Lacné 9 V 1 Tepla Stlačte Stroj,Sublimačná Tlačiareň/Prenos Tepla Stroj,Teplo, Stlačte Na Hrnček/Spp/T shirt/Telefón prípade, atď,Transfer

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€223.09

€338.01

1、Pre kupujúcich z nasledujúcich európskych krajín.doprava trvá LEN 4-7 dní na vaše dvere priamo z číny DHL . Nie je potrebné čakať mnoho dní. ŽIADNE ĎALŠIE POPLATKY PRE VÁS.

Španielsko

Luxembursko

Slovensko Česká Republika

Maďarsko

Belgicko

Rakúsko

Taliansko

Frence

Dánsko

Holandsko

Bulharsko

Poľsko/Nemecko

Spojené Kráľovstvo

Rumunsko

Portugalsko

Grécko

Írsko

Slovinsko

Monako

Fínsko

Estónsko

Švédsko

Lotyšsko

Litva

2、Pre RUSKÉ kupca , doprava trvá LEN o 15 dní, aby sa vaše dvere priamo z číny. Nie je potrebné čakať mnoho dní. ŽIADNE ĎALŠIE POPLATKY PRE VÁS.

1.máme všetky druhy consumibles, ako sú všetky druhy sublimačná knihy,tričká,sublimačná telefón prípadoch, hodiť vankúše, myši, podložky,rock fotografie atď veľa položiek, dostanete najlepšie veľkoobchodné ceny pre ne, ak ste našim zákazníkom.stačí nás nechať správy o vašej objednávke stránke a zašleme vám cenníky. 2. máme všetky accesorios pre stroje v našej factroy,takže nie je potrebné sa báť, ak váš accesorios je nefunkčné a nemožno ho nájsť. dáme vám najlepšiu cenu na accesorios.

9 V 1 NOVÝ DIZAJN KOMBINOVANÝ TEPLA STLAČTE STROJ

= 5 KS hrnček stlačte pad (rôzne veľkosti) + 1 sada spp stlačte pad + 1 sada plochý T-shirt pres pad + 2 KS tanier stlačte stroj

Farba: Čierna Napätie: 220 / 110V/240V Frekvencia: 50Hz / 60Hz Príkon: 1250W Teplota: 0~399 stupňov Celzia Časový Rozsah: 1~999S Ploché Prenos Veľkosť: 29*38cm Stroj Veľkosť: 50*42*38 cm Veľkosť Kartónu: 54*46*45 cm Častí typ Tepelný odpor príslušenstvo

Všetky stroj kupujúci bude VIP zákazníkom v našej predajni,a 50% zľava na akoukoľvek nové diely v budúcnosti!!! Záruka 2 roky období.

Balenie obsahuje:

1 X Plne zmontované stroj s stlačte stôl

1 X Klobúk stlačte

5 X Hrnček lisy

2 X Platňa lisy

1 X Vymeniteľné silikónové podložky a vaty

1 X Návod

Jeden rok záruka.ak máte akékoľvek otázky o produkte, počas tejto doby,budeme veľmi radi, aby vám pomohol zaoberajúce sa spolu.a sme veľmi radi, že na zdieľanie najnovších priemysel informácie s vami príliš.

Všetky krajiny, pošleme tým, FEDEX a DHL, alebo ARAMEX,bude To trvá približne 3-5 pracovných dní, pre väčšinu Severnej Ameriky, Austrália, Európskych,Ázijských krajín. 5-7 pracovných dní na väčšine Afrických a juhoamerických krajín. Ak chcete TNT, UPS musíte zaplatiť ďalšie poplatky, informácie prosím dopytu našich služieb.

Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

Ak ste spokojní s našimi tovar prosím, dajte nám goodfeedback.Prosím kontaktujte

nám pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne ohlasy!

budeme riešiť problémy spoločne s vami!

1. Vrátenie a Vrátenie dopyt je prijatá do 48 hodín,kontaktujte nás do 48 hodín po tom, ako dostanete položku a potom vám pošleme na spiatočnú adresu.

2. Aby sa zabránilo dodanie stratené, vrátiť by mali byť usporiadané podľa registra letecky, prepravné poplatky návrat by mal byť zaplatená kupujúcim.

3. Prosím, aby sa položky zostať v pôvodnom stave,Ak to nesedí na vás, prijímame len nie je poškodené položky.

Uprednostňujeme VIAZANÝ, T/T, západ union, money gram.

Prosím, uistite sa, poskytnúť nám pravdivé,presné a podrobné shippingAddress.(obsahovať :meno,telefónne číslo a adresu, použité na odoslanie, meno používateľa ),

Ak platba nie je prijatá, pošleme na konečný oznámenie. Dva dni po oznámení, bude objednávka zrušená a tovar vám bude uvoľnená späť do zásob.

