Horúce!Pet Dievča Sakurasou Shiina Mashiro Anime Dievča Znaky Objímanie Telo obliečok

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€13.48

€15.86

Horúce!Pet Dievča Sakurasou Shiina Mashiro Anime Dievča Znaky Objímanie Telo obliečok

NÁKUPNÝ SPRIEVODCA

1.Vyberte Si Svoj Dizajn

2.Vyberte Si Textílie Materiál

3.Platbu Online 4.Čakať na Príchod! Tipy: 1.Každý Výrobok je ručne šitá&Digitálne tlačené,vyžaduje 2-3 pracovných dní na dokončenie. 2.Ak budete potrebovať naliehavú dodanie Prosím, vyberte položku RÝCHLOSŤ Prepravy. 3.Kontaktujte nás v prípade otázok,Budeme radi ak sa nám ozvete!

3 druhy textílie

Peachskin/2WT/2WT Upgrade (1)2 Spôsob Tricot Upgrade Pocit, pomerne hrubé, hladké, s názvom"skin tactility".Tento druh Elastická tkanina, môže byť natiahnuté v 4 smeroch, proti vráskam a je to veľmi jasné pri tlači s obrázkami. (2)2 Spôsob Tricot 2 Spôsob má zrejmé, pekné pružnosť a farbu rendring ako peach skin materiál a materiál je hladký a trochu reflexné. (3)Peach skin

Najvýhodnejšie materiál, ktorý má vysoké náklady na výkon, pekné podanie farieb, mäkký a hladký pocit, a pekné odolnosť, ale takmer bez elasticity.

Vankúš Veľkosť

Tam sú 4 veľkosť pre vybrať alebo vlastná veľkosť.

120x40cm,150x50cm,160x50cm,180x60cm, alebo vlastná veľkosť.

Sladké Poznámka

Vankúš len!

Ak potrebujete vankúš vnútorné,pls kontaktujte nás !

Spôsob Inštalácie

(1)Príprava na vankúš a obliečky na jadro.

(2)Roll vankúš späť a zložiť.

(3)Dať obliečka na vankúš na hlavu vankúš a vrátiť ju späť.

(4)Vytiahnuť zips na dokončenie inštalácie.

O Údržbu

Dakimakura je skvelý spoločník pre väčšinu ľudí,ako chceme zachovať a udržiavať ich v dobrom stave. Tu je niekoľko jednoduchých vecí, ktoré môžete urobiť, aby im v skvelom stave. 1.Umyť ich podľa potreby. Neumývajte ich PRÍLIŠ často,alebo oni si začnú slabnúť. 2.Sprcha pred spaním. Niektorí ľudia sprcha raz denne, ráno,niektoré vo večerných hodinách,niektoré dvakrát denne. 3.Držať zvieratá preč od neho. My všetci milujú pet ale môže aj škodiť. 4.Trim(a súbor)vaše nechty! To je zdravý rozum a každý by mal robiť to rovnako. 5.Udržať ju na podlahu. Vašej podlahe môže sa zdajú byť čistý,ale je stále faktor v pridaním nečistoty na vankúš.Vyhnúť, ak je to možné.

Balenie A Doprava 1.Jednotlivé funkcie opp package;50-100 kusov v Kartóne box. 2.Ak chcete získať položka rýchlejšie,zvoľte si, prosím, DHL,Fedex. 3.Čína Príspevok a E-Paketové je zadarmo zásielky. 7-denný VRÁTENIE tovaru/VRÁTENIE peňazí/VÝMENU Budeme akceptovať vráti alebo vrátenie peňazí do 7 pracovných dní po položka je prijaté.

Informácie O Firme

O Wuxi Moe Deň Network Technology Co., S.r.o.

Wuxi Moe Deň Network Technology Co., S.r.o. má 7 rokov skúseností v dizajn, výskum a vývoj, výrobu a predaj animácie periférne produkty.Mnoho rokov beží a rozvoj, teraz naše výrobky sú zapojené do nasledovných hlavných série: dakimakura, vankúš vnútorné, posteľná bielizeň nastaviť 4pcs, anime mousepad, anime tlač poháre atď.V porovnaní s inými dodávateľmi, Pôvodné ceny, Masívne galéria, Prísne kontroly, Nízke MIN(1pcs je OK), Výpisy rýchlo sú naše výhody.Sme úprimne tešíme sa na spoluprácu s vami .Vysoká kvalita je náš sľub na výrobky a lepšie služby je náš cieľ pre zákazníkov.

Vitajte na kontakt s nami!

Štítky: život veľkosť vankúš, anim telo vankúš, vankúš waifu, anzu telo vankúš, kožušiny vankúš 40x40cm, telo vankúš dabi, bodi vankúš, Vankúš, látkové vankúše prípade, dakimakura
Štýl anime
vzor TLAČENÉ
Trieda Triedy
Funkcia Eco-Priateľský
Vlákno Počítať 100TC
Textílie Počítať 20
Technics TLAČENÉ
Materiál 100% Polyester
Druh Dekoračné Obliečky Na Vankúše
Použitie nemocnica
Vzor Typ Karikatúra
Súbor Typ No

Napísať recenziu

Horúce!Pet Dievča Sakurasou Shiina Mashiro Anime Dievča Znaky Objímanie Telo obliečok

Horúce!Pet Dievča Sakurasou Shiina Mashiro Anime Dievča Znaky Objímanie Telo obliečok

2 Recenzie
€3.29

Informácie O Produkte Materiál:bavlna,ľan Funkcie:Eco-Friendly,Non-Jedovaté Farba:Ako na obrázku show je prispôsobený:Áno Trieda:Trieda Vzor:Jednej Strane Časť: krk,chrbát účel:domov,hotel,nemocnica,kaviareň,auto Platné Ľudí:Univerzálny S jadrom alebo nie

1 Recenzie
€14.41

Farba-ako obrázok Skvelé pre zberateľských predmetov a ako darček pre priateľov alebo príbuzných. Veľkosť:35x100cm, 150*50 cm,50*160 cm Materiál: Peach Skin alebo 2way Vzor:Mimo Dvoch Strán Tlačené Balenie obsahuje: 1* obliečky na Vankúš

0 Recenzie
€3.76

Informácie o výrobku Naša spoločnosť prijíma vlastné/rozmer prispôsobenie/obojstranný vzor prispôsobenie, dúfame, že sa poskytovať čo najlepšie služby pre každého kupujúceho. Verte nám, nebudete sklamaní! Veľkosť: 45 * 45 CM / 18 × 18 Materiál: Polyester Typ:

Súvisiace produkty