Textílie maska farmstay viditeľný rozdiel maska list uhorky 23 ml 10 Ks

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€4.07

Farmstay viditeľný rozdiel maska list uhorka je listový masku na tvár s uhorkový extrakt sa lieči a zvlhčuje pokožku, ľahkosť pigmentácia, upokojuje podráždenie, bojuje so zvýšeným obsahom tuku a rozšírené póry.

Aktívne zložky

Uhorkový extrakt. Uhorky tóny, osviežujúci a čistí pokožku, nasýtené mastné kyseliny do bunky, vitamín C, pomáha eliminovať stopy pigmentácie a postacne. To tiež pomáha zmierniť zápal a podráždenie, odstrániť opuchy a "tašky" pod očami.

Betaine. Betaine reguluje rovnováhu elektrolytov v bunkách, vedenie v ich molekuly vody, a zabraňuje ich odparovanie, ktoré umožňujú normalizovať hydratácie a chrániť pleť pred sušenie.

Arginín. Arginín optimalizuje regeneračné procesy, urýchľuje hojenie poškodených tkanív, posilňuje steny капилляров a bráni vzniku ochorenia prejavy.

Ricínový olej. Olej hydratuje a zjemňuje pokožku, chráni ju pred slnečným žiarením, voľné radikály a iné negatívne vonkajšie prejavy.

Kyselina hyaluronová. Táto kyselina pomáha hydratujú pokožku, zlepšenie jej oslobodenie, zníženie termín vrások a zabrániť skoro zrážkovej pokožky.

Výhody použitia

Intenzívna hydratácia. Ultra-tenké základňu a anatomický tvar masku nechajte ho, aby sa zmestili veľmi tesne k pokožky, bráni odparovanie kvapaliny a pomáha ju prenikajú hlboko vrstvy Derma.

Recovery. Maska harmonizuje mikroflóry, zvláda podráždenie, bloky, zápalové procesy a iné prejavy ochorenia kože. To tiež stimuluje regeneráciu tkanív, zlepšuje krvný obeh a zlepšuje pleť.

Podložka. Maska pomáha neutralizovať prebytok tuku, optimalizovať prácu mazových žliaz, úzke póry, aby tvár matný, čerstvé a dobre upravené.

Produkt

Maska je vyrobená z hypoalergénne vlákniny. Má zaoblené anatomický tvar s rozparky, ktorá zabezpečuje tesnosť do pokožky a rýchly účinok. Výrobok je zabalený v zalepenej taška s obrázkom uhorky.

Objem продукта-23 Jr.

Spôsob užívania

Rozbaľte obrúsok a umiestniť ho na tvár v súlade s rozparky. Po pol hodine, odstrániť masku a zvyšné sérum vmasírujte do pokožky. Vykonať postup po čistí pokožku niekoľkokrát týždenne.

Štítky: tvár masku, likvidujte maska, krém maska, masky pre dospelých, tvár kórejský maska, farma pobyt, maska na ochranu, textílie masku na tvár, textílie maska, maska reusabl
Názov Značky ŽIADNE

Napísať recenziu

Textílie maska farmstay viditeľný rozdiel maska list uhorky 23 ml 10 Ks

Textílie maska farmstay viditeľný rozdiel maska list uhorky 23 ml 10 Ks

1 Recenzie
€13.35

2020 Nové Japonské Anime Démon Vrah je Coaplay 3D Vytlačené Mačka Uši Zips s Kapucňou, na Jar Jeseň Deti 100-170 Hoodies Tabuľka Veľkostí Teplé riadka: 1). To je Ázijských veľkosť tabuľky a unisex štýl, chlapci a dievčatá môžu nosiť!! 2). Opatrenie skutočná

0 Recenzie
€137.78

Nový Silný Červené Laserové Ukazovátko Pero Lúč Svetla, 5mW Ideálne pre učiteľov, študentov, inžinierov, lekárov, manažérov a viac Konštrukcia s klip, môžete držať ho v vrecká alebo klip na notebooky Ľahký a šikovný, vhodný pre vložte do vrecka alebo kabelky

2 Recenzie
€7.48

Sugarcraft Barokovom Štýle Koruny Silikónové Formy Cupcake Vňaťou Fondant Cake Zdobenie Nástroje Čokoládové Šperky Ílu Polyméru Hmotnosť: 210g Materiál : silikón Balenie: funkcie opp taška Farba:ružová Vysokej kvality a je jednoduché na používanie a

2 Recenzie
€19.10

Členenie Položka Opis 100% Zbrusu Nový a Vysoko Kvalitné Jogy Súpravy, Farba : ako na obrázku ukazujú , tam možno mierne farebný rozdiel ! Funkcia : Anti-obaľovanie, mäkké, priedušné, pohodlné , rýchloschnúci Materiál : Nylon + Spandex Veľkosť: S / M / L

Súvisiace produkty