Ruský angličtine & ISO Európskej Rozloženie Ochranný Kryt Klávesnice Pokožky Kompatibilný pre MacBook Air 11-Palcový (Modely: A1370 & A1465)

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€3.12

€4.16

Ruská Klávesnica Kryt pre MacBook Air 11 palcový A1370 & A1465

Okamžite previesť svoj Notebook klávesnice do ruského jazyka klávesnice ndash bez toho, aby museli pridať vlastný externú klávesnicu, pomocou klávesnice, samolepky, alebo zapamätanie si kľúče! Tento unikátny ruský kryt klávesnice je ultra-tenké a forma-inštalácia, vytváranie vnímavý hmatateľný pocit, že nemá vplyv na schopnosť písať, alebo rýchlosť. Každý kľúč je individuálne tvarované a osobitne vytlačí na najvyššej kvality silikónové pre dlho-trvajúce profesionálny vzhľad.

Popis:

Stráviť menej času snažil sa spomenúť si klávesové skratky a viac času pri používaní obľúbených aplikácií. S ruská klávesnica týka, môžete zrýchliť vaše workflow a dokončiť projekty, rýchlejšie a jednoduchšie.

Či už ste začiatočník alebo expert, nech kryt klávesnice vám pomôže zvládnuť váš klávesové skratky. Odkaz génius .

Funkcie:

S využitím multi-farebná tlač procesu, klávesové skratky sú farebne označené a tepla taveného zabezpečiť dlhodobú trvanlivosť. Žiadne žetóny alebo praskliny. klávesnica zahŕňa ochranu vašej klávesnice od špiny, škvŕn a opotrebenia, ktorá vám umožní chrániť svoje investície vo vašom Notebooku. Klávesnice kryty sú ručne prať a ľahko udržiavať v čistote. Vyrobené v najvyššej kvalite, silikónové, klávesnice kryty sú ultra-tenké, presné fit na klávesnici, takže nebude sklzu alebo list. Okrem toho, klávesnice kryty majú hodvábne hladký pocit, tak sú mäkké a pohodlné na dotyk a nebude obmedzovať písať.

Štítky: japonsko rozloženie klávesnice, Model klávesnice, es rozloženie klávesnice, iso klávesnice, eú klávesnice, mac bookpro, 98 klávesnice, kryt klávesnice, iso keycap, multi rozloženie klávesnice
Package Áno
Aplikácia Veľkosť Notebook klávesnice
Použiteľné Modely MacBook Air 11-inch
Názov Značky RYGOU
Materiál Silikónové
Produkty Stav Skladom
Funkcia Nepremokavé
Pre Macbook Air 11 palca A1370 A1465
Hrúbka 28.7 CM*11.9 CM

Napísať recenziu

Ruský angličtine & ISO Európskej Rozloženie Ochranný Kryt Klávesnice Pokožky Kompatibilný pre MacBook Air 11-Palcový (Modely: A1370 & A1465)

Ruský angličtine & ISO Európskej Rozloženie Ochranný Kryt Klávesnice Pokožky Kompatibilný pre MacBook Air 11-Palcový (Modely: A1370 & A1465)

0 Recenzie
€9.17

XSKN Kvalitné Silikónové Notebooku, Klávesnice, Chránič, Horúci Červený španielsky Kryt Klávesnice Kože pre MacBook 12 palcov, US Layout Názov produktu: španielsky Silikónový Kryt Klávesnice Charakter: kryt klávesnice kompatibilnej pre nás verzia Veľkosť:

2 Recenzie
€5.83

Veľmi dôležité : pozrite si Prosím skontrolujte 2 body pred nákupom: 1 skontrolujte,či je položka sa hodí váš notebook pred nákupom, ak nie je model potrebujete,napíšte nám,budeme kontrolovať, to pre vás. 2,Prosím, skontrolujte, či je vhodné notebooku cez obraz ,obraz je skutočný

0 Recenzie
€4.87

Vlastnosti: povrch liquid crystal ochranný film je posilnené, aby sa zabránilo poškriabaniu a oderu. Liquid crystal ochranný film je automaticky adsorbovanej statickou elektrinou! Zabraňuje bublina formácie. Môže byť opakovane nalepiť tak, aby nezostali žiadne stopy

0 Recenzie
€4.13

100% Zbrusu Nový Chrániť klávesnicu znovu prachu, poškriabaniu, vode, nemajú vplyv na žiadne funkcie Udržať klávesnica vášho počítača bezpečné & chránené v štýle s týmto silikónové Jedinečný dizajn dokonale zapadajú s klávesnicou, umožňuje podsvietenie príde až na

Súvisiace produkty