30 CM*2M Auto Svetlá Nálepky Film Svetlometov Hmlové Svetlo zadné svetlo Lepidlo Odtieň Zmeniť Farbu Film 3 Vrstvy Auto Samolepky Čierna Modrá

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€5.15

€7.92

Description: Názov Výrobku :30*200 cm Auto Svetlá Nálepky Film Svetlometov Hmlové Svetlo zadné svetlo Lepidlo Odtieň Zmeniť Farbu Film 3 Vrstvy Auto Samolepky Čierna Modrá Farba: tmavo čierna, Žltá, Oranžová, Modrá, svetlo čierna, a tak na Materiál: vinyl Rozmery : šírka 30 cm , dĺžka 2 m

Vlastnosti Produktu :

1.Vysoká kvalita

2.Nepremokavé

3.Hladký povrch

4.Elastická

5.Samolepiace

6.Jednoduché odstránenie bez reziduálneho

7. Ak sa vám nepáči , môžete ho trhať , a to nebolí auto svetlá

8. Svetlo film chráni váš svetlometu od škody spôsobené malé skaly, štrk, alebo hmyz.

9.Aby vaše auto, motocykel, nákladné hľadá nové fashional štýl.

Poznámka: všetky filmu je tri vrstvy ,okrem matný film je dve vrstvy

Je to veľmi populárne a módny dizajn, veríme, že budete radi, že veľmi veľa.

Min objednávky je 1pc,ak máte veľké objednávky, prosím, povedzte nám,by sme mohli urobiť, veľkoobchod a drop shipping .

Ak sa vám balík,prosím, pozrieť sa na to a dajte nám 5star "výborný" spätnú väzbu , ak sa vám nepáči to,prosím, povedzte nám,my vám ho zmeniť na vás.

Ak máte akékoľvek otázky,prosím neváhajte a dajte nám vedieť,tu všetci členovia tímu SME TOP FASHION, vďaka za váš nákup ešte raz!

Prajeme vám šťastný nakupovanie!!!

O Platby :

Akceptujeme platbu Kreditnou Kartou, Bankovým Prevodom a iné platby, ktoré AE podporu.

Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

O Zásielke :

Keď si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane dopravy za poplatok. Budeme posielať položky do 7 dní akonáhle sa vaša platba je dokončená .

Zašleme vám ju asi do 3~5 pracovných dní, ak nie je skladom,budeme s vami v kontakte v čase,aby ste mohli

zmeniť na iný štýl, alebo objednávku zrušiť.

O Priznaní:

Môžete sa vrátiť predmety v 15days od prijatia, ak ste nie sú spokojní s tým , vrátime vám keď sme sa položky. Avšak , je kupujúci sa mali uistiť, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok. Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď theyare vrátený , bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške . Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu. Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky . Než sa vrátiť položky , prosím, kontaktujte ma po prvé .

O Cla:

Chceme deklarovať hodnoty na ciel, ak kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky, maklérske poplatky, clo a dane pre dovoz do krajiny, nemusíme znášať cla.

Farba Nezhody:

Rozdiel vo farbe možno spôsobené nejaké iné dôvody, ako je napríklad farba odraz v monitor , osvetlenie , pozadie, atď. Pleasekindly to pochopiť .

O Spätnej Väzby:

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité . Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní withour tovary a služby. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby , neváhajte a kontaktujte nás v prvom rade pred odchodom negativefeedback. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: nálepky nástenná maľba 2m, stropné led zdrojom, atv nálepky, svetlomet vinyl, bh nálepky, anti modrá tvrdeného skla pre samsung, modré auto zábal, film odtieň, odtieň, film led
Kategória Nálepky
Balenie Prichádza Balené
Umiestnenie Nálepky Auto Svetla
Druh Materiálu Vinyl
Druh Lepiť Nálepky
Model Oem
Položka Dĺžka 200cm
Položka Priemer 0inch
Typ Nálepky Auto Svetlá
Názov Značky zatooto
Názov Modelu B20170211
Položka Druh Nálepky
Položka Výška 0inch
Dizajn Zmena Farby
Položka Šírka 30cm

Napísať recenziu

30 CM*2M Auto Svetlá Nálepky Film Svetlometov Hmlové Svetlo zadné svetlo Lepidlo Odtieň Zmeniť Farbu Film 3 Vrstvy Auto Samolepky Čierna Modrá

30 CM*2M Auto Svetlá Nálepky Film Svetlometov Hmlové Svetlo zadné svetlo Lepidlo Odtieň Zmeniť Farbu Film 3 Vrstvy Auto Samolepky Čierna Modrá

0 Recenzie
€10.18

Popis výrobku : Materiál: Kov Kategória : ako na obrázku 【Funkciu] vyzýva -Nikdy Nevyblednú & Vody Dôkaz & 3M Samolepiace! -Jednoduchá inštalácia na akékoľvek čistý rovný povrch auto bez nástroja. -Skvelý dizajn, vynikajúce auto

1 Recenzie
€3.66

Názov položky : 4D karbónová Fólia Farba: Červená,čierna,modrá,strieborná,sivá,zelená,ružová,oranžová,Biela,Žltá Veľkosť : 10/20/30/40/50/60X152CM/Veľa 4 /8 /12 /16 /20 /24 X60 /Veľa PVC hrúbka : 0.14 mm Uvoľnenie papiera hrúbka :

2 Recenzie
€9.91

Potvrďte prosím, že to bude fit váš kolesa pred nákupom Popis: 1. 100%Zbrusu nové auto znak 2. Auto Štýly: Pre bmw 82mm/74mm auto znak ,68mm Auto Ráfiky Náboj Kolesa Centrum Kryty ,45mm volant sticekr 3.Materiál:pvc base /epoxidové nálepky 4.Farba :

1 Recenzie
€1.50

Auto Samolepky Dekor Motocykel Obtlačky Klasické Tetovanie Bull Dekoratívne Doplnky Tvorivé opaľovací Krém Nepremokavé PVC,11 cm*10 cm Úplne nový, silný všestrannosť a dobrú kvalitu. Jednoduchá inštalácia, stačí vložiť ho, vhodný pre všetky vozidlá. Materiál:

Súvisiace produkty