Platba bude chrániť prostredníctvom ESCROW.Escrow je BEZPLATNÉ strážené platobných služieb, ktorý je automaticky k dispozícii na všetkých transakcií. Táto služba zabezpečuje, že platba je prepustený dodávateľa len po potvrdení uspokojivé prijatia vašej objednávky.

môžete tiež získať nejaké návrh v nasledujúci odkaz ,ktoré popisujú, ako uskutočniť platbu krok za krokom :

Platba je splatná v čase nákupu. Pre zakúpenie položky, použite"Kúpiť Teraz" tlačidlo. Budete presmerovaný na pokladni cez alipay.

Po dokončení vášho nákupu na tejto položke sme si pripraviť tovaru, vašu objednávku a aby zásielka čo ako possibleTo vyhnúť sa oneskoreniu, prosím, uistite sa, poskytnúť nám pravdivé,presné a podrobné doručovaciu Adresu.(obsahovať :meno,psč,telefónne číslo a adresu, použité na odoslanie, meno používateľa ) na súbor s ali-express.

Naša spoločnosť i s sa nachádza v Číne Komodity City - Yiwu. máme štandard, továreň na výmere viac ako 1000 štvorcových metrov. Máme tiež dobré riadenie tímu, výborný marketing zamestnancov a odborných technických sily.

Sme jedným z prvých výrobcov tepla stlačte zariadenia v Číne. Špecializujeme sa na rôzne druhy tepla stlačte zariadenia a sublimačná spotrebný materiál. Certifikovaný CE normy, naše výrobky sa predávajú aj v domácich a zahraničných trhoch. Naše výrobky sa používajú v týchto oblastiach: DIY personalizovaná tlač, sublimačná priemysel, umenie a darčeky, reklama, propagácia atď. S vysokou kvalitou a dobré po-predajný služby, ktoré sme získali uznanie a dôveru našich zákazníkov.

Štítky: kyocera nový, originálny, stlačte tepelnej, portabl tlačiareň, flatbed atramentové tlačiarne, dst tlačiareň, kopírovať tlačiareň, dst, veľké sieťotlač stroj, mobil, veci zadarmo
Po-predajný Servis Národné Spoločné Záruky
Veľkosť 290*349*180mm
Druh prenos tepla stroj
G. W 26KG
Číslo Modelu 8 v 1
Spotrebný Typ termálne papier
Štýl farba
miesto pôvodu Zhejiang, Čína (Pevninská Časť))
Aplikácia Pre Komerčné
Produkty Stav Skladom
Podávanie Papiera Režim manuál
Podporuje Sieťové Tlačové No
Max Veľkosť Papiera A3+
Rýchlosť Tlače 25ppm
Typ Rozhrania Sériové Porty
Balenie pena + box
Interná Pamäť ŽIADNE
Dátum Spustenia 2014
Použitie Dokument Tlačiareň
Napätie 100-240V
Názov Značky SHUOHAO
Obojstranná Tlač No

Napísať recenziu

Lacné 9 V 1 Tepla Stlačte Stroj,Sublimačná Tlačiareň/Prenos Tepla Stroj,Teplo, Stlačte Na Hrnček/Spp/T shirt/Telefón prípade, atď,Transfer

Lacné 9 V 1 Tepla Stlačte Stroj,Sublimačná Tlačiareň/Prenos Tepla Stroj,Teplo, Stlačte Na Hrnček/Spp/T shirt/Telefón prípade, atď,Transfer

0 Recenzie
€45.57

DT108 expresný nákladný list label tepelná tlačiareň cien komodít čiarových kódov QR kód nálepky epacket prepravný štítok USB Bluetooth tlačiareň Metóda tlače: tepelná tlač Rozlíšenie: 203 dpi Rýchlosti tlače: 200 mm/s Tlače šírka papiera: 40-118mm Maximálna

5 Recenzie
€39.68

xprinter xp-420b štítok s čiarovým kódom tlačiareň termálne doručenia tlačiareň štítkov šírka 25-115mm podporu QR kód pre prepravný štítok tlačiareň Funkcie: ✔ Tepelná tlačiareň - žiadny atrament & č páse s nástrojmi potrebné, úsporu nákladov a prenosné. ✔

1 Recenzie
€24.90

Dro-doprava Žiadne QR Kóde, Faktúry v Balení Dav/Whatsapp: +86 131 2939 0554 E-mail: [email protected] Funkcie: Bezdrôtový dizajn, podporuje dlhé vzdialenosti tlač. Bezdrôtový vzdialenosť až 10m. Priama tepelná, žiadny atrament, toner, alebo stuhami. Podporuje

Súvisiace produkty