Najnovšie módne Šperky Vintage Pružnosť Ruže Kvet hasí náramok pre ženy šperky

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€4.17

Najnovšie módne Šperky Vintage Pružnosť Ruže Kvet hasí náramok pre ženy šperky Zadarmo loď veľkoobchod lacné Ručné živice hliny Crystal Korálky 15 kúzlo Náramky Shamballa Náramky, Prívesky, šperky USA$ 14.90 /veľa

15 ks / veľa

Sova chape veľkoobchod adjustabale dvojitý kábel uzol mulity farebný shamballa náramok doprava zadarmo USA$ 15.98 /veľa

12 ks / veľa

2013 deti veľkoobchod lacné ružová hello kitty náramky zmiešané farby shamballa náramok doprava zadarmo USA$ 36.90 /veľa

20 ks / veľa

40% zľava veľkoobchod lacné cz kryštálmi korálky shamballa náramok doprava zadarmo USA$ 28.90 /veľa

15 ks / veľa

2013 veľkoobchod m, Pretože uhol a svetlo,skutočný objekt sa môže mierne líšiť od obrázka,(Dúfam, že sa vám môže pochopiť nás) 1.Všetky naše balíky sú posielané z Hong Kong POST air mail s 2 pracovných dní po obdržaní platby.

2.Zásielky zvyčajne trvá do 19-55 pracovné dni, aby sa dospelo. Presné dodávky dní sa líši v rôznych krajinách. Niekedy trvať trochu dlhšie , Vzhľadom na Miestne odoslanie alebo iných dôvodov . 1.Máme poslať registrované Escrow adresa, ktorá sa zobrazuje v Escrow. Ak potrebujete zmeniť adresu, ktorá je iná ako ich Úschovy, prosím, uveďte pri uskutočňovaní platby

2.Pošleme na položky ako " DAR " .

3.Nenesieme clo alebo dane.

4.Položky neplatené po 7 dňoch, sa budú vzťahovať na neplatenom položka sporu. Ak je problém s platbou, prosím, kontaktujte nás prvý. Akonáhle sa vaša platba bola prijatá, sme automaticky zavrie sporu. Vyhradzujeme právo na súbor neplatené položka údery na všetky položky, ktoré sú neplatené. Ponuky na položku je zmluvná dohoda medzi kupujúcim a predávajúcim, prosím, ponuku, ak nemáte v úmysle platiť.

5.Ak máte akékoľvek ďalšie otázky, ktoré potrebujete pomôcť s, prosím e-mail nás kedykoľvek. Prosím, uveďte ČÍSLO POLOŽKY s váš e-mail.

6. Máme Loď na celom svete. Beacause vaše satisfacition je náš cieľ.Prosím nemajú opustiť žiadne negatívne alebo netural spätnú väzbu alebo otvoriť akýkoľvek spor o Escrow bez komunikácie.

Veríme, že naša komunikácia bude slove problém pre vás.a je zvyknutý nechať dole.Viete, že akékoľvek negatívne alebo netural alebo spor bude bolieť bothsides,a zvyknutý nechať problém byť naozaj sloved.

Prosím, neváhajte a kontaktujte nás na (Vzhľadom k rozdielu časové pásmo medzi Čínou a vašu polohu, niekedy odpoveď na vašu správu bude v omeškaní s 6-10 hodín.Sme reagovať na správy pondelok-piatok počas riadneho pracovného času, a väčšina správy sa vrátil do 1-2 pracovných dní. Prosím, buďte trpezliví! Ďakujeme!

Štítky: vintage anjeli krúžok, jujia kvetinový náramok, známy kvetinový náramok, poručík, suteyi vintage prsteň, náramok mužov, náramok pre priateľka narodeniny, acryl krúžok, keltské kvetinový náramok, peridot kvetinový náramok
Funkcia Nálada Tracker
Náramky Typ Oblasť Činnosti Náramky
Kovy Typ Ostatné
Tvar\vzor RASTLINA
Veľkosť nastaviteľné veľkosti
Dĺžka adjustable
Occation Strana
Min 1pc náramok
Položka Druh Náramky
Materiál živica materiál
Názov Značky Zi Lan Sieť Lan
Štýl Romantické
farba je to to isté ako foto
miesto pôvodu Čína (Pevninská Časť))
Jemné alebo Módne Móda
Spona Typ Jar-krúžok-spony
Reťazec Typu elastické
Nastavenie Typu Nastavenie Rámu
Kompatibilita Všetky Kompatibilné
Pohlavie Unisex
Číslo Modelu B6214A

Napísať recenziu

Najnovšie módne Šperky Vintage Pružnosť Ruže Kvet hasí náramok pre ženy šperky

Najnovšie módne Šperky Vintage Pružnosť Ruže Kvet hasí náramok pre ženy šperky

Súvisiace produkty