu , večierok, ples, každodenné bežné nosenie, cestovanie, office príležitosti. Viac humanized dizajn pre vás. Taška je ideálny vo vyhotovení.

4 Recenzie
€7.65

Vyvážený Drifting Kart Sedadla Pre Karting Hoverboard Plastové Sedadlo pre Kart Hoverboard Sídlo Časti Vysoko Kvalitné Náhradné Príslušenstvo Vám ponúka pohodlnú jazdu Vysoko kvalitné materiály,robustná a odolná Farba: Červená/Čierna materiál:

Súvisiace produkty