Tón pleti 2850g Silikónový Materiál Simulácia Brucho falošné detská bump pre tehotné

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€76.90

€113.09

tón pleti 2850g Silikónový Materiál Simulácia Brucho falošné detská bump pre tehotné

Nový Model Falošné Silikónové Brucho Pre Realistický Tehotenstva 9~10months dieťa veku

Typ: Falošné brucho, silikónové brucho

Materiál: Vyrobené z kvalitného lekárskeho silikónu

Informácie o rôznych veľkosť

Dieťa veku

Dĺžka

Šírka Výška

Čistá hmotnosť(G)

9-10Months

36 CM

26 CM

7,5 CM

2850

Falošné tehotenstvo brucha sú vyrobené z vysoko triedy lekárskeho silikónu, ktorý je veľmi reálne. Žalúdkoch nie sú pevného plastu, skôr, majú pohybu a hmotnosti, ktorý skutočne napodobňuje trvania tehotenstva.

Jedná sa o úplne nový model tehotenstva brucho k dispozícii len tu! Je navrhnutý tak, aby pohodlie v mysli. Pás, ktorý sa viaže s prackou, je vyrobený s rovnakým silikónové ako brucho sám. To robí pre bezproblémové nosenie. To brucho tiež funkcie "outy" brucho tlačidlo a ešte realistickejší konzistencie.

Všetky falošné tehotné brucho ponúkame na predaj sú starostlivo navrhnuté tak, aby napodobniť prirodzený tvar skutočný tehotenstva hrb, a cítiť sa pohodlne nosiť celý deň, každý deň.

Žalúdkoch nie sú v plnej veľkosti žalúdka, ale len tehotenstva bump sám. Akonáhle ste si to, budete okamžite transformovať a vyzerali úplne realistické.

Funkcie

1. Šetrné k životnému prostrediu

2. Non-stick, bez zápachu, odolné

3. Flexibilné a jednoducho použiteľné

4. Najnižšia cena a vysoká kvalita

5. Mäkké, reálne a pohodlné

6. nosenie pohodlné,realistický, trezor

7. Ramenný popruh odnímateľný, jednoduchý na použitie

Ako používať brucho?

1. Vytvorte si vlastné nahé brucho

2. Odtrhnite plastové papiera na zadnej strane falošné brucho.

3. Priložiť na brucho na vlastné brucho.

4. Tie pás do pása.

5. Vložiť pás s jeho koniec.

6. Aby váš riad kryt na brucho.

Obchodné podmienky

Produkt podmienka:sunny ponúka plnú záruku vrátenia peňazí na väčšine nášho non-lepidlo na produkty.Položky tovaru,Vrátenie povolenia je potrebný,Stačí e-mail Zákazníka Služby pre vrátiť povolenie číslo lode) cez poistenú zásielku späť na Slnečné, radi vrátenie kúpnej ceny(mínus poplatky za dopravu). Poznámka:www.projekt-psa.sk zviera formy vykonávať stádo poplatok za vrátenie alebo výmenu.

INFORMÁCIE O PLATBE:

ESCROW je preferovaný spôsob peament Platba musí byť doručené do 5~7days z pruchase alebo koniec aukcie. Ak potrebujete dodatočnú lehotu na uskutočnenie platby,prosím, kontaktujte nás pred ponúkania cien. Ak plánujete mať viac ako jeden nákup, prosím kontaktujte nás a radia nám, aby sme si držte fakturácie.

Žiadne položky budú spracované a dodané bez platby prijímajú.Akonáhle je platba prijatá položka s byť dodávané v rovnaký deň alebo nasledujúci deň.

DOPRAVA: ponúkame Prostredníctvom DHL,UPS Urýchlené,Čína Príspevok Registrované Vzduchu Mail ako anoption, niekedy použite EMS..

Vaša spokojnosť je náš hodnota z existencie, pls trvať niekoľko sekúnd, opustiť skvelú spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi tovaru alebo služby. Díky moc!! Pls kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne pripomienky alebo otvorenie akýkoľvek spor na stránke, budeme sa snažiť vyriešiť problém čo najskôr! Ďakujeme!

Štítky: brucho falošné tehotné, falošné tehotné brucho čierna, falošné brucho tehotnej ženy silikónové, mama falošné dieťa, veľké false tehotné brucho, zariadenie silikónové kože, tehotné brucho falošné silikónové, falošné silikónové nohy, pôrod, falošné silikónové tehotenstvo tehotné brucho
Nemravný Obrázok No
So Sexuálnym Podtextom No
Množstvo 520
Položka Druh Prsia Formulár
farba nahé prsia formulár
Číslo Modelu FS
Certifikácia majú minulosti SGS test
Materiál lekárske sillicone zdravie
Hmotnosť 2850g/pár
miesto pôvodu GuangDong, Čína
Veľkosť 9~10Months
Funkcie reálne,mäkké a pohodlné s natura pocit a vzhľad

Napísať recenziu

Tón pleti 2850g Silikónový Materiál Simulácia Brucho falošné detská bump pre tehotné

Tón pleti 2850g Silikónový Materiál Simulácia Brucho falošné detská bump pre tehotné

1 Recenzie
€3.63

Funkcia: S automatické stierače, dať slicer melóny, melón kocky automaticky prísť. Z nehrdzavejúcej ocele melón slicer je jednoduchý nástroj pre rýchle rezanie melón štvorcov. Jednoducho zatlačte ho ľahko rezať melón ovocie. Umožňujú rýchly

1 Recenzie
€1.82

Olej USMA olej-najsilnejší prírodný aktivátor rastu a obnove starostlivosti o vlasy, obočie a mihalnice. Spôsob užívania: Na obočie Krok 1: Vyčistite vaše obočie od make-up, nečistoty, pleť a uvoľňuje. Odporúčame, čistiaca kvapalina čistenie vody; Krok

0 Recenzie
€6.80

62907 HOT PREDAJ Funkcie: Spoľahlivý a Vytrvalosť Connectivity〠Naše USB C Ethernet Adaptér navrhnutý špeciálne pre plug-and-play pripojenie medzi USB-C zariadenia a káblové siete, poskytuje gigabit ethernet pripojenie, aj keď bezdrôtové pripojenie je v rozpore

0 Recenzie
€6.18

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Otvoriť Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height:

Súvisiace produkty